Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012

Sponsorlu Bağlantılar

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Yeni denekler Polonyalı ve Macar Bada'cılar. Sıra yakında bizede gelir. :ehe

----------Eklendi @ 15:28:38 ---------- Yazıldı @ 15:28:14 ----------

Ama final yok, Beta yada RC. :kop2:

ya razıyım artık bizdede rc veya betayı kiese versinler :D

sametcan93

Üye
Wave 723 için yok mu Fw ?

sametcan93

Üye
hay ben böyle işin satacam bu telefonu yaa spoof yapsan olmaz bi işe yaramaz :@

gizli99

Üye
sikayetvar.com 'a yaptığım şikayet yazısı sonucunda iş bilmeyen, acemi bir müşterim hizmetleri yetkilisi tarafından arandım ve bana dedi ki "şu an güncelleme yok ama ileride çıkacak"

şaka gibi dimi?

Kimse Wave almasın arkadaş..

fullwar

fullwar

Üye
sikayetvar.com 'a yaptığım şikayet yazısı sonucunda iş bilmeyen, acemi bir müşterim hizmetleri yetkilisi tarafından arandım ve bana dedi ki "şu an güncelleme yok ama ileride çıkacak"

şaka gibi dimi?

İleride çıkacak işte. :kop2: Türk cevabı olur olur bir gün o da olur. :naughty: Kafa buluyorlar.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi

şaka gibi dimi?

Kardeş benide aradılar işte çalışmalarımız sürüyor gncellemeyi sağlıyabilmek için uğraşıyoruz nezaman geleceği hakkında tam birşey yok vs vs dediler

kafkas_2322

kafkas_2322

Üye
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım :(

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım :(

cihazı daha önceden flaşh ladıysan ondandır arkadaşım bunun için önce orjinal 1.1 yükle sonra kies le güncelle konularıma bakarsan bulabilirsin

kafkas_2322

kafkas_2322

Üye
tşkürler kardeş 2.0 yükledim şimdılik sorunsuz çalısıyo ama navigasyon konum bulmuyo tek o sorun var gerçeği oncedende bulmuyodu ama tşkurler kiesi beklemeye gerek kalmadı :))

fullwar

fullwar

Üye
tşkürler kardeş 2.0 yükledim şimdılik sorunsuz çalısıyo ama navigasyon konum bulmuyo tek o sorun var gerçeği oncedende bulmuyodu ama tşkurler kiesi beklemeye gerek kalmadı :))

Aslında yer buluyor hemde 5-10 saniyede. Sadece biraz kurcalayıp ayarlaman lazım. Türkiye haritasınıda indirmelisin. Hele Bada 2 çıksında başka bir programda yüklenebilir.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi

hayırlı olsun kardeşim ii yapmışsın :oke:

mustafa1071

Üye
arkadaşlar bu son cıkan bada 2.0 ı wave 2 me yükledim ama telefon kilidini açarken biraz bekliyor arada donuyor onu nasıl düzeltebilirim birde internetten e okul a tam girmiyor ?

fullwar

fullwar

Üye
arkadaşlar bu son cıkan bada 2.0 ı wave 2 me yükledim ama telefon kilidini açarken biraz bekliyor arada donuyor onu nasıl düzeltebilirim birde internetten e okul a tam girmiyor ?

Kiliit ekranını diyorsun sanırım yada kilit tuşuna bastıktan sonrasıda olabilir. Evet dediğin gibi biraz geç oluyor. Nede olsa daha Beta sürecini yeni tamamladı. RC sürümüyse Finale kadarki son aşama. Kısa süre sonra final çıkınca sorunsuz kullanacağız.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 cfw eklenmiştir.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Wave s723 için XXKL7 versionlu Fw Çıktı (BADA 2.0)

galata7788

galata7788

Üye
Wave723 fw için cok teşekkürler eve gittiğim gibi yükleyeceğim