Haber HdTv Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama Hakkında Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    35
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Kardeş başka bulabilirsen koy yani :)

csH

csH

Üye
star ve kanal d için düşük kalite seçeneği de eklenirse güzel olacak wi fi den de donma yapıyor bende

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
star ve kanal d için düşük kalite seçeneği de eklenirse güzel olacak wi fi den de donma yapıyor bende
aynen onların öyle yapacağını tahmin ediyordum ama sizlerden gelecek duruma göre hareket edeyim dedim. Demekki herkesde sorun yaratıyor. Teorik olarak küçük ekranda(4") kullanılacak çözünürlükteki nokta detayıyla 23inchlik lcd pc monitöründeki çözünürlüğün nokta detayı aynı olmaz. Normalde 1000-2000kbpslik bit hızlı hd videoları telefonda 500kbps ile aynı kalitede izleyebiliriz, bunu düşünerekten 500kbpslik yayınları eklemeye çalışacağım, şuan çok güzel bir kaynak buldum fakat anlık değişen şifreleme token sistemi var onuda çözmek üzereyim eğer olursa 3-4 farklı seçenekte kalite sunacak bir sistem kuracağım.
Kardeş başka bulabilirsen koy yani :)
az tvnin kendi sitesindeki yayın bile çalışmıyor diyorki sadece azerbaycandan izleme yapılabilir diyo. Bununda çözümü var proxyi yüklerim biter dedim, proxy sitelerine girdim bir tane azerbaycan proxy yok:S

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS ve csH
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen onların öyle yapacağını tahmin ediyordum ama sizlerden gelecek duruma göre hareket edeyim dedim. Demekki herkesde sorun yaratıyor. Teorik olarak küçük ekranda(4") kullanılacak çözünürlükteki nokta detayıyla 23inchlik lcd pc monitöründeki çözünürlüğün nokta detayı aynı olmaz. Normalde 1000-2000kbpslik bit hızlı hd videoları telefonda 500kbps ile aynı kalitede izleyebiliriz, bunu düşünerekten 500kbpslik yayınları eklemeye çalışacağım, şuan çok güzel bir kaynak buldum fakat anlık değişen şifreleme token sistemi var onuda çözmek üzereyim eğer olursa 3-4 farklı seçenekte kalite sunacak bir sistem kuracağım.
az tvnin kendi sitesindeki yayın bile çalışmıyor diyorki sadece azerbaycandan izleme yapılabilir diyo. Bununda çözümü var proxyi yüklerim biter dedim, proxy sitelerine girdim bir tane azerbaycan proxy yok:S

tvizzle de ki linklerde en ufak donma yok,oradan feyz alabilirsin dostum :) bir de dahili ses açıp kapama butonu da eklersen şahane olur.. şu an ne durumdasın? güncelleme de geldiğin nokta nedir

skynet

Üye
Uygulama çok güzel ama ekranı tamamen kaplama seçeneği gelirse daha güzel olur :tşk:

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
yapma be gene kahve köşelerinde offf :(

pissed26

pissed26

Üye
hocam çok güzel eline emeğine sağlık bence tek eksik kanal türlerinin az olması olmuş örneğin birçok müzik kanalından bir tane bile yok sonraki güncellemede kanal sayısı tvizle kadar olursa görsellikle beraber çok rahat önüne geçer 5 yıldız :thumbup:

Crashlone

Crashlone

Üye
Hocam ellerine sağlık sadece 1 ricam var uygulama simgesini tam win8 sadeliğine getirir misin alarm ve ayarlar simgesi gibi sapsade :)

• Beğen
Tepkiler: mk148a

jepaq

Üye
ben global tv kullanıyorum gayet memnunum ama çeşit olması iyidir umarım onda olmayan kanallar eklenir.

carew89

carew89

Üye
global tv ye lig tv eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen bende göremedim..trollemiyorsundur umarım ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yok spor kanalları bölümünde eklenmişti, şimdi baktım yerinde yok. Ama gerçekten vardı ekran görüntüsünü aldığım anda.

yasak olduğu için kaldırılmış olabilir,veya tekrar eklenebilir.

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: fakat bu kanallar coğu programda var ama idman tv yi eklesen süper olur

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dediğiniz gibi kanal türleri ekledim sinema,spor,haber,müzik,belgesel,çizgi film türlerinde kanallar eklendi kanal sayısı artınca aşağıya doğru giden slider olayınada girdim daha iyi oldu, simgeye istek üzerine bi ayar çekcem yayın akışları tamamlandı fakat lig tv olayı sakat iş, adamı mahkemelik eder bende koymayı bilirim ama sıkıntılı iş, şöyle olur ama ben sizler için bölüm yapacam playlist şeklinde oraya bulduğunuz linkleri eklersiniz program kaydeder siz kafanıza göre istediğiniz şeyi izlersiniz(dizi vs..). Birde birşey soracağım bazı arkadaşlar (sanırım 60 küsür yorumun içinde 2 tane denk geldi) görüntü ile sesin uyuşmama sorunu olduğunu söyledi ben kendim izledim bulamadım sizde öyle bir sorun varsa hangi kanalda olduğunu söyleyinde ona bir el atayım ben.

Son düzenleme:
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Evet,global tv de eklemiş lig TV yi..sonra kaldırmışlar hemen..belli ki ciddi yaptırımları var.adamlar da böyle bir riske girmek istemiyor. Ben sesin geç gelme olayını sadece bazı sinema kanallarında yaşadım o kadar.normal kanallarda böyle bir soruna rastlamadım.

serverfun912

serverfun912

Üye
Hayırlı olsun geliştiricimizin eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: mk148a
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun geliştiricimizin eline sağlık
teşekkürler kardeşim, programın gelişmesinde hepinizin katkısı olacak böyle destek oldukça
Evet,global tv de eklemiş lig TV yi..sonra kaldırmışlar hemen..belli ki ciddi yaptırımları var.adamlar da böyle bir riske girmek istemiyor. Ben sesin geç gelme olayını sadece bazı sinema kanallarında yaşadım o kadar.normal kanallarda böyle bir soruna rastlamadım.
Lig tv, paralı sinema belgesel kanalları vs.. bunlar lisanslı programlar en basit milyarlarca para cezasından hapise kadar yolu var, diğer uygulma geliştiricilerinin önüne geçmek için hüküm yemek akıllıca bir davranış değil tabiki, hele birde şuan hükümet desteği ile bu işler daha kolay yapılıyor(filtre sistemi).

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar öncelikle program bana aittir, kodlanmasından tasarımına kadar bir dizi işlemi ben yaptım. Özellikle windows phone 8 işletim sisteminin iphone ve androidin aksine bir çok stream video formatını desteklememesi yüzünden çoğu insanın daha önce emek verip yaptığı uygulamalar şuan çalışmadığı için ve insanlar bundan şikayet ettiği için böyle bir uygulama geliştirme kararı aldım aylarca süren uğraşlar sonucu bu uygulamamı yapabildim.

Uygulama özellikleri

İsim

HdTv

Windows Mağaza İndirme Linki

Açıklamalar

Hd Tv, Türk tv kanallarını canlı olarak, kaliteli ve akıcı bir şekilde izleyebileceğiniz mobil televizyon uygulamasıdır. Hd Tv sayesinde canlı yayını duraklatabilir, daha sonra izlemeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Uygulama içinden ya da mağazadan olumlu değerlendirmeler yapılması durumunda, uygulamaya istekleriniz doğrultusunda yeni özellikler eklenecektir.

Onun dışında arkadaşlar programın eksiklerini beğenmediğiniz yönlerini burda ve mağazada yazarken lütfen üslubunuza dikkat edin, bir program geliştirilirken çok emek harcanıyor, özellikle diğer canlı tv yapan arkadaşların mağazada aldığı adapsız yorumlar üzerine böyle bir uyarı yazma gereği duydum.

Update 2.0
*Cnbc-e tv uygulamasında aldığımız olumlu yorumlar üzerine uygulamamızın kanal sayısını arttırarak "Hd Tv" adıyla güncelleme yaptık.
*Tüm kanallar sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
*Uygulama ikonu değiştirildi, tasarım düzeltildi.
*8 adet sinema kanalı eklendi

Uygulamadan Fotoğraflar

Programı kısaca çalışmasını gösteren video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım bunu birde ios için yapar mısın yaparsan ellerine saglık ben kullanamadım bunu ama yınede emegıne saglık ugraşmısın

Üst Alt