Gittikçe güzelleşiyor elinize saglık bu arada sagolun biz eksikleri söyledikçe tamamlamışsınız....Yavaş yavaş daha güzel olacak ins
![]()
Olumlu-olumsuz geri dönüş yapıldıkça elimden geldiğince hem sizin, hem de kendim için düzeltme yapmaya çalışıyorum.cfw'i güncellediğin için sağol ellerine sağlık...

DEvamını bekliyoruz şimdiden özellikle o türkçeleştirip dedigim programlarını yapıyor musun acaba....
müzik çalar ses sorunu vardı güncellemede belirtmemişsin
hala aynımı?

yükledim ve kullanıyorum . menüsü çok hoşuma gitti ilerleyen günlerdede düşüncelerimi tamamı ile aktarırım . teşekkürler
Hocam cfw yi attım ama telefon hiç açılmıyor
Hocam cfw yi attım ama telefon hiç açılmıyor
Sorun tahmin ettiğim gibi olmuş . Z: deki klasörü c ye kopyalayıp rompatcherdan yamayı aktif ettiğimizde klasörü C: de varsayacakmış . İşlemi unutunca böyle oldu hocam . yinede çok sağolun
Elinize emeğinize sağlık . CFW de 0 Sorun 
Hocam öncelikle görsellik olarak en beğendiğim CFW oldu . Menüsü çok hoş . Yüklü gelen araçlarda herşey mevcut sanki . Kulaklık sesini kısık buldum buna çözüm olarak kulaklık sesi yükseltme modunu uygulayacaktım fakat Z: üzerinde herhangi bi kopyalama işlemi yapamıyorum . Dosyayıda Z:Resource/ParamServ klasörüne atmam gerekiyor . RomPatcher daki gerekli yamaları aktif ettim . Xplore , Dosya Yöneticisi , Nokia Dosya Yöneticisinden de denedim ama sonuç olumsuz . Sadece bu sorunum var o kadar .Sorun tahmin ettiğim gibi olmuş . Z: deki klasörü c ye kopyalayıp rompatcherdan yamayı aktif ettiğimizde klasörü C: de varsayacakmış . İşlemi unutunca böyle oldu hocam . yinede çok sağolun
Elinize emeğinize sağlık . CFW de 0 Sorun
![]()

Beğenmeniz ve bir şekilde kendiniz çözüm arayıp bunu bizimle paylaşmanız beni memnun etti
"Sound - MaxVolumeHeadset" yamasını aktif hale getirdiğinizde ses seviyesi yeteri kadar yükselecektir -benim için yeterli bir seviye- ve sesi açarken meydana gelen patlamalar ortadan kalkacaktır. Ki bu yamayı otomatik başlata eklemek en mantıklısı.
Çok kısık seste müzik dinlemeniz gerektiğinde ise "Sound - MinVolumeHeadset" yamasını aktif hale getirin.
Ancak bu 2 yama aktiften kulaklıksız bir şekilde telefonu kullanmanızı pek tavsiye etmem. Telefon üzerindeki hoparlörde ses seviyesi rahatsız edici ve donanıma hasar verebilecek bir şekilde yükseliyor.

Evet hocam tamam ile haklısınız . MaxVolumeHeadset yamasını ben ilk başta sesi açıp kapayabilmeyi aktif hale getirme olarak algıladım fakat dediğiniz gibi ses seviyesi zaten bu yamayla yükseliyormuş . Denediğim modlada herhangi bir artış olmayınca bunu farkettim . Hoparlördeki artış ise gerçekten hoşuma gitti . Dediğiniz o cızırtılı ve rahatsız edici seviyeye gelmesi haricinde tabi . İlginiz için teşekkür ederim hocam![]()

Elbette hocamBu şekilde bilgimizi, görüşlerimizi paylaşarak daha kararlı bir yazılıma ulaşmaya çaba gösteriyoruz.
Görüşlerinizi paylaştığınız için
Asıl size
CFW için yeniden 
görevimizkardesim

Daha da güzel olmuş... Daha iyisi çıkana kadar (bence) hala en iyisi. Emeğine, bilgine, yüreğine sağlık. Teşekkürler...