Guncellendi .! Suan Piyasadaki En Iyi Telefon .?

Sponsorlu Bağlantılar

Suan Piyasadaki En Iyi Telefonn .?

• Kullanılan toplam oy
    54
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barış36197

barış36197

Üye
Note2 niye hiç ses getirmedi ya:allalla:
donanımı en iyi olan cihaz note 2 . performans bakımından karşılaştırmalarda (videolarda) fark atan yine note 2 ama büyk olduğu için mi kimse kayde almıyor. (karşılaştırmaları 920 ve i5 dışında söyledim)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bence Note2 Olsun IPhone5 Olsun .. Galaxy S3 Olsun ..

Lumia 920 Stabilligi Ve Ozellikleri Ile .. Diger Rakiplerine Bayagi Bir Fark Atmis Durumda ..

Sadece Marketi Biraz Dusundurucu .. Ama Zamanla Duzelecektir .. Nede Olsa Arkasinda Yazilim Devi 'Microsoft' Var .. :)

Ve Ankette Lumia 920 Yine Onde .. :)

Türe

Türe

Üye
Lumia 920 dunyanin en iyi cihazi. Maxi uyeleri tarafindan tescillendi. (!)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Iphone 5 daha iyi bence :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 dunyanin en iyi cihazi. Maxi uyeleri tarafindan tescillendi. (!)

Ya Kardesim .. Sen Gecen Konudan Beri Lumia 920'nin Onde Olmasina Karsisin Gibi .. :)

Anketlerdeki Oylar Belli .. Forumda IPhone Ve Galaxy S3 Kullanan Bir Suru Arkadas Var ..

Ve Fanlarda Mevcut Forumda .. Ama Gel Gorki Lumia 920 Hep Onde .. .? :)

Bunda Bizim Sucumuz Ne .? :)

Hersey Ortada ..

Türe

Türe

Üye

:kop: malum forumlarda android hala kalbimizde yaradır :D

:ehe

- - - Eklendi - - -

Ya Kardesim .. Sen Gecen Konudan Beri Lumia 920'nin Onde Olmasina Karsisin Gibi .. :)

Anketlerdeki Oylar Belli .. Forumda IPhone Ve Galaxy S3 Kullanan Bir Suru Arkadas Var ..

Hersey Ortada ..
Sana hitaben dediğim bişey yok abi anlayan ne demek istediğimi anlıyor :) Ki Burda ister xperia s çıksın ister s3 çıksın bu bişeyin iyi olduğunu göstermeyecek sonuçta. Daha telefon piyasaya çıkmamış eline alıp kimse incelememiş iyi hoş da olsa abidik gubidik yorum yapıyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Hersey Ortada ..

abim sadece android ve iphone fanı yok burada nokia fanı da var.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Hersey Ortada ..
Abi bu anketin bir geçerliliği var mıdır ki yani :) En iyisini bunlar belirlemez ki :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

abim sadece android ve iphone fanı yok burada nokia fanı da var.

Dogrudur .. Anketi Acma Sebebimiz Ne .? 'Bizce' Hangi Telefon Iyi Sorusuna Cevap Bulmak Oyle Degil Mi .?

Nokia Fanlarida Var Elbet .. (Misal Ben) .. :)

- - - Eklendi - - -

Abi bu anketin bir geçerliliği var mıdır ki yani :) En iyisini bunlar belirlemez ki :)

Dogrudur .. Anketi Acma Sebebimiz Ne .? 'Bizce' Hangi Telefon Iyi Sorusuna Cevap Bulmak Oyle Degil Mi .?

- - - Eklendi - - -

:ehe

- - - Eklendi - - -

Sana hitaben dediğim bişey yok abi anlayan ne demek istediğimi anlıyor :) Ki Burda ister xperia s çıksın ister s3 çıksın bu bişeyin iyi olduğunu göstermeyecek sonuçta. Daha telefon piyasaya çıkmamış eline alıp kimse incelememiş iyi hoş da olsa abidik gubidik yorum yapıyor.

Iphone'da Daha Yeni Cikti .. Kimse Eline Alip Kullanmadi .. Ama Forumda Dunyanin En Iyi Telefonu Ilan Edildi Bile .

Bazi Arkadaslar Tarafindan .. Ayrica Illaki Eline Alip Kullanman Gerekmiyor Kardesim ..

Ben Bir Cihazi Almak Istiyorsam .. Daha Once Onu ArastiririmHosuma Giderse Alirimm .. Herkes Oyle ..

Binbir Video Izledik Telefon Hakkinda .. Ozelliklerini Cok Iyi Bilyioruzz .. E Daha Ne .? :)

saruman_me

saruman_me

Üye
Lumia 920​

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Tabii ki ama bu site için geçerlidir bu yani en iyi telefon yapmaz ki bunu :) Mesela şöyle örnek vereyim Mersinde A partisi %50 oy aldı ama Türkiye genelinde %5 de kaldı bunun gibi :)

abandonware

abandonware

Üye
iphone 5 ne kadar güzel olsada marketin %75'i zaten ücretli vede benim gibi öğrenciler için bütçe meselesi olarak pekte parlak değil (fakat oyunlar %100 uyumlu olmasıda ayrı bi' güzellik ama param olmadıktan sonra ne işime yarayacak).. ayrıca ben telefona müzik atıp dinlemeyi seven biriyim, film atıp izleyen, netten bolca dosya indiren biriyim.. fakat i5 yazılımı gereği buna izin vermiyor; bu sebeple i5'in insanın elini kolunu bağladığını düşünüyorum.. dediğim gibi ne kadar stabil olsa bile i5 bana göre değil, hem ekranı büyütülmesine rağmen haladaha oldukça küçük.. neyse kısaca ben özgürlüğü yani one x'i seçiyorum :good:

Türe

Türe

Üye

Nokia Fanlarida Var Elbet .. (Misal Ben) .. :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Iphone'da Daha Yeni Cikti .. Kimse Eline Alip Kullanmadi .. Ama Forumda Dunyanin En Iyi Telefonu Ilan Edildi Bile .

Bazi Arkadaslar Tarafindan .. Ayrica Illaki Eline Alip Kullanman Gerekmiyor Kardesim ..

Ben Bir Cihazi Almak Istiyorsam .. Daha Once Onu ArastiririmHosuma Giderse Alirimm .. Herkes Oyle ..

Binbir Video Izledik Telefon Hakkinda .. Ozelliklerini Cok Iyi Bilyioruzz .. E Daha Ne .? :)

Eline alıp kullanmadan bence bütün yorumlar boş :hmmm Ki iPhone 5 için boş konuşan da çok :evet:

- - - Eklendi - - -

iphone 5 ne kadar güzel olsada marketin %75'i zaten ücretli vede benim gibi öğrenciler için bütçe meselesi olarak pekte parlak değil (fakat oyunlar %100 uyumlu olmasıda ayrı bi' güzellik ama param olmadıktan sonra ne işime yarayacak).. ayrıca ben telefona müzik atıp dinlemeyi seven biriyim, film atıp izleyen, netten bolca dosya indiren biriyim.. fakat i5 yazılımı gereği buna izin vermiyor; bu sebeple i5'in insanın elini kolunu bağladığını düşünüyorum.. dediğim gibi ne kadar stabil olsa bile i5 bana göre değil, hem ekranı büyütülmesine rağmen haladaha oldukça küçük.. neyse kısaca ben özgürlüğü yani one x'i seçiyorum :good:

jb var :hmmm

- - - Eklendi - - -

Nokia Fanları ne kadar gereksizse Apple fanları da o denli gereksiz :ok2:

codblackops2

codblackops2

Üye
YA Allahınızı severseniz elimize alıp kullanmadık ama kağıt üzerinden tahmin edelim.iphone 5,lumia 920den 1000 tl pahalı,peki buna değiyor mu ? "BENCE" değmiyor.

abandonware

abandonware

Üye
[quote="Türe, post: 5250591
jb var :hmmm

[/QUOTE]

kul hakkı.. olmaz :no:

Türe

Türe

Üye
YA Allahınızı severseniz elimize alıp kullanmadık ama kağıt üzerinden tahmin edelim.iphone 5,lumia 920den 1000 tl pahalı,peki buna değiyor mu ? "BENCE" değmiyor.

Tercihler , tercihler :evet: Ama az kazanan biri olsam 1000 lira fark verip 5 almazdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...