Karşılaştırma Hangi telefonun kamerası daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
hem neden benim telefonum 925ken s4ü tutayım mal mıyım :D ki s4u hiç te beğenmem. androidi de :D ama o zaman denediğimde kamerası daha iyiydi bence
Aslında o kamarası degıl ekranı parlak oldugu ıcın oyle gorunuyor resımlerı pc karsılastırın fark bellı olur nokıa hepsınden ıyı cunku yıllardır kamara ustunde calışıyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Lumia 1020
Galaxy K Zoom
Xperia Z2

NEXUS

NEXUS

Üye
Nokia Lumia 1520 bence markette incelemiştim çok kaliteli çekim yapıyor 1020'den daha iyi geldi gözüme :)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
kamerada nokia daha iyi ama 5s'in çift flaşı epey bi kalite katıyor fotoya

technocu1

Üye
1020 pahalı bir cihaz. 925 hem kamerası iyi hem de fiyatı çok uygun. Tavsiye ediyorum.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokia Lumia 1020 bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mürteza16

mürteza16

Üye
925

celilcemre

celilcemre

Üye
LG G4 G5 Samsung not 5 s6-7 Lumia 950-1025 Sony z5 en iyi kameralara sahip telefonlar. Bir iki model daha katabiliriz.

Emre

Üye
NOKİA 1020

furyzer0

furyzer0

Üye
Şu an gündüz 950/950xl gece s7 inanmayanları gsmarena.com a ve cep fotoğrafçılığı konusundaki postlarıma beklerim :) goren herkes ne güzel kamerası varmış diyor

Sent from mTalk using lumia950

silivriserdar

silivriserdar

Üye
iPhone 5s kullanıyorum ön kamera gece hiç iyi değil. Gündüz idare eder, arka kamera iyi ama bir LG G4 kamerası kadar değil. Zaten 5s çıkalı baya oldu buda normal. Arka kamera gecede çok iyi değil. Ama işte bunun dışında bir çok artısı var. Bunları sizde biliyorsunuz tek tek saymama gerek yok.

Alıntı yaparak cevaplayın.

man20

man20

Üye
iPhone 5s kullanıyorum ön kamera gece hiç iyi değil. Gündüz idare eder, arka kamera iyi ama bir LG G4 kamerası kadar değil. Zaten 5s çıkalı baya oldu buda normal. Arka kamera gecede çok iyi değil. Ama işte bunun dışında bir çok artısı var. Bunları sizde biliyorsunuz tek tek saymama gerek yok.

sanırım yanlış konuya msj yazdınız. Konu, iphone 5s kamera tanıtımı değil.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
sanırım yanlış konuya msj yazdınız. Konu, iphone 5s kamera tanıtımı değil.

Konunun ilk başını iyi okuyun 5S yazılmış.

Buda kanıtı

Son düzenleme:

gkhntlbs

Üye
microsoft 950 xl kamerası 1 numara ben kullanıyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: lumiacı

Üst Alt