hadi forumumuzun çapkın erkeklerini görelim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
:kop:

haltie

haltie

Üye
bu kitabı kullanırım ben kız tavlarken:ehe garantili zaten

zaza

zaza

Üye
burdaki taktiklerin hiçbirisi bir kadınla beraberlik yapmak için geçerli değil benimki %100... garantili...
onu bizde biliyozda bunların amacı çıkmak dolaşmak falan bunların yuva kurmak ile ilgili yakından uzaktan alakası yok:ehe

--------------- Ekleme ---------------

bu kitabı kullanırım ben kız tavlarken:ehe garantili zaten
garantisi şu: kitabı gördülermi kafanda parçalarlar %100 kesin:ehe:ehe

greenmile

greenmile

Üye
2 dakika konuşayım bu konuyu açan arkadaş bile platonik aşık olur bana :)

haltie

haltie

Üye
:zuhaha:

greenmile

greenmile

Üye
gel bunu urfanın siverek ilçesinde yap o zaman inanırım sana tabi yaşıyor olursan :kop::kop:

piyasada o kadar kız varken neden urfanın siverek ilçesine geleyim siverekliler çok mu güzel(bu arada demek istediğini anladım işi tiye aldım sadece;)

zaza

zaza

Üye
piyasada o kadar kız varken neden urfanın siverek ilçesine geleyim siverekliler çok mu güzel(bu arada demek istediğini anladım işi tiye aldım sadece;)
siverekte kız tavlarsan sana aşık olursa bende senin 2 dakkalık sözüne inanırım sana 10 dakka veriyom :ehe:ehe

greenmile

greenmile

Üye
siverekte kız tavlarsan sana aşık olursa bende senin 2 dakkalık sözüne inanırım sana 10 dakka veriyom :ehe:ehe

kültür farklılığı olan kızla zaten uğraşmam umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir;)

zaza

zaza

Üye
Dafny

Dafny

Üye
çapkın kızlar konusu yok mu :ehe

greenmile

greenmile

Üye
az önce atıp tutuyodun 2 dakka diye hani istediğini 2 dakka da tavlardın yemiyo dimi :ehe

doğuyla batı arasında fark var oradaki kızların çoğu 15 yaşında baş göz ediliyo bu yüzden bana uygun kız olmaz orada kaldı ki doğu falan bize ters biz metropol çocuyuz anladın umarım.

zaza

zaza

Üye
doğuyla batı arasında fark var oradaki kızların çoğu 15 yaşında baş göz ediliyo bu yüzden bana uygun kız olmaz orada kaldı ki doğu falan bize ters biz metropol çocuyuz anladın umarım.
15 yaşında evlenmeler falan eskide kaldı şimdi isteyen evlenir isteyen evlenmez durumundalar bazı köylerde belki olabilir ama bizim burda zorla olmaz

greenmile

greenmile

Üye
15 yaşında evlenmeler falan eskide kaldı şimdi isteyen evlenir isteyen evlenmez durumundalar bazı köylerde belki olabilir ama bizim burda zorla olmaz

eskide mi kaldı doğuyla batı arasındadağlar kadar fark var vee bu tarz durumları hergün haberlerde görüyoruz.

zaza

zaza

Üye
eskide mi kaldı doğuyla batı arasındadağlar kadar fark var vee bu tarz durumları hergün haberlerde görüyoruz.

ya arkadaşım neden bu kadar tepkilisin yaptığımız ufak bi şakada hemen patlıosun forumun amacı tartışmak dalaşmak değil, aradaki farkları sürekli gündeme getirdiğine göre doğuyla ilgili bir sorunun var demektir bak tatsızlık çıkmasın eğer alındıysan kusura bakma amacım şakaydı

greenmile

greenmile

Üye
arkadaşım alınacak birşey yok.2 dakika konuşmam yeter lafında her kişi için geçerli değildir.Karşıdaki kişi sana karşı bi ilgi duymuyorsa sabaha kadar konuşsan boş,kaldı ki verdiğim örnekte ki kişi konuyu açandı ve o da erkek asıl sen ciddiye alıp gel buraya burda aşık et falan filan tarzında konuştun neyse konuyu saptırmayalım daha fazla:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:polis:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Konu kişiselleşti biraz:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt