sir mordred
Üye
İlla java bilmeye gerek yok dediğiniz gibi küçük çaplı. kolay programlar ile yapılabilen oyunlar. 1 den fazla yapıp sürekli indirmeye yönelirsek. kişilerede bellli ücret karşılıgna indirtiriz. Cok güzel olur. ben araştırmaya koyuluyorum.
Aynen @sir mordred usta java ve ubuntu isletim sistemini iyi bilmek gerekiyor hic kolay bir is degil yapacagin terminale yazilacak komutlari bilmek gerekiyor arco bence bu idin piriFikrin güzel ama bu işleri öğrenmek çok uzun zaman alır neden diye sorarsan bildiğim kadarıyla android uygulamaları ve oyunları java dilinde yazılıyor ve bu dili öğrenmek o kadar zor ki java dilinin eğitimi konusunda yapılmış kafam kalınlığında kitaplar var kitaplardanda ne kadar öğrenilir orasıda tartışılır
Hata bildiriminde bunuda ekledim
Kesinliklecm 11 iyidirr iyii
peki senin bu konuya nasıl bir katkın olucakARKADASLAR SACMALAMAYA BASLAMISIZ SANIRIM BURDA ROM HAKKINDA BİSEYLER BAKIYORUM SİZ JAVA OYUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ KİMSENİN ZAMANINI HARCAMAYIN.VARSA OYLE BİR DÜŞÜNCENİZ BASKA BİR KONU ACIP KONUSUN.
ARKADASLAR SACMALAMAYA BASLAMISIZ SANIRIM BURDA ROM HAKKINDA BİSEYLER BAKIYORUM SİZ JAVA OYUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ KİMSENİN ZAMANINI HARCAMAYIN.VARSA OYLE BİR DÜŞÜNCENİZ BASKA BİR KONU ACIP KONUSUN.
katkımın ne alacağı bni bağlar sonucta her zaman katkı olcak diye bisey yok biseyler öğrenmekte var konu ayrı yorumlar ayrı nu sefer aklımdaki sorunun cevabını bulmam için tüm ilgisi olmayan konuları okumak zorunda kalıyorumpeki senin bu konuya nasıl bir katkın olucak
Kimseye oku veya okuma demiyoruz isteyen okur istemyen okumaz. İlla ortama bi baş kaldıran olucak. Merak etme baş kaldıranlar teker teker akıllanacak cCc Teşekkürler.bağlamaz diyee bisey yok bn bu konu için bakıyorum örnegin sizin javalarınızı okumak zorunda değilim.
katkımın ne alacağı bni bağlar sonucta her zaman katkı olcak diye bisey yok biseyler öğrenmekte var konu ayrı yorumlar ayrı nu sefer aklımdaki sorunun cevabını bulmam için tüm ilgisi olmayan konuları okumak zorunda kalıyorum
Kendi konunu ac o zaman rahatsizsan.bağlamaz diyee bisey yok bn bu konu için bakıyorum örnegin sizin javalarınızı okumak zorunda değilim.
katkımın ne alacağı bni bağlar sonucta her zaman katkı olcak diye bisey yok biseyler öğrenmekte var konu ayrı yorumlar ayrı nu sefer aklımdaki sorunun cevabını bulmam için tüm ilgisi olmayan konuları okumak zorunda kalıyorum
bu seni ilgilendirmezKendi konunu ac o zaman rahatsizsan.
alakasız tehditler neyin nesi koçumKimseye oku veya okuma demiyoruz isteyen okur istemyen okumaz. İlla ortama bi baş kaldıran olucak. Merak etme baş kaldıranlar teker teker akıllanacak cCc Teşekkürler.
Her ortamda olur zaten hep sizin gibileribu seni ilgilendirmez
alakasız tehditler neyin nesi koçumforum kurallarını bilmiyosan bastan oku istersen
bağlamaz diyee bisey yok bn bu konu için bakıyorum örnegin sizin javalarınızı okumak zorunda değilim.
Seni ilgilendiren konulara bakabilirsin yada konu acabilirsinbağlamaz diyee bisey yok bn bu konu için bakıyorum örnegin sizin javalarınızı okumak zorunda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?