Bana kızlar geliyor sırtıma masaj yapıyorlar durduk yere ya..

bak işteGöremezsin, iş üstündeler![]()
en iyi cevap 
bak işteen iyi cevap
![]()
kendimi foruma verdim

valla hocam eger kesısme safhasını bıtırmıssenız yanı baktın kızda sana yazıo o zaman ılk adımı sen atıcaksın kalkıp masasına gıdıceksın hanım efendı ıstemeden goz goze geldık acaba bırısınemı benzettınız dıye sorulur.yok benzetmedım derse bundan 10 sene sonra boyle bır dıyalog gerceklestırebılmek ıcın tanısabılırmıyız dıye hazırlık pasları atılır deıyelım kı evet benzettım derse hadı ya kıme dıyerek masasına oturulur ancak burda dıkkat edecegımız hassas nokta"hadı ya kıme" sorusunu sorarken aynı skeılde etraftan cekılecek bır sandalye ıle garsona bakarmısın ısaratı yapıp ayagına cagrmaktır boylece masasına oturdugunuz kısının ne curretle oturosun masama deme olanagı kalmıo ve ne ıcersınız dedıgı zaman garson sıze sozu once hanım efendıye verın gerısı zaten corap sokugu gıbı gelır.ben her seferınde bu yontem ıle tanısıom ınsanlarla![]()

buna gerek yok git yanına sevişelimmi diye sor bu kadr bstvalla hocam eger kesısme safhasını bıtırmıssenız yanı baktın kızda sana yazıo o zaman ılk adımı sen atıcaksın kalkıp masasına gıdıceksın hanım efendı ıstemeden goz goze geldık acaba bırısınemı benzettınız dıye sorulur.yok benzetmedım derse bundan 10 sene sonra boyle bır dıyalog gerceklestırebılmek ıcın tanısabılırmıyız dıye hazırlık pasları atılır deıyelım kı evet benzettım derse hadı ya kıme dıyerek masasına oturulur ancak burda dıkkat edecegımız hassas nokta"hadı ya kıme" sorusunu sorarken aynı skeılde etraftan cekılecek bır sandalye ıle garsona bakarmısın ısaratı yapıp ayagına cagrmaktır boylece masasına oturdugunuz kısının ne curretle oturosun masama deme olanagı kalmıo ve ne ıcersınız dedıgı zaman garson sıze sozu once hanım efendıye verın gerısı zaten corap sokugu gıbı gelır.ben her seferınde bu yontem ıle tanısıom ınsanlarla![]()
kac kısıyle sewıstın su ana kadar?buna gerek yok git yanına sevişelimmi diye sor bu kadr bst
buna gerek yok git yanına sevişelimmi diye sor bu kadr bst

bakışmalar yokmu bitiriyor beni![]()

. Çok tatlı bir şivesi var. Neyine vuruldum tam bilmiyorum.Bu hafta yanaşıyım bakam
smileydeki gibi arkadan değil tabiki