Hangisi Iyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekir31

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi Iyidir?
arkadaşlar mp3 çalar almak niyetindeyim acaba onun yerine n-gage classic alsam hem cebimde oyun hemde muzik olsa diyorum:
(150 YTL)
N-GAGE CLASSİC (190 YTL)
Sizce n-gage nin sesi iyimidir? mp3 çaları aratırmı?birde n-gagenin iki kulaklık çıkışı var ikisindende aynı anda ses veriyormu?hangisini tercih etmeliyim???
SAYGILAR...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Mp3 player kadar değil ;

Ama cebinde oyun olur + mp3de olur..!!

Ngage'nin mp3 playeri ile SAMSUNG marka mp3 playeri karşılaştırman yalnış,neticede o bir mp3 player

ngage ise telefon..!!

Eğer kaliteli bir ses aramıyorsan ngage al...!

Ses güzel ama o kadar iyi de değil...

bekir31

Üye
    Konu Sahibi
n-gage nin sesi sx1 kadar iyimidir?

CooL'n'Quiet

Üye
bence ngage alma

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(bekir31 &#064; May 19 2006, 04&#58;35 PM) [post=337992]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
n-gage nin sesi sx1 kadar iyimidir?
[/b][/quote]

İyidir..&#33;

Shadowman07

Shadowman07

Üye
n gage dışarı sesi çok güzel veriyor.. kulaklık vasat..

cmert

cmert

Üye
kulaklıktan mp3 dinleyeceksen SX1 i tek geçerim (tabi orj. kulaklıkta)

perfectlover

Üye
Mp3 player için bu kadar para vermeye değmez. Telefon al. Hem mp3 dinle, hem radyo dinle, hem oyun oyna, hem de telefon olarak kullan. Ben sana kendi kullandığım gibi bir Sx1 almanı öneririm. Ama daha iyisi var diyorsan sen bilirsin tabi.

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Bence al Samsung&#39;u geç.. Tabi amacın sadece mp3 dinlemekse..

ABC

ABC

Üye
n-gage çok yönlüdür ama müzik dinlemek için mükemmel değil ihtiyacın ne ise ona göre al

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
yahu cep telefonunu iyice amacından çıkardılar haa&#33; şayet amacın ses kalitesi güzel mp3ler dinlemekse alınsın bir creative veya sandisk mp3 player onunla dinlersin bozuk para cebine bile sığar bunlar. cep telefonunda mp3 dinlemek de ne olaki? önemli bir işin olsa şarjın bitebiliyor bana oldu bi kaç kere. bense sen mp3 player al.

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 19 2006, 04&#58;31 PM) [post=337989]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mp3 player kadar değil ;

Ama cebinde oyun olur + mp3de olur..&#33;&#33;

Ngage&#39;nin mp3 playeri ile SAMSUNG marka mp3 playeri karşılaştırman yalnış,neticede o bir mp3 player

ngage ise telefon..&#33;&#33;

Eğer kaliteli bir ses aramıyorsan ngage al...&#33;

Ses güzel ama o kadar iyi de değil...
[/b][/quote]
cepix katılıyorum

denizyalcin

denizyalcin

Üye
paran yeterse al bi 3250 olmazsa 6230i felan...bende 6230 var ses kalitesi deil ama yüksekliği manyak bişi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt