Karşılaştırma Hangi telefonun kamerası daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
925 s4 den kötü mü çekiyor?Böyle bir şey olamaz bence.Ya sen biraz taraf tutuyorsun ya da senin 925'in kamera ayarları bozuk.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve Aytaç-01

burakcan42

Üye
yok kardeşim bozuk felan değil. ikisinde de otomatik modda çekim yaptım aynı anda. bana s4 daha güzel geldi. gerçi o zamanlar blackin sarılığı vardı benim telefonda. sonra da arkadaş sattı s4 unu. tekrar bakamadım.

burakcan42

Üye
hem neden benim telefonum 925ken s4ü tutayım mal mıyım :D ki s4u hiç te beğenmem. androidi de :D ama o zaman denediğimde kamerası daha iyiydi bence

MaxipmaN

Üye
hem neden benim telefonum 925ken s4ü tutayım mal mıyım :D ki s4u hiç te beğenmem. androidi de :D ama o zaman denediğimde kamerası daha iyiydi bence
Kisiden kisiye degisir ben bu zamanda neden lumia alayım mal mıyım

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
925 i olan akıllı gerisi mal cok iyi yorumladı ayakta alkısladım nasıl dusunemedim whatsaap ı yok olan lumiayı almayı

Tamam kardesim. Ben kotu niyetle sormamistim. Whatsapp var bu arada.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve MaxipmaN

burakcan42

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Whatsapp'a yorum yapan arkadaşım iyi güldüm sana. Eğer az daha araştırsaydın güncelleme geleceği için kaldırdık açıklamasını ve kaldırıldıktan 'sanırım 1,5 hafta' sonra Whatsapp'a güncelleme geldiğini görürdün. Bu yorumunu araştırma yetinin zayıf olmasına ve on yargılarından(Nokia'ya karşı) arınamamana veriyorum. :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Microsoft Corporation
fk555897

fk555897

Üye
Büyük ihtimalle senin 925'te bir problem vardır. 925'in S4'ten kötü çekmesi imkansız.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
S5 in kamerası çok iyi değil tanıtımda dslr kadar hatta aynı kalitede fotoğraflar çekiyor denildi ama yalan böyle birşey mümkün olabilir mi hiç dslr da optik zoom özel lesler daha büyük diyafram falan daha iyi fotoğraflar çeker ama şu 0.3 sn de odak sadece yeterli ışıkda oluyor ev içinde 4 5 kere odaklamak için ben basiyorum makro çekim kötü odaklamak tam bir işkence

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
kamera arıyorsan tek seçenek var :D nokia lumia zoom

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yok kardeşim bozuk felan değil. ikisinde de otomatik modda çekim yaptım aynı anda. bana s4 daha güzel geldi. gerçi o zamanlar blackin sarılığı vardı benim telefonda. sonra da arkadaş sattı s4 unu. tekrar bakamadım.
Ekran s4 daha net olduğundan olabilir

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
925 i olan akıllı gerisi mal cok iyi yorumladı ayakta alkısladım nasıl dusunemedim whatsaap ı yok olan lumiayı almayı
Whatsapp'a yorum yapan arkadaşım iyi güldüm sana. Eğer az daha araştırsaydın güncelleme geleceği için kaldırdık açıklamasını ve kaldırıldıktan 'sanırım 1,5 hafta' sonra Whatsapp'a güncelleme geldiğini görürdün. Bu yorumunu araştırma yetinin zayıf olmasına ve on yargılarından(Nokia'ya karşı) arınamamana veriyorum. :)

Eğer biraz da kendi platformunda olanları araştırmış olsaydın daha öncesinde dandiroid marketinden de whatsapp ın kaldırılması durumunun var olduğunu da görürdün

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

MaxipmaN

Üye
Eğer biraz da kendi platformunda olanları araştırmış olsaydın daha öncesinde dandiroid marketinden de whatsapp ın kaldırılması durumunun var olduğunu da görürdün
dandroid diyerek zaten fanboyluğunu göstermiş oldun kardeş hiçbir sistemin fanboyu değilim bunu belirteyim c6-01den sonra hiçbir güç bana nokia aldıramazdı bedava olması lazım,dandroidmiş samsungu anladım bunun g3ü z2sı m8i var sizdede adreno 225li lumia 1020 var olay bu ama 1520 ve 930a lafım yok

gül uzun yaşarsın :cool

beytullah6767

beytullah6767

Üye
En iyisi 925'dir sonra s5 gelir.

Üst Alt