valla bız erkekler sanıldıgı kadar vurdum duymaz degılız bı ılıskı bıtınce kızlardan daha ock uzuluyoruz
valla bız erkekler sanıldıgı kadar vurdum duymaz degılız bı ılıskı bıtınce kızlardan daha ock uzuluyoruz
onlarda elbet uzuluyolardır ama bıze gore bıraz daha gaddarlar ve bıze gore daha gururlu canlılarayrıldığımız sevgilimizi baskasıyla görünce duygulanırız biz.
o bizi gördüğünde ise umursamaz.
ne kadar çabuk unutabiliyorlar![]()
Veya rol da yapabilirsin ...yanı sözde neymiş kadınlar duygusal varlıklardır vala ben oyle bişey görmedim duymadımvalla bız erkekler sanıldıgı kadar vurdum duymaz degılız bı ılıskı bıtınce kızlardan daha ock uzuluyoruz

Üzüldüğünü, kahrolduğunu belli de ediyorsun ve kız geçerken sana hahaha diye gülüyor ... Hayattan soğuyorsun, yediremiyor ve unutamıyorsun ...
Üzülürsen ezerler, sakız gibi çiğnerler adamı ...
Güçlü olman, ondan önce senin unutman lazımVeya rol da yapabilirsin ...

Üzüldüğünü, kahrolduğunu belli de ediyorsun ve kız geçerken sana hahaha diye gülüyor ... Hayattan soğuyorsun, yediremiyor ve unutamıyorsun ...
Üzülürsen ezerler, sakız gibi çiğnerler adamı ...
Güçlü olman, ondan önce senin unutman lazımVeya rol da yapabilirsin ...

belliki aşk adamısın
vala burum çok fena adamı harcıyor tabı sende kız arkadaşinı tanıyorsan onun nasıl senı ezecegini bilecen ve sen ondan once pis pis sirıtacan![]()
malesef görmemezlikten geliyoruz.bunu anca zevk ve sefa düşkünü serseri cinsi erkek yapabilir![]()
biz gerçek aşk adamlarımalesef görmemezlikten geliyoruz.

dürüst bi insan gibi sevdikte ne oldu kız gitti evlendi başkasıyla hayal mayal kurma hevesi bile birakmadı e sen onun için ölüyosun oda gidip başkasını ne yı oluyor sen şimdi bidaha dürüstçe severmisin arkadaş![]()