GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

atitekin

Üye
ama normal gta 3 ü aciyor bunu acmiyor telefon da gayet iyi galaxy s plus .

Motorola atrix de sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.

Tepkiler: Z@gor
eyw saol arkafasm denicem

- - - Eklendi - - -

kardes telefonum galaxy w. normal gta lll u gayet rahat aciyor. bu turk modu yukledim acinca normal gta da ki gibi dowload istiyor normal gta gibi aciyim diorum bende oluyor fakat gta lll ekrani gelmiyor siyag ekran geliyor. Yardm plss...

atitekin

Üye

kardes bende de oluyor o boyut yetmedigi icin oyle android data da yeterince yer var mi bak istersen

KELGER

Üye
wildfire s uyumulumu?

dostum sd dosyasını belirlenen yere attım fakat oyuna girdiğimde yinede dosya karşıdan yüklenmeli diyor ve yüklemeyi başlatıyor nerde yalnış yapıorum acaba?

KELGER

Üye
widfire s de şu oyunu oynayamadım gitti.

oqlahoma

Üye
Arkadaşlar ben bunu huawei ideos x5 te çaliştiramadim apk ve sd yi attim sonra da oyuna girdim sözleşmeyi kabul ettim dosya indirmek istedi geri tuşuna bastim sonrada ev tuşuna bastim bildirim çubuğundaki return to game ye girdim indirme ekranindaki arkadaki resimde takilip kaldi yardimm

Yaşadığın sorunu bilmiyorum ama zaten senin cihaz gta3'ün standart versiyonunu anca açar.Sana tavsiyem deneme..Çünkü emin ol fazlasıyla kasacaktır...

oqlahoma

Üye
Yaşadığın sorunu bilmiyorum ama zaten senin cihaz gta3'ün standart versiyonunu anca açar.Sana tavsiyem deneme..Çünkü emin ol fazlasıyla kasacaktır...

custom rom var o yüzden kaldırır diye yüklemeye çalıştım 1.2 ghz yapmıştım

doctorrr

Üye
bu gta nındamı türk citisi çıktı

Tepkiler: Cihanî Sultan

doctorrr

Üye
acaba hile kullanılabiliyormu yalnız çıksa bizde fena kasar oynayamayık gelmesin istemem

Tepkiler: Cihanî Sultan