dogru bende son 3 gündür cm11 kullanıyorumCm9 u unutun artik arkadaslar cm11 kullanak hatalari tespit edelimki kisa zamanda cm11 final surumu cikarsinlar bu fikir sir mordred ustamindi ve kesinlikle hakli
cok iyi olurHata tespitleri yapalim usta kisa zaman da bende cm 11 e gecicem bi konu basliginda toplayalim
aynen kardeşim bu telefonun sorununu samsung çözmedi bız çözecez inşallahHata tespitleri yapalim usta kisa zaman da bende cm 11 e gecicem bi konu basliginda toplayalim
Ya dostlar benim batarya iyice manyadi garantiye gondericem stock roma nasil gececegim unroot yapmam gerekirmi? Yada link varmi?

@scope_123 cwm ile yukleyemiyormuyuz stock romu? Ve ayrica garantiye gonderecegim icin baska ne yapmam gerek ?
Peki backup paylasanlar var backup yukleyip fabrika ayarlarina sifirlasam ayni sey olmaz mi?Cwm ile stock rom yuklenmez bildigim kadariyla. Odin programi ile yukleniyor. Odin ile stock rkm yukleme yaz bulursun hemen gerekli dosyalar falan var halledersin.
Editlenmis stock rom olayina girme rootludur onlar. Stock kur sifirdan.Peki backup paylasanlar var backup yukleyip fabrika ayarlarina sifirlasam ayni sey olmaz mi?
Peki tesekkurlerEditlenmis stock rom olayina girme rootludur onlar. Stock kur sifirdan.
Rica ederim.Peki tesekkurler
dostum cm9u unutun o eskide kaldı cm11 kullanın hatqlarını bulup xdaya bildirelim bir an once finali versinlerCm mi bilmem ama one of kind romu tam bir canavar sebebi light bi rom hafif ama performans konusunda üstüne yok ilk defa 255 mb boş ram gördüm telefonda
Bence sarj acisindan 10.1 ile arasinda fark yok.cm11 ile cm10.1 kullandım . cm11 daha hızlı geldi bana ama sarjı biraz dayanıksız.
10.1 in sarji cm9 dan daha iyi benim telefondaBence sarj acisindan 10.1 ile arasinda fark yok.
bir cok rom denedim hepsindede sarj ayni10.1 in sarji cm9 dan daha iyi benim telefonda