GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

against_x

Üye
eyvalah kardeşim emeğine sağlık e65 te sorunuz çalıştııııı teşekürlerrrrr..

sarp_levendoglu

sarp_levendoglu

Üye
3250 si olupta benimki niye olmuyor diye üzülmeyin n73 ünkini indirin gerisi zaten anlatıldığı gibi paylaşım için teşekkürler

reddragon3834

Üye
n73 de calıstı eyvallah kardeş

feaRneveR

feaRneveR

Üye
n95 ve n96 da navigasyon özelliği olduğu için içerisinde GPS cihazı barındırıyor. Bu telefonlar yoksa bir GPS cihazına bluetooth ile bağlanabilirsiniz.

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Emeğine sağlık yanlız bunun Sakaryayı içine alan bi sürümü var mı???

kutay58

Üye
gardaş allah razı olsun N73 de denedim fıstık gibi oluyor

azad21

Üye
yaw nerde bu navigasyon

SeRSeRi-x

Üye
gsl gsl eyw

dogangokce

dogangokce

Üye
bu programda türkiye haritası ****** istiyor bilen biri varmı
acaba?

tarihci_1176

Üye
ya arkadaşım senin verdiğin program açılmıyo ki

soket43

soket43

Üye
arkadaşlar ben bikere girdim bidaha da giremedim neden bilen varmı acaba?

huseyin08

Üye
selam herşeyi yaptım haritaları telofona yükledim
telefonda çalıştıramadım telefonda çalıştırabilmek için ne yapmam gerekiyor
lütfen yardım

shcok

Üye
daha bakmadım

kobe0823

kobe0823

Üye
denicem.ama önce tel bi kvk dan gelsin.paylasım için saol.dediin gibi olmazsa olmazlardan biri...:oke:

derses

Üye
saol güzel pro

karkarkara

Üye
n73 e yüklenmiyor güncelleme hatası diyor telefona yüklemek istediğimizde

--------------- Ekleme ---------------

oldu yaptım süper oldu arkadaşlar tavsiye ederim.....

freewill

Üye
Programı koyan ve açıklayan arkadaşa teşekkür ederim..Nokia N82 telefonuma yükledim ve çalışıyor.Benim telefonumda gps var dolayısı ile gps ile çalışıyor fakat bir arkadaşımda Nokia N80 var, onun telefonunda gps yok buna rağmen program çalışıyor ve şu şekilde:
gideceğiniz rotayı belirliyorsunuz ve araç seçiyorsunuz hızınızı saatte 50 km olarak varsayıyor ve rotayı sesli tarif ediyor.GPS olmadığından konumunuzu göremiyorsunuz.GPS olan telefonlarda ise sorunsuz çalışıyor.Bizzat denedim.
Öğrenmek istediğim bu programın crak i var mı deneme süresi ola bir versiyonmu onu bilmiyorum.Yardımzı olursanız çok sevinirim

C01aY

C01aY

Üye
Bu Nokia Maps önceden verilmişti.Ayrıca bedava falan değil kontör bayağı gidiyor

oxxolife

Üye
Bu tarif ettiğin nokia maps işte. bu program gpssiz çalışıyor evet rota da çıkarabiliyor fakat aktif yol takibi yapılamaz GPS cihazı olmadan. yani simulasyon ile 50km gidiyor o araç sen 100 basarken nasıl takip ediceksin haritayı? çizilen root planına bakarak mı kullanışsız oluyor Bluetooth GPS olmadan. bi tane alıcam zaten fiyatlarından haberiniz var mı?

Nokia maps kontör yemez zira gprs kullanmıyor. ve hayır trial değil tamamen nokianın sağladığı ücretsiz bir yazılım ve haritalarıda nokia sağlıyor.

T.E.M.K

Üye
Paylaşımın teşekkürler.Ben nokia 6120 calassic kullanıyorum ve çalıştırdı.İlk başta dediğin gibi dünya resmi geliyor.Ayrıca ayarlardan haritada görmek istediğiniz bir çok seçeneğini işaretleyebiliyorsunuz.(Benzin istasyonu,postahane,polis merkezleri,resmi kurum binaları vb.).Ayrıca 3 boyutlu harita seceneğide mevcut....

Üst Alt