hertürlü onex + almışken iyisini alıyın dyosan kesinlikle al

deme öyle kardeş sonra fanboy diyorlar![]()

Katılmıyorum, ben Tegra işlemcileri daha iyi buluyorum. Benchmark'lara pek inanmam. Ancak performanstan çok memnunum.Bu htc neden samsungdan exynos almiyoda tegra kullaniyo cok guzel cihaz yapiyo ama sonuc olarak tek kanal tegra kullaniyo ve cift kanal exynostan farki yiyo
n8den kazığı yedim bikere işlemcilerin bile en iyi detayına kadar araştırdım exynos tegradan 10 veya 8 nm gibi bişeydi heralde daha üstün ve çift kanal kullanıyo. bizim burdaki onexler mi bozuk kaç defa inceledim neden daha üstün değil acaba

sonuç olarak nokia almayında ne alırsanız alın
Olabilir. Hasati çıkmış one x den de s3 den de ne Hayır gelir dimi![]()
Galaxy s2 1900 lira civarmı ? nerden buldun bu fiyatı yahuO listedeki telefonlar yerine s3 al derim s3'teki exynos işlemci tegra 3'ü tokat manyağı yapar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonuç olarak nokia almayında ne alırsanız alın
Bahsettiğimiz A15-T604 değil Tegra 3 ve Exynos 4 ü karşılaştırıyoruz..İşlemcileri araştırman çok güzel bir şey ama bunları biz de araştırıyoruz kullanıyoruz hatta inceliyoruz..Üstte yazdıklarını düzelt bence...Tegra 3 e gelirsek Nvidia Google ve ou bile kabul etmişken bench'lere bağlı kalmayın lütfen..Tegra'nın kalitesini tartışmak bana da saçma geliyor.Bu htc neden samsungdan exynos almiyoda tegra kullaniyo cok guzel cihaz yapiyo ama sonuc olarak tek kanal tegra kullaniyo ve cift kanal exynostan farki yiyo
s3deki exynos 8nm ve çift kanal gibi bir farkla üretildiği için s3de uygulama açma hızı falan daha iyi. oyun testi vardı gta3de s3 oyuna başlıyo onex daha oyunu yüklüyodu. n8den ağzım yandi birkere s4 e kadar telefon almamaya karar verdim. o a15 mimarisine sahip exynos5 zaten 3e katlıyo en yakın rakiplerini.
Bahsettiğimiz A15-T604 değil Tegra 3 ve Exynos 4 ü karşılaştırıyoruz..İşlemcileri araştırman çok güzel bir şey ama bunları biz de araştırıyoruz kullanıyoruz hatta inceliyoruz..Üstte yazdıklarını düzelt bence...Tegra 3 e gelirsek Nvidia Google ve ou bile kabul etmişken bench'lere bağlı kalmayın lütfen..Tegra'nın kalitesini tartışmak bana da saçma geliyor.
Onu biliyorum..Exynos 5 çıkınca tegra 4 çıkıyor tabii Cortex 15 ile çıkması bir avantaj ki Samsung'un bunu daha önce yapması gerekiyordu..Oyun sorunları da tegrada tamamen Gameloft ile alakalı..Gameloft'un kendi oyunlarını ( tegra hariç ) uyarlamak için yaptıkları ortada zaten..Exynos Mali 400 buna dahil..Tegra'da böyle bir olay yok..Açılması veya uyarlanması için herhangi bir çaba harcanmıyor..Galaxy S de bile kasmayan nova 3 ün Tegra 3 de beklenmedik performans vermesi bu yüzden zaten..Yapılan testlerin tablet üzerinden gittiğini söyleyeyim ki Tegra 3 prime ve one x ayrı uyarılmalar..Bundan yola çıkarak A5X dahil hız testinde 4-5 kat fark attı bu benchlere göre ki Gl bench üzerinden grafik farkını atanda Tegra 3 oldu ki bu da gl bench siz düşünün..Exynos chipset olarak sorunsuz bu kesin ama güç bakımından ou ki oyun konsolu - şimdi çok bulunuyor demek saçma - kullanılmış ve google da..Umarım anlatabildim..Exynos sade bir chipset performans olarak da iyi ama Tegra 3 den güçlü değil..GL ye bakarak karar vermek şu anki teknolojide - mobil - bana mantıklı gelmiyor.s3deki exynos 8nm ve çift kanal gibi bir farkla üretildiği için s3de uygulama açma hızı falan daha iyi. oyun testi vardı gta3de s3 oyuna başlıyo onex daha oyunu yüklüyodu. n8den ağzım yandi birkere s4 e kadar telefon almamaya karar verdim. o a15 mimarisine sahip exynos5 zaten 3e katlıyo en yakın rakiplerini.
- - - Eklendi - - -
s2 deki exynosla s3 deki exynos aynı değil
İşte ama bu Tegra 3 ten güçlü olduğunu göstermez demek istediğim bu zaten..samsung kaynak kodlarini gelistiricilerle paylastigi icin butun oyunlar exynos ve s3te sorunsuz cunku ona gore yapiliyo ve arm tabanli oldugu icin stabil ,hizli ,hatasiz
Neyse kardeşim ders çalışmalıyım kolay gelsin 
Kardeşim tegra 3 sandığın kadar güçlü olsaydı şuanki üst düzey telefonlarda s4 cpu değil tegra 3 kullanılırdı. Ne çok abartıyorsunuz şu tegra 3'ü. Birde nvidia'nın ilk 4 çekirdekli cpuyu çıkartmak için tegra 3'ü erken çıkardığını anlatamadım bir türlü zaten öyle olmasaydı hataları giderilmiş olan htc one x+ çıkmazdı.
Onu biliyorum..Exynos 5 çıkınca tegra 4 çıkıyor tabii Cortex 15 ile çıkması bir avantaj ki Samsung'un bunu daha önce yapması gerekiyordu..Oyun sorunları da tegrada tamamen Gameloft ile alakalı..Gameloft'un kendi oyunlarını ( tegra hariç ) uyarlamak için yaptıkları ortada zaten..Exynos Mali 400 buna dahil..Tegra'da böyle bir olay yok..Açılması veya uyarlanması için herhangi bir çaba harcanmıyor..Galaxy S de bile kasmayan nova 3 ün Tegra 3 de beklenmedik performans vermesi bu yüzden zaten..Yapılan testlerin tablet üzerinden gittiğini söyleyeyim ki Tegra 3 prime ve one x ayrı uyarılmalar..Bundan yola çıkarak A5X dahil hız testinde 4-5 kat fark attı bu benchlere göre ki Gl bench üzerinden grafik farkını atanda Tegra 3 oldu ki bu da gl bench siz düşünün..Exynos chipset olarak sorunsuz bu kesin ama güç bakımından ou ki oyun konsolu - şimdi çok bulunuyor demek saçma - kullanılmış ve google da..Umarım anlatabildim..Exynos sade bir chipset performans olarak da iyi ama Tegra 3 den güçlü değil..GL ye bakarak karar vermek şu anki teknolojide - mobil - bana mantıklı gelmiyor.