Karşılaştırma Hangi telefonun kamerası daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Direk 1020

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

0MG90

0MG90

Üye
Bana göre 5s'in. Ağır çekim için bile alırım.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
1020ciler çok çoşmuş da konuda 1020 seçeneği yok. Hepsi üzerinden konuşacaksak kral 808 !

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Aytaç-01
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Konu kamera ise bence en iyi kamera 1020,1520,925,920 olarak sıralanır

• Beğen
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
  • Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Biraz araştırırsan 808,1020,1520,925 diye sıralanacağını anlarsın :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

808'i listeye almayarak hata ettim :) Bence 1020 808'e göre daha keskin fotoğraflar sunuyor.Ve kayıpsız zoom daha iyi gibi.Bana göre sıralama 1020,808,1520,925 ve 920 :)

• Beğen
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
808'i listeye almayarak hata ettim :) Bence 1020 808'e göre daha keskin fotoğraflar sunuyor.Ve kayıpsız zoom daha iyi gibi.Bana göre sıralama 1020,808,1520,925 ve 920 :)

Diyaframın daha geniş olmasından dolayı 808 ile daha ışıklı resimler çekilebiliyor, ayrıca direkt güneş ışığı alıyor ise telefon ND filtresi ile güneşin karartma etkisini ortadan kaldırıyor. Kanımca 1020'nin "kamera" ustunluğu makrodur zira 808 in makrosu tam bir fiyasko. 808in listeye alınmamasının sebebi tam anlamıyla akıllı telefon hissi yaratmamasındandır. Zaten bu nedenle satmıştım ben de :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Ali Kurtaran
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1020ciler çok çoşmuş da konuda 1020 seçeneği yok. Hepsi üzerinden konuşacaksak kral 808 !
Söz konusu cep telefonu ve kamera olunca ilk akla gelen modellerden biri de 1020 oluyor. Kaldı ki konu başlığı ve mesajın içeriği de kamera ile alakalı. Burada kamera performansına dayalı bir sıralama yapılıyor. 1020 gibi bir model yerine 5800, 5130 gibi telefonları yazacak halimiz yok:)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung galaxy S5 in kamerası çok hızlı odaklama yapıyor ve çokta kaliteli çekiyor Samsung Galaxy S5 daha iyi.

Son düzenleme:
  • Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Lumia'lar kamerada her zaman öndedir.

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
  • Beğen
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Konuda anlatmak istediğim aslında şu idi 1400 tl lik bir telefonun kamerası 2000 tl lik telefonların kamerasını geçiyor.Bu kısımda samsung ve apple'ın kamera konusunda cimrilik yaptığını görüyor gibiyiz.Aslında fiyat farkı 4 çekirdekli işlemci ve ram fazlalığından kaynaklanıyor olabilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa, muhammettvurucu ve Aybin.Kilic
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Konuda anlatmak istediğim aslında şu idi 1400 tl lik bir telefonun kamerası 2000 tl lik telefonların kamerasını geçiyor.Bu kısımda samsung ve apple'ın kamera konusunda cimrilik yaptığını görüyor gibiyiz.Aslında fiyat farkı 4 çekirdekli işlemci ve ram fazlalığından kaynaklanıyor olabilir :ehe

Farketmez 4 çekirdekli samsung cihazların 2 çekirdekli wp cihazlardan yavaş olduğunu da gorduk :)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve fk555897
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aslında Iphone, Samsung kameraları normal, Nokia anormal. Bunu N8, 808,925,1520 cihazlarında görüyoruz. Ust seviye kameralar bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa, Aybin.Kilic ve lolaman
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Iphone, Samsung kameraları normal, Nokia anormal. Bunu N8, 808,925,1520 cihazlarında görüyoruz. Ust seviye kameralar bunlar.

Aslında haklısın.Nokia'nın direnip yükselişe geçmesinin sebebi de bu bence.

• Beğen
efsane_6868

efsane_6868

Üye
kesinlikle 1020 kamera bakımından hiç biri yenemez ama diğer özelliklere birşey diyemem

• Beğen
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aslında haklısın.Nokia'nın direnip yükselişe geçmesinin sebebi de bu bence.
başlarda ,symbian kralken yani, kamera yine iyiydi ancak nokia işletim sisteminin güzel olmasıyla da anılıyordu. misal N95. ancak diğer markalar işi ilerletince symbianın da devri geçince N8 ve 808 PureView gibi canavar kameralar türedi çünkü nokianın en büyük silahı kamera idi. şimdi wp oldu sistem olarak da şahane kamera olarak da şahane nokialar görüyoruz. konu kamera ise nokia hep bir tık ilerdedir, ve hep çıtayı da arttırmaktadır.

• Beğen

burakcan42

Üye
s5 derim. ki 925im s4 kadar iyi çekmiyor bence.

sasua42

sasua42

Üye
Lg g3 çok çok iddali

serserim1905

serserim1905

Üye
Söz konusu kameraysa ilk sözü ve son sözü her zaman Nokia söyler beyler bunu her şekilde araştirabilirsiniz. Nokia dan sonra ki favorim Sony tabi ki bu ikisinden sonrasi teferruattir :)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

Üst Alt