onu bizde biliyozda bunların amacı çıkmak dolaşmak falan bunların yuva kurmak ile ilgili yakından uzaktan alakası yokburdaki taktiklerin hiçbirisi bir kadınla beraberlik yapmak için geçerli değil benimki %100... garantili...

garantisi şu: kitabı gördülermi kafanda parçalarlar %100 kesinbu kitabı kullanırım ben kız tavlarkengarantili zaten

gel bunu urfanın siverek ilçesinde yap o zaman inanırım sana tabi yaşıyor olursan2 dakika konuşayım bu konuyu açan arkadaş bile platonik aşık olur bana![]()

gel bunu urfanın siverek ilçesinde yap o zaman inanırım sana tabi yaşıyor olursan![]()
siverekte kız tavlarsan sana aşık olursa bende senin 2 dakkalık sözüne inanırım sana 10 dakka veriyompiyasada o kadar kız varken neden urfanın siverek ilçesine geleyim siverekliler çok mu güzel(bu arada demek istediğini anladım işi tiye aldım sadece![]()

siverekte kız tavlarsan sana aşık olursa bende senin 2 dakkalık sözüne inanırım sana 10 dakka veriyom![]()
az önce atıp tutuyodun 2 dakka diye hani istediğini 2 dakka da tavlardın yemiyo dimikültür farklılığı olan kızla zaten uğraşmam umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir![]()

az önce atıp tutuyodun 2 dakka diye hani istediğini 2 dakka da tavlardın yemiyo dimi![]()
15 yaşında evlenmeler falan eskide kaldı şimdi isteyen evlenir isteyen evlenmez durumundalar bazı köylerde belki olabilir ama bizim burda zorla olmazdoğuyla batı arasında fark var oradaki kızların çoğu 15 yaşında baş göz ediliyo bu yüzden bana uygun kız olmaz orada kaldı ki doğu falan bize ters biz metropol çocuyuz anladın umarım.
15 yaşında evlenmeler falan eskide kaldı şimdi isteyen evlenir isteyen evlenmez durumundalar bazı köylerde belki olabilir ama bizim burda zorla olmaz
eskide mi kaldı doğuyla batı arasındadağlar kadar fark var vee bu tarz durumları hergün haberlerde görüyoruz.