hadi forumumuzun çapkın erkeklerini görelim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
(h)taktik maktik yoooh:ehe

Burak

Üye
keske kadir inanır gibi bakabilsem :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kendine güvenen çapkın forum üyelerimiz( erkek ) nasıl kız tavlarlarmış bi anlatsınlar... ( bana lazım olduğu için değil yani bende harem var :d::kop: ) haydi biraz çapkınlık düşünelim :naughty:

bir bayan öncelıkle tavlanmaz
tavladım sandıkların sadece kişiliği henüz oturmamıs ,sazan şahsiyetlerdir
bu tür fikirlerde bellı dönemlerde olur zaten
yaşın ilerledıkce actıgın konuya bakar düşünürsün fikrimce
cevabımı kımse alıntı yapıp yazmasın
bu da benım fıkrım..

kol@j

kol@j

Üye
çapkın olmayıpta çapkınlıkla itham edilenler de dahil mi?
konuya kabul edilir miyim?

Revengeful

Emekli Yönetici
Yenge görmesin abi:D

kol@j

kol@j

Üye
Yenge görmesin abi:D

isterse görsün... benim yaptığım en ala çapkınlık forumdaki arkadaş listesine bayanları kabul etmem (yanlış anlama hepsi bacımdır) ama hanım bütün hepsini sildirdi...
gene istek gönderilirse kabulümdür...

"sütten çıkmış ak kaşşığım" gene de çapkınlığımdan korkuluyor...

Burak

Üye
isterse görsün... benim yaptığım en ala çapkınlık forumdaki arkadaş listesine bayanları kabul etmem (yanlış anlama hepsi bacımdır) ama hanım bütün hepsini sildirdi...
gene istek gönderilirse kabulümdür...

"sütten çıkmış ak kaşşığım" gene de çapkınlığımdan korkuluyor...

:kop2: :kop2:

huri$

huri$

Üye
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
ne guldum yahuu
bizim zamanimizda yoktu boyle $eyler
alemsiniz yaa çocuklar
tattikler felan :kop:

zaza

zaza

Üye
kız tavlama sanatına daha geçemedik çünkü çatışmalardan bir türlü vaktim olmadı:kop::kop:
ama isterseniz ben size çatışma sırasında ne yapılacak dersi verebilirim :kop::kop:

kol@j

kol@j

Üye
vallahi benim bildiğim en iyi kız tavlama tekniği yüzüğü aile içinde berabercene takmaktır... görücü usulüyle bile olsa en etkili yol... ben başka yol uygulamadım zaten... şimdi evliyim...

herkese mutluluklar dilerim...

hayırlı maxicepler...

zaza

zaza

Üye
vallahi benim bildiğim en iyi kız tavlama tekniği yüzüğü aile içinde berabercene takmaktır... görücü usulüyle bile olsa en etkili yol... ben başka yol uygulamadım zaten... şimdi evliyim...

herkese mutluluklar dilerim...

hayırlı maxicepler...
abi bunlar çapkınlık yapmak için taktik arıyo niyetleri yuva kurmak değil:kop::kop:

kol@j

kol@j

Üye
abi bunlar çapkınlık yapmak için taktik arıyo niyetleri yuva kurmak değil:kop::kop:

burdaki taktiklerin hiçbirisi bir kadınla beraberlik yapmak için geçerli değil benimki %100... garantili...

haltie

haltie

Üye

osmisyum

osmisyum

Üye

:kop::kop: Halit abi nerden buluyon bunları yaa helal valla :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt