GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

çalışmıyor destekleyen 5800 expressmusıc var çalışmadı

ya allah rıza si için o programı indirip n73 için rapidshare gibi bir yyere koyun nokianın sitesinden inmiyor n73 için lütfen

ircan

Üye
anlatımda osrun olabilrmi yani kullanan arkadaslar anlatım dısı bir işlem yapmıs olmalılar ki kullanıyorlar yoksa makinayı bulmuyor :S

yc82

Üye
arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz öncelikle nokia mapsi telefona yükledim sonra map loaderı pc ye kurdum daha sonra telefonumu önce pc suite ile bilgisayara bağladım ardından map loaderı açtım waiting for phone diyip duruyor ne yapmam gerekiyor

degerli arkadaslar bu programın acıklanmasını bana da yollarmısınız tesekkürler...

mtnymn

Üye
bnde su anda e65 kullanıyorum harika bi program eline sağlık kardeş türkçe komutlada calısıyo , bnce calışmıyo diyen arkadaslar bidaha baksınlar...

sitede n73 yok babacan napcaz*

benmoos

Üye
selam;; ben n96 da denedim ve internete baglanmak istiyor ;ucretli oldugunu yazdirogram guzel di;

nokia nın sıtesınde e65 i göremedım sız uyumlu yazmısınız yardımcı olursanız sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

bnde su anda e65 kullanıyorum harika bi program eline sağlık kardeş türkçe komutlada calısıyo , bnce calışmıyo diyen arkadaslar bidaha baksınlar...

bende e65 kullanıcısıyım 1 sayfadakı lınk de lelefon modelı yok nasıl yaptınız yardımcı olursanız veya lınk lerı verırsenız denesek saygılar

Değerli arkadaşlar ben N73 için navigasyon yüklemek istedim olmuyor ama sitede uyumlu diyorlar malesef olmuyor Nokia siteside göstermiyor ama bilen varsa yazarmı saygılar..

ihsand

Üye
6210 navigator de çalışırmı

bende 6210 navigator var ona yükliycem ama bazı arkadaşlar sadece harita GPS değil diyo bazılarıda telefonunda kendisinde GPS olan telefonlarda navigasyon olarak çalışıyo diyo 6210 da navigasyon var yani 6210da gps olarak mı çalışıcak yoksa sadece harita olarak mı gözükücek?

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Bu proğram gps yani topografçıların kullandığı kordinat girişi yapan ve nokta kaydı yapan proğrammı yoksa nevigasyon proğramımı. Bana topografçıların kullandığı gps proğramı lazım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

slm telefona gps programı yukleye bıldınız mı ben harıta yukledım ama uydu bulmuyor

selam bendede 6120 mevcut fakat sade dunya goruntusu gelıyor gps baglantısı kurmuyor ek bluetooth gps alısıcı mı gerekıyor?