[GÜNCELLENDİ] N8 S^4 Xeon 3.5.1 - SaYKo Edition 111.040.1511 TÜRKÇE - 05.03.2013 (215MB BOŞ YER)

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
allah hepimizden razı olsun . :)

• Beğen
Tepkiler: BABACAN3466

i-gencer

Üye
bende 3.5.0 kurulu. dosyaları atıp update software yaparsam verileri kaybetmeden güncellemiş olurmuyuz

emre.koc

emre.koc

Üye
evet ama cihaz hafızası silinir diye biliyorum

i-gencer

Üye
evet silindi :)) Dağınık Menü.sis dosyası e de yok. sis dosyasını atmanızı rica ediyorum. Lütfen.

emre.koc

emre.koc

Üye
şuan bende yok kardeşim ama hard format atarsan dağınık menü olacaktır . ( ama e yi yedeklemelisin )

cyazici

cyazici

Üye
    Konu Sahibi
evet silindi :)) Dağınık Menü.sis dosyası e de yok. sis dosyasını atmanızı rica ediyorum. Lütfen.

Update Software yapıp da klasörsüz menü düzeni isteyenler "Dağınık Menü.sis" dosyasını indirebilirler.
Güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: oyazici26
mkahya

mkahya

Üye
sanırsam siz yanlış yaptınız . hafıza daha fazla olması gerek ve kinetik kaydırma mevcut bende .
yüklemede ne tür bir hata yaptım anlamadım ne şekil yükleme yapmam gerekiyor acaba ? kurtuluş ustamızın yaptığı cfw lerde böle bir sorun yoktu ben onun programlarını kullandım hep sizin programınızıda denemek istedim güzel ama dediğim gibi ufak sorunlar dışında iyi hata bendeyse sorun yok o zaman.

emre.koc

emre.koc

Üye
sys , private , resource gibi klasörleri e den silin mutlaka . Bir de flash atarken refurbish yapın. En öncesinde tüm hafızayı yedekleyin ve flashtan önce hard format atın.

• Beğen
Tepkiler: oyazici26
cyazici

cyazici

Üye
    Konu Sahibi
yüklemede ne tür bir hata yaptım anlamadım ne şekil yükleme yapmam gerekiyor acaba ? kurtuluş ustamızın yaptığı cfw lerde böle bir sorun yoktu ben onun programlarını kullandım hep sizin programınızıda denemek istedim güzel ama dediğim gibi ufak sorunlar dışında iyi hata bendeyse sorun yok o zaman.

"C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\Rm-596" klasörü içindekilerin tamamını silip buradan indirdiklerinizi kopyalayın.
Phoenix ile flaş atarken hiçbir dosyayı silmeyin-değiştirmeyin.

Umarım bu sefer olur :)

• Beğen
Tepkiler: emre.koc

eshot96

Üye
çok güzel cfw ama bazı uygulamalar yüklerken hata veriyor...(pardon bu sorun giderildi gibi bu mesaj yazdıktan sonra uygulamalar yüklenmeye başladı.)

emre.koc

emre.koc

Üye
ne gibi uygulamalar ?

eshot96

Üye
usb baglantısında depolama moduna geçiriyom hemen kendisi nokia suite atıyor tekrar... (bugün bu sorunu yaşamadım sorun halloldu cevap yazanlara teşekkürler...)

YELEREN

Üye
usb baglantısında depolama moduna geçiriyom hemen kendisi nokia suite atıyor tekrar...

Bu gün birşey denemek için 2-3 defa format attım hepsindede depolama modu ile pcsuite modu arasında geçişlerim oldu. herhangi bir sıkıntı yaşamadım. pc nokia pc suite 7.1 kullanıyorum. eski sürüm olduğu için sıkıntı yaşamamış olabilirim. pc suite den kaynaklanıyor olabilir. senin kullandığın pc suite versiyonunu verirsen bir deneyip yorum yapabilriim.

Bu arada cağrı kardeşime teşekkür ederim. şebeke konusundaki sıkıntım bu cwf de hal olduğu için köyde telefon çekmiyor. zor çekiyor diye dert yanıyordum ama vodafone hatta bir sıkıntı görmedim. inşallah avea hattada bir sıkıntı olmaz.

eshot96

Üye
3.8.13 beta sürümü

isature

Üye
arkadaşım eline emeğine sağlık teşekkürler

rosmisal

Üye
kardeş öncelikle sagol ellerine sağlık,ben daha önce indirip yüklemiştim ama kulaklık sesinden ve sarj durumundan dolayı kaldırmak zorunda kalmıştım,o eksiklikler giderildi mi acaba onun dışında çok güzel beğenmiştim

sazcılık

Üye
Evet o eksikler giderilse çok güzel olur.

yassiino

yassiino

Üye
Emeğine sağlık kardeşim, güncellemeyi görünce hemen yeniledim kullanıyorum

cllmrrn

Üye
yardım ıstıyorum ya varmıdır bırılerı

emre.koc

emre.koc

Üye
buyur kardeşim söyle

Üst Alt