Hayalimdeki Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lgkg300

lgkg300

Üye
açıkçası güzel bir telefon teknik özelliklerine baktım. Herkesin tercihi farklı tabi ama öyle dev gibi bir telefonu kullanmak istemem açıkçası. Arkadaşımda var elinden düşürmüyor :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
açıkçası güzel bir telefon teknik özelliklerine baktım. Herkesin tercihi farklı tabi ama öyle dev gibi bir telefonu kullanmak istemem açıkçası. Arkadaşımda var elinden düşürmüyor :)

Bunun küçük bir modeli var: Xperia Ray. Onu çok beğendim. Küçüklüğü hoşuma gitti. Ama sonra düşündüm de, ben küçük ekranlıda yapamam. Benim için en iyisi biraz daha büyük modeller.

AHMED...

AHMED...

Üye
konunun başlığına göre konuşuyorum hayalim deki telefon c6.01 in aynı tipinde 1.5 ghz hızında 1gb ram 808 in kamerasından htc one x in sesi ve 64gb hafıza :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
AHMED...

AHMED...

Üye
nokia ya mail atacam :D sevdim bu telefonun tipini ama işletim sistemini yazmamisim oda wp olsa iyi Olur :d:

spy ghost

spy ghost

Üye
nokia ya mail atacam :D sevdim bu telefonun tipini ama işletim sistemini yazmamisim oda wp olsa iyi Olur :d:
de firmware bizi anca idare ediyor :naughty: bir internet cafe'den yaz bari şimdi İP adresi felan var işin içinde

AHMED...

AHMED...

Üye
:D tamam dostum iyi fikir :)

AHMED...

AHMED...

Üye
:kop2:

spy ghost

spy ghost

Üye
şu firmware olayları baştan başa zaten değişik bir olay adam orjinalı kullanmanı istiyor geçen Lg ye bu telefona tema yüklemek istiyorum dedim adamlar olmuyor dedi 2 paragraf yazı yazdım geri dönmediler :ehe pişman ettim resmen

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temayı bilmiyorlar o_O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt