hadi forumumuzun çapkın erkeklerini görelim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
:kop::kop:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
dürüst kızları genelinde şü dikkatli nokta var ortak nokta bulmaya çaliş genellikle işe yarar - bende denemiştir ve %100 başarılı oldum

ama eglencek kız arıyorsan işin az bişey daha kolay direk git ya konuş ya iltifat et yada agzının iyi laf etmesi duruma göre degişir yda karızman konuşur artık o senın becerine kalmiş bişey dir ornegin ben eglenecek kız nasıl ayarladım lısede kartopu oynayarak acayıp bi kız tavladım nasıl oldu anlamadım ama çok iyi olmuştu :ehe

yanlişim varsa eleştirye açigimdir neden dersenız yenı yontemler keşfedelim :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
valla bız erkekler sanıldıgı kadar vurdum duymaz degılız bı ılıskı bıtınce kızlardan daha ock uzuluyoruz

Burak

Üye
valla bız erkekler sanıldıgı kadar vurdum duymaz degılız bı ılıskı bıtınce kızlardan daha ock uzuluyoruz

kahroluyor insan.yasama hevesi gidiyor içinden.
zaman geçtikçe unutsada,içinde hep bir iz kalıyor.

zibidi39

zibidi39

Üye
ve ben kızların nasıl bu kadar unutabıldıklerını gordukce onlara hayran kalıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Sözde duygusuz yaratiklariz ya ..

Burak

Üye
ayrıldığımız sevgilimizi baskasıyla görünce duygulanırız biz.

o bizi gördüğünde ise umursamaz.
ne kadar çabuk unutabiliyorlar :hmmm

zibidi39

zibidi39

Üye
ayrıldığımız sevgilimizi baskasıyla görünce duygulanırız biz.

o bizi gördüğünde ise umursamaz.
ne kadar çabuk unutabiliyorlar :hmmm
onlarda elbet uzuluyolardır ama bıze gore bıraz daha gaddarlar ve bıze gore daha gururlu canlılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Üzüldüğünü, kahrolduğunu belli de ediyorsun ve kız geçerken sana hahaha diye gülüyor ... Hayattan soğuyorsun, yediremiyor ve unutamıyorsun ...

Üzülürsen ezerler, sakız gibi çiğnerler adamı ...

Güçlü olman, ondan önce senin unutman lazım :) Veya rol da yapabilirsin ...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yanı sözde neymiş kadınlar duygusal varlıklardır vala ben oyle bişey görmedim duymadım :bilmm

khytr89

khytr89

Üye
Üzüldüğünü, kahrolduğunu belli de ediyorsun ve kız geçerken sana hahaha diye gülüyor ... Hayattan soğuyorsun, yediremiyor ve unutamıyorsun ...

işte bu durum bana öyle bi koymuştu ki neyse sonu hastanede biten bi olayı daha hatırlamak istemiyorum.onun için polislik askeri mülakatlarda da eleniyorum hayatımı karrarttın eskişehirlim :angry:

halada unutamıyorum ne kadar saplantılı herifmişim ben böyle :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye

belliki aşk adamısın :)

vala burum çok fena adamı harcıyor tabı sende kız arkadaşinı tanıyorsan onun nasıl senı ezecegini bilecen ve sen ondan once pis pis sirıtacan :d:

khytr89

khytr89

Üye
belliki aşk adamısın :)

vala burum çok fena adamı harcıyor tabı sende kız arkadaşinı tanıyorsan onun nasıl senı ezecegini bilecen ve sen ondan once pis pis sirıtacan :d:

bunu anca zevk ve sefa düşkünü serseri cinsi erkek yapabilir :d:

biz gerçek aşk adamları :ehe malesef görmemezlikten geliyoruz.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bunu anca zevk ve sefa düşkünü serseri cinsi erkek yapabilir :d:

biz gerçek aşk adamları :ehe malesef görmemezlikten geliyoruz.

dürüst bi insan gibi sevdikte ne oldu kız gitti evlendi başkasıyla hayal mayal kurma hevesi bile birakmadı e sen onun için ölüyosun oda gidip başkasını ne yı oluyor sen şimdi bidaha dürüstçe severmisin arkadaş :)

khytr89

khytr89

Üye
dürüst bi insan gibi sevdikte ne oldu kız gitti evlendi başkasıyla hayal mayal kurma hevesi bile birakmadı e sen onun için ölüyosun oda gidip başkasını ne yı oluyor sen şimdi bidaha dürüstçe severmisin arkadaş :)

benim başıma neler geldi ama o bunu hak etmiyormuş dedim geçiştirdim. tabiki biraz temkinli yaklaşıyorum artık ama hak eden birisini bulursam daha fazlasını verebilirim sanırım. hala erdemimi ve aptallığımı koruyorum anlayacağın :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
herşey ağızda bitiyo.. ağzının iyi laf yapması lazım ve tabi iyi bir de mizah gerekli :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hey gidi gençlik heey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt