Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
merica06

merica06

Üye
:) eyw

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 u unutun artik arkadaslar cm11 kullanak hatalari tespit edelimki kisa zamanda cm11 final surumu cikarsinlar bu fikir sir mordred ustamindi ve kesinlikle hakli

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Mücteba

Mücteba

Üye
Cm9 u unutun artik arkadaslar cm11 kullanak hatalari tespit edelimki kisa zamanda cm11 final surumu cikarsinlar bu fikir sir mordred ustamindi ve kesinlikle hakli
dogru bende son 3 gündür cm11 kullanıyorum

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hata tespitleri yapalim usta kisa zaman da bende cm 11 e gecicem bi konu basliginda toplayalim

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
hasaneness

hasaneness

Üye
Ya dostlar benim batarya iyice manyadi garantiye gondericem stock roma nasil gececegim unroot yapmam gerekirmi? Yada link varmi?

scope_123

Üye
Ya dostlar benim batarya iyice manyadi garantiye gondericem stock roma nasil gececegim unroot yapmam gerekirmi? Yada link varmi?

odin ile temizden stock rom kur tamamdırEvet arkadaşlar Galaxy W kullanıcıları olarak hepimiz cm11 kullanırsak eğer romda hata bulma olasalılğımız artar ve bir an önce final sürümümüze kavuşuruz. Dün geceden beri cm11 kullanıyorum. 13 saattir açık. 35 dakika kesintisiz wi-fi kullanımlı şarj şu an yüzde 81. Bence bu yüzde gayet iyi. Hızdan oldukça memnunum. Eğer sizlerde kullanırsanız yakın zamanda çok daha iyi bir cm11 ile karşılaşırız. Beinm usb yoluyla pc ile bağlantı problemim vardı, çözüldü. İsteyenlere çözüm yolunu anlatabilirim. Herkes kullanıp sorunları burada madde halinde toplayıp xda ya bildirirsek dediğim gibi yakın zamanda telefonumuz harika olur. Haydi yükleyin :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
@scope_123 cwm ile yukleyemiyormuyuz stock romu? Ve ayrica garantiye gonderecegim icin baska ne yapmam gerek ?

scope_123

Üye
@scope_123 cwm ile yukleyemiyormuyuz stock romu? Ve ayrica garantiye gonderecegim icin baska ne yapmam gerek ?

Cwm ile stock rom yuklenmez bildigim kadariyla. Odin programi ile yukleniyor. Odin ile stock rkm yukleme yaz bulursun hemen gerekli dosyalar falan var halledersin.garanti icin bu yeterli rootsuz stock olsun yeter.

hasaneness

hasaneness

Üye
Cwm ile stock rom yuklenmez bildigim kadariyla. Odin programi ile yukleniyor. Odin ile stock rkm yukleme yaz bulursun hemen gerekli dosyalar falan var halledersin.
Peki backup paylasanlar var backup yukleyip fabrika ayarlarina sifirlasam ayni sey olmaz mi?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Cm mi bilmem ama one of kind romu tam bir canavar sebebi light bi rom hafif ama performans konusunda üstüne yok ilk defa 255 mb boş ram gördüm telefonda

Mücteba

Mücteba

Üye
Cm mi bilmem ama one of kind romu tam bir canavar sebebi light bi rom hafif ama performans konusunda üstüne yok ilk defa 255 mb boş ram gördüm telefonda
dostum cm9u unutun o eskide kaldı cm11 kullanın hatqlarını bulup xdaya bildirelim bir an once finali versinler

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve -aLoNeDarK-
aJHier

aJHier

Üye
cm11 ile cm10.1 kullandım . cm11 daha hızlı geldi bana ama sarjı biraz dayanıksız.

Üst Alt