key43
Üye
Hangisini Önerirsiniz ??
Nokia 603'ün görüntüsünü beğeniyorum ama Nokia c6-01 'in özellikleri daha iyi gibi.Hangisini almamı önerirsiniz.
Nokia 603 :
Öncelikle artılarını yazıyım
Arkadaşlar cihazın ekranı mükemmel,N8 ve diğer cihazlarda
Diğer Nokialara göre kıyaslarsak menü ve programlar arası geçişde çok mükemmel,elinizin altında kayıyor.
Tasarımı çok güzel biraz C5-03'ü andırıyor...
Eks
Kamera görüntüsü güzel fakat flash olmaması kötü,dolayısıyla bu ücr
Panelleri hiç hoşuma gitmedi,tasarımı güzel fakat paneller çabuk deforme olabilir gibi geldi.Özellikle dokunmatik bölümü.
Nokia c6-01 :
eksileri: symbian olması. işlevsellik yok. uygulama dükkanı zayıf. uzun vadede nokia destek vermez. kalın. klavyesini beğenmiyorum şahsen.
artısı: ovi maps, pil ömrü smartphonelara göre iyi. ekranın dokunmatiği iyi. müzik performansı iyi.
Sizce ??
Nokia 603 :
Öncelikle artılarını yazıyım
Arkadaşlar cihazın ekranı mükemmel,N8 ve diğer cihazlarda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
an karanlık ve boğucu ekran görüntüsü gitmiş,mükemmel parlak bir ekran görüntüsü gelmiş,şah
çok güzel olduğunu düşünüyorum. Diğer Nokialara göre kıyaslarsak menü ve programlar arası geçişde çok mükemmel,elinizin altında kayıyor.
Tasarımı çok güzel biraz C5-03'ü andırıyor...
Eks
ri Kamera görüntüsü güzel fakat flash olmaması kötü,dolayısıyla bu ücr
e de yansıyor Panelleri hiç hoşuma gitmedi,tasarımı güzel fakat paneller çabuk deforme olabilir gibi geldi.Özellikle dokunmatik bölümü.
Nokia c6-01 :
eksileri: symbian olması. işlevsellik yok. uygulama dükkanı zayıf. uzun vadede nokia destek vermez. kalın. klavyesini beğenmiyorum şahsen.
artısı: ovi maps, pil ömrü smartphonelara göre iyi. ekranın dokunmatiği iyi. müzik performansı iyi.
Sizce ??
)Belle ile çok hızlı.8MP kamerasıda mükkemmele yakın çekiyor