Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[GÜNCELLENDİ] N8 S^4 Xeon 3.5.1 - SaYKo Edition 111.040.1511 TÜRKÇE - 05.03.2013 (215MB BOŞ YER)
yüklemede ne tür bir hata yaptım anlamadım ne şekil yükleme yapmam gerekiyor acaba ? kurtuluş ustamızın yaptığı cfw lerde böle bir sorun yoktu ben onun programlarını kullandım hep sizin programınızıda denemek istedim güzel ama dediğim gibi ufak sorunlar dışında iyi hata bendeyse sorun yok o zaman.
emre.koc
Üye
sys , private , resource gibi klasörleri e den silin mutlaka . Bir de flash atarken refurbish yapın. En öncesinde tüm hafızayı yedekleyin ve flashtan önce hard format atın.
yüklemede ne tür bir hata yaptım anlamadım ne şekil yükleme yapmam gerekiyor acaba ? kurtuluş ustamızın yaptığı cfw lerde böle bir sorun yoktu ben onun programlarını kullandım hep sizin programınızıda denemek istedim güzel ama dediğim gibi ufak sorunlar dışında iyi hata bendeyse sorun yok o zaman.
"C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\Rm-596" klasörü içindekilerin tamamını silip buradan indirdiklerinizi kopyalayın.
Phoenix ile flaş atarken hiçbir dosyayı silmeyin-değiştirmeyin.
Umarım bu sefer olur
eshot96
Üye
çok güzel cfw ama bazı uygulamalar yüklerken hata veriyor...(pardon bu sorun giderildi gibi bu mesaj yazdıktan sonra uygulamalar yüklenmeye başladı.)
emre.koc
Üye
ne gibi uygulamalar ?
eshot96
Üye
usb baglantısında depolama moduna geçiriyom hemen kendisi nokia suite atıyor tekrar... (bugün bu sorunu yaşamadım sorun halloldu cevap yazanlara teşekkürler...)
Bu gün birşey denemek için 2-3 defa format attım hepsindede depolama modu ile pcsuite modu arasında geçişlerim oldu. herhangi bir sıkıntı yaşamadım. pc nokia pc suite 7.1 kullanıyorum. eski sürüm olduğu için sıkıntı yaşamamış olabilirim. pc suite den kaynaklanıyor olabilir. senin kullandığın pc suite versiyonunu verirsen bir deneyip yorum yapabilriim.
Bu arada cağrı kardeşime teşekkür ederim. şebeke konusundaki sıkıntım bu cwf de hal olduğu için köyde telefon çekmiyor. zor çekiyor diye dert yanıyordum ama vodafone hatta bir sıkıntı görmedim. inşallah avea hattada bir sıkıntı olmaz.
eshot96
Üye
3.8.13 beta sürümü
isature
Üye
arkadaşım eline emeğine sağlık teşekkürler
rosmisal
Üye
kardeş öncelikle sagol ellerine sağlık,ben daha önce indirip yüklemiştim ama kulaklık sesinden ve sarj durumundan dolayı kaldırmak zorunda kalmıştım,o eksiklikler giderildi mi acaba onun dışında çok güzel beğenmiştim
sazcılık
Üye
Evet o eksikler giderilse çok güzel olur.
yassiino
Üye
Emeğine sağlık kardeşim, güncellemeyi görünce hemen yeniledim kullanıyorum