hadi forumumuzun çapkın erkeklerini görelim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
hadi forumumuzun çapkın erkeklerini görelim :)
kendine güvenen çapkın forum üyelerimiz( erkek ) nasıl kız tavlarlarmış bi anlatsınlar... ( bana lazım olduğu için değil yani bende harem var :d::kop: ) haydi biraz çapkınlık düşünelim :naughty:

• Beğen
Tepkiler: punqermojo

Revengeful

Emekli Yönetici
Harem ha :D

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
Harem tabi :naughty:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla genellikle bi kız bana sevgisini belli eder bende cikma teklif ederim o kadar yani hep ayni sey abartılı bişi yok:D

Burak

Üye
bakışmalar yokmu bitiriyor beni :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bana kızlar geliyor sırtıma masaj yapıyorlar durduk yere ya..

Burak

Üye
:naughty:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Göremezsin, iş üstündeler :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
He ne ne oldu :hmmm Kulağım çınladı .

Perfect!

Üye
:naughty: bakışım yeter ya :d:

zibidi39

zibidi39

Üye
valla hocam eger kesısme safhasını bıtırmıssenız yanı baktın kızda sana yazıo o zaman ılk adımı sen atıcaksın kalkıp masasına gıdıceksın hanım efendı ıstemeden goz goze geldık acaba bırısınemı benzettınız dıye sorulur.yok benzetmedım derse bundan 10 sene sonra boyle bır dıyalog gerceklestırebılmek ıcın tanısabılırmıyız dıye hazırlık pasları atılır deıyelım kı evet benzettım derse hadı ya kıme dıyerek masasına oturulur ancak burda dıkkat edecegımız hassas nokta"hadı ya kıme" sorusunu sorarken aynı skeılde etraftan cekılecek bır sandalye ıle garsona bakarmısın ısaratı yapıp ayagına cagrmaktır boylece masasına oturdugunuz kısının ne curretle oturosun masama deme olanagı kalmıo ve ne ıcersınız dedıgı zaman garson sıze sozu once hanım efendıye verın gerısı zaten corap sokugu gıbı gelır.ben her seferınde bu yontem ıle tanısıom ınsanlarla:D

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam eger kesısme safhasını bıtırmıssenız yanı baktın kızda sana yazıo o zaman ılk adımı sen atıcaksın kalkıp masasına gıdıceksın hanım efendı ıstemeden goz goze geldık acaba bırısınemı benzettınız dıye sorulur.yok benzetmedım derse bundan 10 sene sonra boyle bır dıyalog gerceklestırebılmek ıcın tanısabılırmıyız dıye hazırlık pasları atılır deıyelım kı evet benzettım derse hadı ya kıme dıyerek masasına oturulur ancak burda dıkkat edecegımız hassas nokta"hadı ya kıme" sorusunu sorarken aynı skeılde etraftan cekılecek bır sandalye ıle garsona bakarmısın ısaratı yapıp ayagına cagrmaktır boylece masasına oturdugunuz kısının ne curretle oturosun masama deme olanagı kalmıo ve ne ıcersınız dedıgı zaman garson sıze sozu once hanım efendıye verın gerısı zaten corap sokugu gıbı gelır.ben her seferınde bu yontem ıle tanısıom ınsanlarla:D

hacı naptın sen ya güzel yazmışsın denemek lazım inşallah dayak yemeyiz :muha::halay3:

DoRM

DoRM

Üye
buna gerek yok git yanına sevişelimmi diye sor bu kadr bst

khytr89

khytr89

Üye
bakışmalar yokmu bitiriyor beni :D

geçen hafta sınıftan bi azeri kızla bakışıyoduk :ehe
Yirim onu :D. Çok tatlı bir şivesi var. Neyine vuruldum tam bilmiyorum.Bu hafta yanaşıyım bakam:naughty:

:sarıl: smileydeki gibi arkadan değil tabiki :ehe

İlki için kendimi çok kaptırmıştım.Ayrılınca bileğimi kesmiştim tabiki bi kaç bunalım yaratan olay daha vardı ama bu sefer öyle olmuycak inşallah :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt