Para sorun değil diyor o zaman,ip 5. alsın her yönden rahatbende bu cihazların arasında kalmıştım telefon alırken. htc one x aldım pişman değilim gene olsa gene alırım
- - - Eklendi - - -
Sıkıntı çekmek için s2 hd Türkiyede var mı?
s2 4g Türkiyede var mı?
s2 mini Türkiyede var mı?
almana gerek yok samsung'un bütün cihazları sıkıntılı zaten 3-4 yıl sonra pertkullandım ordan biliyorum
- - - Eklendi - - -
sana tavsiyem ip4s ile one x arasında bi karar ver ikiside çok güzel. çevremde ip4s kullananlar var ama bu listedeki en güzel kamera çekimine sahip olan telefon one x'dir kanımca.

Para sorun değil diyor o zaman,ip 5. alsın her yönden rahat![]()
banamı alıyo sanki :FEkranı çok büyük istemiyor zaten önce ki mesajlarında s3 olmasın ekranı büyük gibi bir şeyler gördüm benimde aklıma iphone 5 geldi nasılsa paradan yana sorun yoksa hiç dert olmaz o zamanvaniks pılas daha iyi değilmi ? değilse ip 5 alsın bananebanamı alıyo sanki :F

Zaten 20-30 tane fikir var alıcak kişinin aklında onları elemek bile 3-5 günü biliraman abi yaone s alsın en ideali
ama adam para çok diyo işte
![]()

bak note2 hiç aklıma gelmiyordu...hımmmEkran buyuk istemiyoesan yine one x. Ben not2 kullaniyom ekrani iyi geliyor.
aslında telefonlar kullanıcıdan kullanıcıya da değişiklik gösterir. zaten arızaların çoğunda kullanım hatası var mazleme hatası da başka bir olay, her telefon bir üreticiden yani bir makineden de çıksa arada arızalısı muhakkak vardır.Bence one x iyidir buyuk ekran değil aslinda tabi sen bilirsin. Alırsam tam alırım demişsin. Demekki onex+ almalisinki uzun destek uzun hersey olsun. Artik s2 filan desteği bile bitti. Bende 1.80 boy var not2 tam hatta elime eniyi oturan cihaz oldu halbuki ellerimde küçüktür. Valla ben sana özet olarak en iyisi one x+ derim. En iyia android kamera. Süper tegra oyunları. Tasarim çok guzel. Beats audio. Beni dikkate al. Ha servis olarakda eğer şikayet var.coma girersen Aten çoğu sey cikar.
arada kaynıyor hepsi işte....

o da doğru ya ama bir yerden başlayayımŞunun için iphone dedim eğer bir kez alıp tam alıcaksanız derim,4'' ekranlı istiyorsanız tabiki size daha uygundur,satış sonrası hizmetide iyidir ama satış sonrası hizmet arıyorsanız ilk olarak samsung için telpa'ya yönelmeyin kvk'da samsung satıyor artık.
Daha sonra htc yada samsung mu alıcaksınız ona karar verin ama android de htc ve samsung sizi öyle çok uzun yıllar idare ettirmez başta htc olmak üzere artık günlük android telefon çıkarıyor htc,daha sonrada samsung,yani bir android alıp yıllarca,senelerce kullanırım mantığını yıktılar![]()

Alucardo da doğru ya ama bir yerden başlayayım
o değilde imzan hoşuma gitt
severmisin hellsing i?