Onu bunu bilmem de buranın tadını hiçbir yer vermiyor onu bilirimElektronik ile de ilgilenince mecburen dh elektronik bölümüne de takılır olmuştum. Fakat yavaştan oradan çıkarım. Asıl elektronik konularinda kaliteli olan kontrolkalemi forumu var. Oradayım epeydir.
Biraz daha aktif kemik üyesi olsa süper olacak
Onu bunu bilmem de buranın tadını hiçbir yer vermiyor onu bilirim![]()
Tutunamadım diğer forumlarda tek tutunabildiğim forum bura uzun zamandır. Bi de eskilerden travian forum.Program geliştirme konusu zayif kalıyor. Özellikle android geliştirme güçlü olsa süper olur. Yine de Türkiye'de cep forumu olarak benim gözümde hep bir numaradır maxicep. Özellikle symbian zamanında çok katkı sağlamıştım. Androidde de geldiğimden bu yana birkac sey ekledim ama çok da hevesim kalmadı . Artık o eski genc değilim. Benim mi Allah'ım bu çizgili yüz modundayım artık .
Muhabbet anlamında evet burası apayrı zaten.
Tutunamadım diğer forumlarda tek tutunabildiğim forum bura uzun zamandır. Bi de eskilerden travian forum.
Kovmazlar inşallah ya aklı başında insanlar varsaDoğrudur. Umarım da kalıcı ve uzun ömürlü olur bu forum. Ben de 1. burası 2. de kontrolkalemi ama orada da muhabbetten ziyade yardımlaşma modundayiz. Sagolsunlar kaliteli ustalar var ve yardımlarını esirgemiyorlar. Kovuluncaya kadar devam![]()
Kovmazlar inşallah ya aklı başında insanlar varsa![]()
Forum küçük mü acaba hiç duymadım daha önceAklı başında insanlar evet. İnşallah kovmazlar. İnsan gibi istedikten sonra yardımı sorun yok![]()
Forum küçük mü acaba hiç duymadım daha önce![]()
Önemli olan da o zaten. Büyüyüp dağıtanları da gördük gerek yok. Kaliteli az üye de iş görür. Şu an maxicep de o şekilde mesela. Ama biraz daha üye olsa hiç fena olmaz kaliteyi bozmadan aynı şekilde devam. Gerçi biz büyük forumuzKüçük evet. Ne kadar eski bilmiyorum ama orada da belli bir seviye ve saygı var.
İki buçuk milyondan fazla üye varken aktifliğin bu kadar az olması üzücü.Evet maxicep büyük . Aktif üye sayısı daha fazla olabilir .
Yine bir şey değişmez hatta adam siteden tiksinir. Üye olur yine yazmadan gider.Onu bilmem. İşim görülsün diye kayıt olayım demiş 2.5 milyon üyenin çoğu . Yönetim bu durumu görüp misafire mesaj hakkı vermese , dosya linklerini görüntülemeyi mesaja bağlı kılsa
şimdi üye sayısı 6 milyon olmuştu. Harbi @Genc007 @Symbianist tuşlu yok mu sizde ? İçindeki galeri dosyalarını yedekleyelim , kapıştıralım .
@king662002 hoşgeldiniz foruma . Sizi yeniden aramızda görmek bizleri çok mutlu etti.
Onu bilmem. İşim görülsün diye kayıt olayım demiş 2.5 milyon üyenin çoğu . Yönetim bu durumu görüp misafire mesaj hakkı vermese , dosya linklerini görüntülemeyi mesaja bağlı kılsa
şimdi üye sayısı 6 milyon olmuştu. Harbi @Genc007 @Symbianist tuşlu yok mu sizde ? İçindeki galeri dosyalarını yedekleyelim , kapıştıralım .
@king662002 hoşgeldiniz foruma . Sizi yeniden aramızda görmek bizleri çok mutlu etti.
O zaman sizi Java ve S40 bölümüne beklerim . Bi çay demliyorum hemen . Nokia 113 Asha serisinden mi ? 128x160 cidden küçük ekranı varmış ama dert değil.İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Çok para değil . Al bi tane .Keşke 1110um olsa![]()