Galaxy S9+ Kamerası, DxOMark'ta Google Pixel 2'yi Tahtından İndirdi

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9+ Kamerası, DxOMark'ta Google Pixel 2'yi Tahtından İndirdi

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9+, DxOMark testlerinde, Google Pixel 2'yi geçerek şimdiye kadar test edilen en iyi akıllı telefon kamerası oldu.

DisplayMate testlerinde, Galaxy S9'un en iyi akıllı telefon ekranına sahip olduğunu ifade eden sonuçlardan sonra şimdi de Galaxy S9+'ın bir akıllı telefonda kullanılan en iyi kameraya sahip olduğu DxOMark testlerinden aldığı etkileyici 99 puanla ortaya çıktı. DxOMark testlerinde, akıllı telefon kameraları karşılaştırmalarında önemli bir standart ve Google Pixel 2, Samsung Galaxy S9+ piyasaya çıkana kadar 98 puanla bu alanda birinciydi.

DxOMark, Samsung Galaxy S9+ kamerasının belirgin bir zayıf yönü olmadığını ve tüm fotoğraf ve video test kategorileri arasında çok iyi performans gösteren bir kamera kurulumuna sahip olduğunu belirtiyor. Galaxy S9 +, 104 puanla olağanüstü bir skora sahip ve en iyi kameraya sahip oluyor. Öte yandan, 91 puan ile video puanı biraz daha düşük ama yine de en iyiler arasında. Galaxy S9+, bu puanlarla fotoğraf meraklıları için oldukça cazip bir seçenek haline geliyor.



Galaxy S9+ Kamera Özellikleri:
  • 1 / 2.55 "sensör ve f / 1.5 / f / 2,4 değişken diyafram açıklığı olan 12Mp ana kamera
  • 1 / 3.6 "sensörlü 12Mp ikinci kamera, 2x telePhoto ve f / 2.4 diyafram açıklığa sahip lens
  • Her iki lens için OIS desteği
  • Ana kamerada çift piksel PDAF
  • LED flaş
  • 60K / sn'de 4K video
  • 960 fps'de 720p süper Slow-Motion video kaydı
Arka kamera, iyi ışık altında mükemmel resimler üretebilir ve renklerin parlak ve canlı olduğu güneşli koşullarda da çok geniş pozları ve dinamik aralık özelliği ile mükemmel çekimler yapabilir. DxOMark, testlerinde Bokeh ve Zoom özelliklerini de hesaba katıyor ve bu iki kritik özellik, bu günlerde piyasaya çıkan herhangi bir amiral gemisinin önemli özellikleri arasında olmak zorunda.

Galaxy S9 +, iPhone X ve Pixel 2 ile karşılaştırıldığında, 4x yakınlaştırma faktöründe daha düşük gürültü seviyeleri ile daha iyi ayrıntı elde ediyor. Google Pixel 2, tek lensli bir kamera için son derece iyi performans gösterirken özel bir telephoto lens içermemesi nedeni ile Samsung ve Apple modelleri ile rekabet edemez.
 


Üst Alt