Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151

Uygulamanın küçüğü büyüğü olmazki her uygulama java dilinde yazılır bu yüzden javanın öğrenilmesi şart

esokmen

Üye
Stock hariç hepsi diyebiliriz

Aynen uygulama yapmak kolay olur mu hiç

Haklısınız. Orta düzeyde java bilmek şart. Ozaman öğrenmeye koyulmalımıyım sizce *

Çıkaracağımız olan cm11 değil cm10 tabanlı rom çıkacak cm11 hata bildirimleriyle ilerletmeye çalışıyoruz romu.

Konu Sahibi
Aynen @sir mordred usta java ve ubuntu isletim sistemini iyi bilmek gerekiyor hic kolay bir is degil yapacagin terminale yazilacak komutlari bilmek gerekiyor arco bence bu idin piri
cm 11 iyidirr iyii
Kesinlikle

ARKADASLAR SACMALAMAYA BASLAMISIZ SANIRIM BURDA ROM HAKKINDA BİSEYLER BAKIYORUM SİZ JAVA OYUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ KİMSENİN ZAMANINI HARCAMAYIN.VARSA OYLE BİR DÜŞÜNCENİZ BASKA BİR KONU ACIP KONUSUN.

Konu Sahibi
ARKADASLAR SACMALAMAYA BASLAMISIZ SANIRIM BURDA ROM HAKKINDA BİSEYLER BAKIYORUM SİZ JAVA OYUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ KİMSENİN ZAMANINI HARCAMAYIN.VARSA OYLE BİR DÜŞÜNCENİZ BASKA BİR KONU ACIP KONUSUN.
peki senin bu konuya nasıl bir katkın olucak

istediğimiz konuya istediğimiz şeyi yazarız bu seni bağlamaz ve ayrıcada insanların klavyesine gem vuramazsın(insanlar istedikleri şeyleri yazarlar sen karışamazsın)

bağlamaz diyee bisey yok bn bu konu için bakıyorum örnegin sizin javalarınızı okumak zorunda değilim.
peki senin bu konuya nasıl bir katkın olucak
katkımın ne alacağı bni bağlar sonucta her zaman katkı olcak diye bisey yok biseyler öğrenmekte var konu ayrı yorumlar ayrı nu sefer aklımdaki sorunun cevabını bulmam için tüm ilgisi olmayan konuları okumak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:
Kimseye oku veya okuma demiyoruz isteyen okur istemyen okumaz. İlla ortama bi baş kaldıran olucak. Merak etme baş kaldıranlar teker teker akıllanacak cCc Teşekkürler.

Kendi konunu ac o zaman rahatsizsan.

sen bni tanımadan ne atıp tutuyosun ?

Tepkiler: Mücteba

Bazı şeyleri okuyup öğrenmek(burda yazılan java dili ve oyun derleme gibi) bilgilerine bilgi katar bunun nesi yanlış bana söylermisin pardon tabi üşengeç isen orası ayrı

bn sana yanlış seyler yazdın demiyorum ki anlamıyosun anlattığın seylerın hangı romu tercih edersiniz konusuyla alakası ne ?

Çıkıntılık yapma kardeşim herkese salça olacağına sende muhabbete ayak uydur. Akşam akşam tövbe tövbe

Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
konuyu dagıtmaktan baska bisey yapmıyonuz neyse ne söylesem az okuyanlarda k.bakmasn
IYI FORUMLAR

Konu Sahibi
Seni ilgilendiren konulara bakabilirsin yada konu acabilirsin

Tepkiler: hasaneness