hayırlı olsun arkadaşlar 3.1.3 JAİLBREAK

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Ben 3GS 16 GB telefonumu Türkiyeden yeni aldım ve itunesdan os 4.01 e güncelledi. Şimdi ben telefonumu jailbreakli yapabilirmiyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çalışmalarınızda başarılar...

Hayir yapamazsin...

Telefonun 3G olsaydi yapilabiliyor sanırım, ancak 3GS olduğu için yapamazsın.

yurt disi alimlar yapmasin diye uyarmissiniz. Ben Moskovada yasamaktayim. telefonu da buradan aldim bir sorun olur mu?
Telefonu orda almışsın, orda kullanıyorsun... senin için sorun yok, çünkü unlock sorunun yok. Sorun yurdışından alınıp Türkiye içinde kullanılmak istenen telefonlarda...

Okuduğum kadarıyla iphone 3G, 4.01 versiyonu bile olsa jail break yapılabiliyor,yalnız ya yurt içi telefon olucak yani sim kilitsiz olucak, ya da yurt dışı olsa bile orjinal sim kartı bulunacak(ki unlock yapılabilsin)
3G 4.01 jailbreak Referans için :

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sprit ile jailbreak yapamayan arkadaşalar redsn0w 9.4 ile jailbreak yapabilirler

ungood20

ungood20

Üye
break sonucu tadından yenmez.
Pc ye indirip direk prog oyun atılıyorsa süper artık

canbaba123

canbaba123

Üye
3.1.2 yi 3.1.3 e yükselte bilirsem yapıcam ama 4.0.1 oluyor :S setup olarak indirdim işe yaramıyor!!

maktama

maktama

Üye
3.1.2 yi 3.1.3 e yükselte bilirsem yapıcam ama 4.0.1 oluyor :S setup olarak indirdim işe yaramıyor!!

3.1.2 yi niye 3.1.3'e yükseltmeye çalışıyorsun ki?!!? 3.1.2'ye jailbreak yapmak çok çok daha basit ve uğraştırmıyor. Blackrain(blackra1n) ile 3.1.2'ye 20 saniyede jailbreak yapabilirsin, hem 3G'de hem 3GS'te...

3.1.2'de jailbreak yaptıktan sonra istersen custom firmware yükleyerek(basebandi değiştirmiyor) 4.0 ya da 4.01 yapabilirsin ve kolayca jailbreak yapabilirsin.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
4.0.1 versiyona sakın yükseltmeyin şu anda 4.0.1 jailbreak çıkmadı daha

registeredtr

Üye
redsn0w 9.4 ve spirit arasında ne fark var?

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Tesekkürler..

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
lınk ölüüüüüüüüüüüüüü

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
4.0.1 versiyona sakın yükseltmeyin şu anda 4.0.1 jailbreak çıkmadı daha

4.0.1 jaılbreak cıktı.Şuan için sadece 3gs sahipleri unlock yapabilmektedir. 4G jailbreak oluyor fakat unlocku 48 saat içerisinde yayınlanacak.

JAİLBREAK YAPILIŞI

Arkadaşlar 3gs telefonumuzu itunese bağlıyoruz(sync yapıyoruz). İphone'un kendi explorerından(safariden)
adresine giriyoruz ve takıp edıyoruz :)

rapege

rapege

Üye
4.0.1 jaılbreak cıktı.Şuan için sadece 3gs sahipleri unlock yapabilmektedir. 4G jailbreak oluyor fakat unlocku 48 saat içerisinde yayınlanacak.

JAİLBREAK YAPILIŞI

Arkadaşlar 3gs telefonumuzu itunese bağlıyoruz(sync yapıyoruz). İphone'un kendi explorerından(safariden)
adresine giriyoruz ve takıp edıyoruz :)

arkadaşım bu konu sitemizde açıkça anlatıldı merak etme :)

afterlife97

afterlife97

Üye
Sync yapmaya gerek yok

erdemilker

Üye
Yurtdışı 3.1.3 versiyonlu 3g için jailbreak ile birlikte unlock da teknik servisler yapabiliyorlar 20 tl ' ye biz neden yapamıyoruz anlamadım.İlla para mı kaptırıcaz bu insanlara.İnternette yabancı sitelerde de yapıldığına dair açıklamalar var.Ama ben iphone da müthiş acemi olduğum için deneyemiyorum.(o kadar acemiyim ki daha kullanmadım bile , pasaport kaydını bir iki güne yeni yaptırıcam)

leeegolas

Üye
arkadaslar bu program 3g lerde calısıomu yoksa 3gs icnmi sadece

Sisek57

Üye
boyle bır hata alıyorum :S INFO: Now listening for devices...
INFO: read igor/map.plist
INFO: Connected to the AppleMobileDevice.
INFO: Version iPhone1,2_3.1.3
INFO: Connecting to mobilebackup...
INFO: Sending files via AFC.
DEBUG: create_dl_conn receive 1
DEBUG: <CFArray 011F4A88 [100B5078]>{type = immutable, count = 3, values = (
0 : <CFString 011F4A50 [100B5078]>{contents = "DLMessageVersionExchange"}
1 : <CFNumber 011A4158 [100B5078]>{value = +100, type = kCFNumberSInt64Type}
2 : <CFNumber 011EE730 [100B5078]>{value = +0, type = kCFNumberSInt32Type}

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
redsnow 9.4 ile jailbreak yap

sonsuz..

sonsuz..

Üye
benim tel 3g 8 gb. 4.0.1 versiyonu jailbreak yapmıştım tel çok yavaşladı diye eski sürüme 3.1.3 e geri yüklemeye çalıştım tel gitti galiba açılmıyor, açılsada ekranda kablo itunes resmi var. Restore ediyorum bu kezde yarıda kalıp hata msj ı veriyor napmam lazım lütfen yardımcı olun

avsaroglu68

Üye
MERHABA ARKADAŞLAR
TELEFONUM İPHONE 3G S 16 GB. 3.1.3 VERSİYON. AYRICA Spirit JAİLBREAKLİ İDİ. unlock yapmak istedim KAPANDI ELMA İŞARETİ ÇIKTI 3-4 DK. DA BİR KENDİLİĞİNDEN KAPANIP TEKRAR ELMA İŞARETİ VE TAM ALTINDA SANKİ AÇILACAKMIŞ GİBİ BUĞULU YUVARLAK LOADİNG SİMGESİ ÇIKIYOR FAKAT DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK HEP AYNI. AYRICA BİLGİSAYARDA 2 TANE USB GİRİŞİ VAR BAĞLIYORUM İ TUNES TANIMIYOR PC YE BAĞLAYINCA TELEFON OTOMATİK AÇILIYOR ELMA RESMİ ÇIKIYOR YİNE ÖYLE KALIYOR. HEP BÖYLE DEVAM EDİYOR. DÜN GECE ŞARJA BAĞLI AÇIK BIRAKTIM ELMA İŞARETİYLE DURUYORDU SABAH KALKTIM YİNE BIRAKTIĞIM GİBİ

AYRICA ELMA İŞARETİ VARKEN TELEFON EKRANIN ALTINDAKİ YUVARLAK MENÜ TUŞUNU BASILI TUTUYORUM HİÇ DEĞİŞEN BİRŞEY YOK VE POWER TUŞUNADA BASILI TUTUYORUM YİNE ELMA DEĞİŞMİYOR. SADECE YUVARLAK TUŞ VE POWER TUŞUNU AYNI ANDA 10 SANİYE BASILI TUTUNCA TELEFONUM KAPANIYOR VE DFU MODUNA ALDIM RESTORE YAPTIM YINEDE OLMADI BU KADAR.
NE YAPMAM GEREK, ÇOK ÇARESİZ KALDIM. LÜTFEN YARDIM EDİN

Üst Alt