GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

Sponsorlu Bağlantılar

©oOL™

©oOL™

Üye
arkadaslar yorumlarınız ve anlatımınız ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım uygulama ımkanım olmadı 6233 kullandıgım ıcın ben sadece olumlu cvplar aldıgım ıcın ve yukleyen kısılerın ıstegı uzerıne calıstıgı ıcın sızlerle paylastım navıgasyon olayı gps gerektırır bıldıgım kadarıyla bu sadece sehırler ulkeler arası harıta navıgasyona yakın ama guzel ozelıklerı var sehır ulke semt felan mesafe ayarlarını bıle gosterıyormus gule gule kullanın

yerim_seni56

yerim_seni56

Üye
Arkadaşlar telefona kurdum
pc ye de kurdum
toplu depolama ile de bağlandım
ama karşıma her seferinde şu yazı çıkıyor:::

No storage medium detected.
Connect your device to your computer via USB using data transfer mode
or insert the memory card into a card reader and restart Map Loader.
Remember that you need to use the Maps appilication at least once with your device
or memory card before using Nokia Map Loader.
Nokia Map Loader will now close.

yardım edin...(please)

askim822

askim822

Üye
Emeğine Sağlık Güzel Program..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar pc ye kurduğumuz proğramın hata vermesinin sebebini buldum sebeni pcye indirdiğimizle telefona kurduğumuz proğramların versiyonlarının farklı olması
burada download kısmında bulunan 3 download dosyasını da indirin 2 sini telefona diğer proğramıda pcye kurun. Telefonu veri aktarma moduna alın telefonu pc suitele bağlanamazsın ... yada card reader da olur bağladıkttan sonra pcye kurduğunu proğramı açın asyadan turkiye yi seçin devam diyin sonrası yukarıda yazıyor saygılar....

Arkadaşım. Telefona Yüklenecek Programları Yükledim. MAP loaderi de PC ye yükledim. Ama Map loader hata veriyor. Bu Map Loaderin Hafıza KArtına Yüklediği Dosyaları Payşasanız Belki bu sıkıntıya gerek kalmaz.

volpan

volpan

Üye
dostum nokia telefon modellerine yonelik vermis oldugu map programlarini pc map loaderle surumleri uyusmadigindan dolayi tanimiyor en son surumunu indirirsen sorununu cozersin lutfen yukarida verdigim linkten dosyalari indir kur sorun olacagini zannetmiyorum yinede sorun oluyorsa sorununu daha detayli anlat yardimci oluyum

--------------- Ekleme ---------------

suan ankaradayim navigasyonu calistirdim mukemmel bi sekilde calisiyor aderesi rahatlikla bulabiliyorum

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
thanks ...

Arazlam

Arazlam

Üye
teşekkürler

emr92

Üye
saolasın

luupuus

luupuus

Üye
iyide bunu herkes biliyodur zaten eğer telefonlarla ilgileniyorsanız nokia nın sitesinede bakıyosunuzdur orda var zaten

uzman48

Üye
sağol güzel paylaşım olmuşşşşşşşşşş.

©oOL™

©oOL™

Üye
iyide bunu herkes biliyodur zaten eğer telefonlarla ilgileniyorsanız nokia nın sitesinede bakıyosunuzdur orda var zaten

arkadasım bılmemek degıl ogrenmemek ayıpmıs bılmeyen bıcok ınsan var herkes herseyı bılcek dıye bı kuralda yok :)

CenOwaR

CenOwaR

Üye
yok arkadaş n93 de çalışan bi navigasyon bulamadım gitti varmı bilen duyan :(

Suemer

Suemer

Üye
güzel paylasim tesekkürler

by_theo

Üye
bunun gps le alakası yok arkadaşlar.sadece haritaları görebiliyorsunuz.fazla birşey beklemeyin.bu arada N80 de çalışıyor.ben arada kullanıyorum

matador_paco

matador_paco

Üye
Arkadaşlar program gayet iyi çalışıyor, ben kullanıyorum ve GPS olmayan cihazlar içinde çok kullanışlıdır. Neden kullanışlı olduğuna gelince similasyon özelliğinden dolayı rotayı çizip size araba içinde 50 km. hızla gidiyormuşsunuz gibi gidilecek yere kadar gösteriyor... Ve dahası... Aslında kullandıkça öğreniyosunuz. Birde bu programı Nokia'nın resmi sitesi veriyosa en azından denemek lazım. Paylaşım yapan arkadaşa bilgilendirmesi için teşekkürler... Kolay gelsin...

©oOL™

©oOL™

Üye
yorumun ıcın ben tesekkur ederım arkadasım :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
iyi oldu saol

kadir_akkaya

kadir_akkaya

Üye
çok saolasn...iyi i yapmışn

sevdan

Üye
n73 te calisiyo..

falpa

Üye
tşk ler.6120 de deneyecegim.yorrum yaparım

Atakan

Atakan

Üye
arkadaşlar size ben açıklayayım bunda gps olayı yok yani gidecegin yerleri sadece harita üzerinde görüyorsun yani gps olmadan haritada nerelerden nasıl gidecegini öğreniyorsun olay bu kadar basit

kardeş haklı google earth gibi:huhu:

Üst Alt