Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sikayetvar.com 'a yaptığım şikayet yazısı sonucunda iş bilmeyen, acemi bir müşterim hizmetleri yetkilisi tarafından arandım ve bana dedi ki "şu an güncelleme yok ama ileride çıkacak"
sikayetvar.com 'a yaptığım şikayet yazısı sonucunda iş bilmeyen, acemi bir müşterim hizmetleri yetkilisi tarafından arandım ve bana dedi ki "şu an güncelleme yok ama ileride çıkacak"
Kardeş benide aradılar işte çalışmalarımız sürüyor gncellemeyi sağlıyabilmek için uğraşıyoruz nezaman geleceği hakkında tam birşey yok vs vs dediler
kafkas_2322
Üye
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım
cihazı daha önceden flaşh ladıysan ondandır arkadaşım bunun için önce orjinal 1.1 yükle sonra kies le güncelle konularıma bakarsan bulabilirsin
kafkas_2322
Üye
tşkürler kardeş 2.0 yükledim şimdılik sorunsuz çalısıyo ama navigasyon konum bulmuyo tek o sorun var gerçeği oncedende bulmuyodu ama tşkurler kiesi beklemeye gerek kalmadı )
tşkürler kardeş 2.0 yükledim şimdılik sorunsuz çalısıyo ama navigasyon konum bulmuyo tek o sorun var gerçeği oncedende bulmuyodu ama tşkurler kiesi beklemeye gerek kalmadı )
Aslında yer buluyor hemde 5-10 saniyede. Sadece biraz kurcalayıp ayarlaman lazım. Türkiye haritasınıda indirmelisin. Hele Bada 2 çıksında başka bir programda yüklenebilir.
arkadaşlar bu son cıkan bada 2.0 ı wave 2 me yükledim ama telefon kilidini açarken biraz bekliyor arada donuyor onu nasıl düzeltebilirim birde internetten e okul a tam girmiyor ?
arkadaşlar bu son cıkan bada 2.0 ı wave 2 me yükledim ama telefon kilidini açarken biraz bekliyor arada donuyor onu nasıl düzeltebilirim birde internetten e okul a tam girmiyor ?
Kiliit ekranını diyorsun sanırım yada kilit tuşuna bastıktan sonrasıda olabilir. Evet dediğin gibi biraz geç oluyor. Nede olsa daha Beta sürecini yeni tamamladı. RC sürümüyse Finale kadarki son aşama. Kısa süre sonra final çıkınca sorunsuz kullanacağız.
ceycey111
Üye
Konu Sahibi
wave 2 cfw eklenmiştir.
ceycey111
Üye
Konu Sahibi
Wave s723 için XXKL7 versionlu Fw Çıktı (BADA 2.0)
ceycey111
Üye
Konu Sahibi
Fw yükleme anlatımları aşağıdaki linke taşınmıştır