frosty
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen kullanmayı bilmiyorsun demmeki bende 5 aydır kullanıyorum bi sorunum yok....
Bizde neden Sorun olmuyor ozamanulan bu aleti bi sizmi kullanmayı biliyorsunuz dünyasında... kullanmasını bilmediğim için mi servis " Mekanik parçalar değiştirilerek onarım yapılmıştır.Yazılım güncelleme ayar genel bakım yapılmıştır...diyerek bana ürünü geri yolluyor.Neden her defasında kullanmasını bilmediğiniz için bu ssorunlar ortaya çıkmış denmiyorr.?konuşmayın
Bizde neden Sorun olmuyor ozaman
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 5 aylık telefonum 4.kez servise gitti.Pazartesi günü nokiayı arayıp para iadesinin yapılmasını isteyeceğim,artık yenisinide verseler almam ....teşekkürler NOKIA
Çıkarmış olduğu sorunlar sırasıyla şöyle ;
1) Kasa açıklığı
2) Telefonun durmadan kendini resetlemesi
3) Telefonda görüşme sırasında seslerin kesik kesik gelmesi
4) Ekran camında oynamaların ve boşlukların oluşması.
Almak isteyen arkdaşlarada hayırlı olsun...
kullan kullan düşür yere oraya buraya fırlat yağmur yağarken çıkar oyna ahizesine su kaçsın sonrada gel öyle böyle de.bu nokia 5210 ya da ericsson r310 değil
bi arkadaşın imzasında olduğu gibi;
3 çeşit insan vardır demişti.şıklardan birinde de
5800 kullanmayı bilmeyenler vardı. işte o sen oluyosun.
5800 v2 ler iyi.5800 alabilirsiniz gold mağazalarından.sorunlu eski modeller bitti artık.
arkadaşım demekki bende sen gibi 5800 kullanmayı bilmiyormuşum.beyinsiz arkadaşlar neden hala anlayamıyor.madem düşürdük,su kaçırdık,oraya buraya fırlattık , telefonuz içine ettik diyelim servis bunu anlamıyormu.neden mekanik parçaları değiştirip yoluyorlar,ben olsam değiştirmem...
mod arkadaşlar konuyu silip kilitlerlerse sevinirim.burası 5800 kullanmasını bilen beyinsiz arkadaşlarla doldu... yazdıklarımızda bir b..k anlamayann.
Pazar payına bakın bi hangi marka hâlâ lider..ydi.... artık liderliği samsung ve apple alıyor
sony ericsson çok sağlam t610 modeli suya düştü çıkarttım kuruladım şu an bile sorunsuz çalışıyor nokianın eski modelleride sağlamdı ama şimdikiler hava üflesen bozulacak 5130 xm satıncaya kadar canım çıktı haram olsun verdğim her kuruşa
öncelikle sağol-arkadaşlar benim kulaklık ikide bir bozuluyor peki nası kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
(sony marka güzel bi kulalık al bozulmaz kulalığın.hor kullanma yani çekiştirme kablosunu bozulmaz. )
-bataryası bir gün gitmiyor bütün batarya prog kullandım onlardanda verim alamadım arkadaşlar yardımcı olun
(Bu senin telefonu elinden düşürmemenle alakalı.Benimki neden 4 gün gidiyor? Sürekli oynamadığım için olabilir mi acaba)
-kendi internet tarayıcı kitleniyor kendi tarayıcısını nası kullanırım(diğerlerini kullanabiliyorum)
(Ona bakılırsa ie de arada kitleniyor.İyi o zaman pc de kullanma.firefox u dene bişi olmaz)
-sensör kitli kalıyor genellikle ters duruyor nası kullanıyor onuda söyleyin
(sensör doğru arada yatay kalıyor.telefonu hızlı çevirince düzeliyor ama en iyisi kökten kapatmak)
-ikide bir kitleniyor bi zahmet onuda söyleyin
(gereksiz ve kasan şeyler yüklemezsen sorun olmaz.bu ayrıca her akıllı telefonun başına gelebilir.sen sanıyosun ki windows mobile ya da android kitlenmiyor.hepsi fire veriyor bi yerde.)
öncelikle sağol
-başka marka kulaklıklarda sorun yok ben nokia marka kulaklık kullanamayacakmıyım
-internet tarayıcısı hep kitlenleniyor sende dene belki seninkide öyledir mesela facebook un tüm sitesini tıklayınca kitleniyor
-telefonu sadece müzik dinlemek amacıyla veya mesaj için kullanıyorum bir gün gitmiyor. telefon cebimde ısınıyor eğer bataryayı çıkartıp takmassam kendi kendine bitiyor (bu 2. bataryam)
-gereksiz birşey olduğunu düşünmüyorum sana telefonumdaki sana telefonumdaki uygulamaları sayayım milliyet,x-plore,opera,xpress sketch bunun dışında telefonu aldğımda içinden çıkan 2 adet oyun var.
-benim bir sorunum daha vardı onu söylemeyi unutmuşum.benim telefonun bazı sabahlar alarmı çalmıyor bu sebepten dolayı kaç sefer okula geç kaldım artık telefona alarm kuramıyorum.(alarm çalmadığı zamanlarda telefon açılmadan sadece tuş ışıkları yanık haldeyken kitleniyor.bataryayı çıkartıp takınca düzeliyor)
alarm için handyclock u tavsiye ederim ama inan bende bu sorunlar olmadığı ya da daha başlamadığı için bi yanıt vermek zor.tarayıcının takılması dediğin olay bazen altta seçenek - çıkış yeri çıkmıyor o beyaz imlece bastığın halde onu diyosan n97 frimwaresinde o sorunu görmedim kendi ve c6 frimwaresinde dediğim gibi bazen çıkmıyor alttaki fonksiyonlar.pile gelince pilin ve şarj makinasının orjinal olması önemli. ama daha öncede dediğim gibi her telefonda can sıkıcı sorunlar olur.sorun çıkarmayan bişey çıkarsa banada haber verin
Pazar payına bakın bi hangi marka hâlâ lider..
Balık havuzuna 1100 düşmüştü sudan aldım hâlâ çalışıyodu, pili çıkardım kuruttum peçeteyle sonra açtım telefonu yine çalıştı. Şimdikilerde de yerine göre sağlamlık var
kardeş genpa garantiliyse paranı zor alırsın benim 5130 vardı 9 kez aynı hatadan servise gitti değişim istedim kabul etmediler dava açsam en az 1 yıl sürüyo git gel yol parası o bu parası bu parası derken nerdeyse cihazın parasına denk geliyor bende bıkmıştım artık güzel bi paraya sattım kurtuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?