Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açıkçası güzel bir telefon teknik özelliklerine baktım. Herkesin tercihi farklı tabi ama öyle dev gibi bir telefonu kullanmak istemem açıkçası. Arkadaşımda var elinden düşürmüyor
açıkçası güzel bir telefon teknik özelliklerine baktım. Herkesin tercihi farklı tabi ama öyle dev gibi bir telefonu kullanmak istemem açıkçası. Arkadaşımda var elinden düşürmüyor
Bunun küçük bir modeli var: Xperia Ray. Onu çok beğendim. Küçüklüğü hoşuma gitti. Ama sonra düşündüm de, ben küçük ekranlıda yapamam. Benim için en iyisi biraz daha büyük modeller.
konunun başlığına göre konuşuyorum hayalim deki telefon c6.01 in aynı tipinde 1.5 ghz hızında 1gb ram 808 in kamerasından htc one x in sesi ve 64gb hafıza
konunun başlığına göre konuşuyorum hayalim deki telefon c6.01 in aynı tipinde 1.5 ghz hızında 1gb ram 808 in kamerasından htc one x in sesi ve 64gb hafıza
şu firmware olayları baştan başa zaten değişik bir olay adam orjinalı kullanmanı istiyor geçen Lg ye bu telefona tema yüklemek istiyorum dedim adamlar olmuyor dedi 2 paragraf yazı yazdım geri dönmediler pişman ettim resmen