Kisiden kisiye degisir ben bu zamanda neden lumia alayım mal mıyımhem neden benim telefonum 925ken s4ü tutayım mal mıyımki s4u hiç te beğenmem. androidi de
ama o zaman denediğimde kamerası daha iyiydi bence
Kisiden kisiye degisir ben bu zamanda neden lumia alayım mal mıyım
925 i olan akıllı gerisi mal cok iyi yorumladı ayakta alkısladım nasıl dusunemedim whatsaap ı yok olan lumiayı almayıLumia alan mal mi oluyor?
925 i olan akıllı gerisi mal cok iyi yorumladı ayakta alkısladım nasıl dusunemedim whatsaap ı yok olan lumiayı almayı
Gecen kayboldu ya yeniden koydular iki üç gun onceTamam kardesim. Ben kotu niyetle sormamistim. Whatsapp var bu arada.
Gecen kayboldu ya yeniden koydular iki üç gun once

demek istediğini tam olarak anlamadım arkadaşım.925 i olan akıllı gerisi mal cok iyi yorumladı ayakta alkısladım nasıl dusunemedim whatsaap ı yok olan lumiayı almayı

Büyük ihtimalle senin 925'te bir problem vardır. 925'in S4'ten kötü çekmesi imkansız.hem neden benim telefonum 925ken s4ü tutayım mal mıyımki s4u hiç te beğenmem. androidi de
ama o zaman denediğimde kamerası daha iyiydi bence
Ekran s4 daha net olduğundan olabiliryok kardeşim bozuk felan değil. ikisinde de otomatik modda çekim yaptım aynı anda. bana s4 daha güzel geldi. gerçi o zamanlar blackin sarılığı vardı benim telefonda. sonra da arkadaş sattı s4 unu. tekrar bakamadım.
benim de aklıma geldi ama pcden baktığımda da aynıydı. ama o aralar gdr3 kullanıyordum sarılıl vardı.Ekran s4 daha net olduğundan olabilir
925 i olan akıllı gerisi mal cok iyi yorumladı ayakta alkısladım nasıl dusunemedim whatsaap ı yok olan lumiayı almayı
Eğer biraz da kendi platformunda olanları araştırmış olsaydın daha öncesinde dandiroid marketinden de whatsapp ın kaldırılması durumunun var olduğunu da görürdünWhatsapp'a yorum yapan arkadaşım iyi güldüm sana. Eğer az daha araştırsaydın güncelleme geleceği için kaldırdık açıklamasını ve kaldırıldıktan 'sanırım 1,5 hafta' sonra Whatsapp'a güncelleme geldiğini görürdün. Bu yorumunu araştırma yetinin zayıf olmasına ve on yargılarından(Nokia'ya karşı) arınamamana veriyorum.
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dandroid diyerek zaten fanboyluğunu göstermiş oldun kardeş hiçbir sistemin fanboyu değilim bunu belirteyim c6-01den sonra hiçbir güç bana nokia aldıramazdı bedava olması lazım,dandroidmiş samsungu anladım bunun g3ü z2sı m8i var sizdede adreno 225li lumia 1020 var olay bu ama 1520 ve 930a lafım yokEğer biraz da kendi platformunda olanları araştırmış olsaydın daha öncesinde dandiroid marketinden de whatsapp ın kaldırılması durumunun var olduğunu da görürdün
gül uzun yaşarsınWhatsapp'a yorum yapan arkadaşım iyi güldüm sana. Eğer az daha araştırsaydın güncelleme geleceği için kaldırdık açıklamasını ve kaldırıldıktan 'sanırım 1,5 hafta' sonra Whatsapp'a güncelleme geldiğini görürdün. Bu yorumunu araştırma yetinin zayıf olmasına ve on yargılarından(Nokia'ya karşı) arınamamana veriyorum.
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Lumia 1040 varken mi?En iyisi 925'dir sonra s5 gelir.