aynen onların öyle yapacağını tahmin ediyordum ama sizlerden gelecek duruma göre hareket edeyim dedim. Demekki herkesde sorun yaratıyor. Teorik olarak küçük ekranda(4") kullanılacak çözünürlükteki nokta detayıyla 23inchlik lcd pc monitöründeki çözünürlüğün nokta detayı aynı olmaz. Normalde 1000-2000kbpslik bit hızlı hd videoları telefonda 500kbps ile aynı kalitede izleyebiliriz, bunu düşünerekten 500kbpslik yayınları eklemeye çalışacağım, şuan çok güzel bir kaynak buldum fakat anlık değişen şifreleme token sistemi var onuda çözmek üzereyim eğer olursa 3-4 farklı seçenekte kalite sunacak bir sistem kuracağım.star ve kanal d için düşük kalite seçeneği de eklenirse güzel olacak wi fi den de donma yapıyor bende
az tvnin kendi sitesindeki yayın bile çalışmıyor diyorki sadece azerbaycandan izleme yapılabilir diyo. Bununda çözümü var proxyi yüklerim biter dedim, proxy sitelerine girdim bir tane azerbaycan proxy yok:SKardeş başka bulabilirsen koy yani![]()
aynen onların öyle yapacağını tahmin ediyordum ama sizlerden gelecek duruma göre hareket edeyim dedim. Demekki herkesde sorun yaratıyor. Teorik olarak küçük ekranda(4") kullanılacak çözünürlükteki nokta detayıyla 23inchlik lcd pc monitöründeki çözünürlüğün nokta detayı aynı olmaz. Normalde 1000-2000kbpslik bit hızlı hd videoları telefonda 500kbps ile aynı kalitede izleyebiliriz, bunu düşünerekten 500kbpslik yayınları eklemeye çalışacağım, şuan çok güzel bir kaynak buldum fakat anlık değişen şifreleme token sistemi var onuda çözmek üzereyim eğer olursa 3-4 farklı seçenekte kalite sunacak bir sistem kuracağım.
az tvnin kendi sitesindeki yayın bile çalışmıyor diyorki sadece azerbaycandan izleme yapılabilir diyo. Bununda çözümü var proxyi yüklerim biter dedim, proxy sitelerine girdim bir tane azerbaycan proxy yok:S
bir de dahili ses açıp kapama butonu da eklersen şahane olur.. şu an ne durumdasın? güncelleme de geldiğin nokta nediryapma be gene kahve köşelerinde offfaynen onların öyle yapacağını tahmin ediyordum ama sizlerden gelecek duruma göre hareket edeyim dedim. Demekki herkesde sorun yaratıyor. Teorik olarak küçük ekranda(4") kullanılacak çözünürlükteki nokta detayıyla 23inchlik lcd pc monitöründeki çözünürlüğün nokta detayı aynı olmaz. Normalde 1000-2000kbpslik bit hızlı hd videoları telefonda 500kbps ile aynı kalitede izleyebiliriz, bunu düşünerekten 500kbpslik yayınları eklemeye çalışacağım, şuan çok güzel bir kaynak buldum fakat anlık değişen şifreleme token sistemi var onuda çözmek üzereyim eğer olursa 3-4 farklı seçenekte kalite sunacak bir sistem kuracağım.
az tvnin kendi sitesindeki yayın bile çalışmıyor diyorki sadece azerbaycandan izleme yapılabilir diyo. Bununda çözümü var proxyi yüklerim biter dedim, proxy sitelerine girdim bir tane azerbaycan proxy yok:S

global tv ye lig tv eklenmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok spor kanalları bölümünde eklenmişti, şimdi baktım yerinde yok. Ama gerçekten vardı ekran görüntüsünü aldığım anda.aynen bende göremedim..trollemiyorsundur umarım![]()
yok spor kanalları bölümünde eklenmişti, şimdi baktım yerinde yok. Ama gerçekten vardı ekran görüntüsünü aldığım anda.
teşekkürler kardeşim, programın gelişmesinde hepinizin katkısı olacak böyle destek oldukçaHayırlı olsun geliştiricimizin eline sağlık
Lig tv, paralı sinema belgesel kanalları vs.. bunlar lisanslı programlar en basit milyarlarca para cezasından hapise kadar yolu var, diğer uygulma geliştiricilerinin önüne geçmek için hüküm yemek akıllıca bir davranış değil tabiki, hele birde şuan hükümet desteği ile bu işler daha kolay yapılıyor(filtre sistemi).Evet,global tv de eklemiş lig TV yi..sonra kaldırmışlar hemen..belli ki ciddi yaptırımları var.adamlar da böyle bir riske girmek istemiyor. Ben sesin geç gelme olayını sadece bazı sinema kanallarında yaşadım o kadar.normal kanallarda böyle bir soruna rastlamadım.
arkadaşım bunu birde ios için yapar mısın yaparsan ellerine saglık ben kullanamadım bunu ama yınede emegıne saglık ugraşmısınArkadaşlar öncelikle program bana aittir, kodlanmasından tasarımına kadar bir dizi işlemi ben yaptım. Özellikle windows phone 8 işletim sisteminin iphone ve androidin aksine bir çok stream video formatını desteklememesi yüzünden çoğu insanın daha önce emek verip yaptığı uygulamalar şuan çalışmadığı için ve insanlar bundan şikayet ettiği için böyle bir uygulama geliştirme kararı aldım aylarca süren uğraşlar sonucu bu uygulamamı yapabildim.
Uygulama özellikleri
İsim
HdTv
Windows Mağaza İndirme Linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Açıklamalar
Hd Tv, Türk tv kanallarını canlı olarak, kaliteli ve akıcı bir şekilde izleyebileceğiniz mobil televizyon uygulamasıdır. Hd Tv sayesinde canlı yayını duraklatabilir, daha sonra izlemeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Uygulama içinden ya da mağazadan olumlu değerlendirmeler yapılması durumunda, uygulamaya istekleriniz doğrultusunda yeni özellikler eklenecektir.
Onun dışında arkadaşlar programın eksiklerini beğenmediğiniz yönlerini burda ve mağazada yazarken lütfen üslubunuza dikkat edin, bir program geliştirilirken çok emek harcanıyor, özellikle diğer canlı tv yapan arkadaşların mağazada aldığı adapsız yorumlar üzerine böyle bir uyarı yazma gereği duydum.
Update 2.0
*Cnbc-e tv uygulamasında aldığımız olumlu yorumlar üzerine uygulamamızın kanal sayısını arttırarak "Hd Tv" adıyla güncelleme yaptık.
*Tüm kanallar sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
*Uygulama ikonu değiştirildi, tasarım düzeltildi.
*8 adet sinema kanalı eklendi
Uygulamadan Fotoğraflar
Programı kısaca çalışmasını gösteren video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız