Google Play Bedava Gold,Cash,Premium Almak /// BOMBA PAYLAŞIM //// Root Gerektirir// freedom-0.9.0

Sponsorlu Bağlantılar

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
Valla cihazim rootlu bu programda yuklu cayir cayir kullaniyom

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Rootsuz bir yolu yokmu ?

212celal

212celal

Üye
teşekkürler çalışıyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bir bende mi çalışmadı :D enteresan şeyler hep başıma geliyor telefon galiba uygulama seçiyor :D

Metin MF

Metin MF

Üye
piranha business tab ii 9'da süper çalışıyor

SlimmShadyyTR

SlimmShadyyTR

Üye
Teşekkür

doncarlonefun

doncarlonefun

Üye
Teşekkür ederim Kelime Avı oyununda premium aldım sayende :D

FarFara06

FarFara06

Üye
most wanted da çalışsaydı iyidi :(

yunus486

yunus486

Üye
Freedom isn't avaible country diyir yardım uyg açarken

ugr.shnn

Üye
Tesekkurler :)

wildtiger223

wildtiger223

Üye
dark avenger da işe yaramadı kardeş.deneyip yapabilen varsa nasıl oldugunu söylermi

ice cube

Üye
Saat dilimini moskova yap olmazsa bide telin dilini rusçaya çevir

denizkarakus84

Üye
Teşekkürler çalışıyor.Sakata gelmeyelim :D

mesut--fb

mesut--fb

Üye
Mükemmel program bide okey plus da işe yarasaydı çok iyiydi :ehe :oke:

Dimi3

Dimi3

Üye
Birsürü şey aldım da karttan gitmemiştir di'mi ? :D

Dimi3

Dimi3

Üye
Kartı silseydin :) valla kartsız abandım sıkıntı yok bişey olmaz yinede kaldır ne olur ne olmaz :)

Haklısın kaldırıcam.. Temple Run 2 'ye yaklaşık 50-60 dolar harcamışımdır, umarım karttan gitmez :D

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
Haklısın kaldırıcam.. Temple Run 2 'ye yaklaşık 50-60 dolar harcamışımdır, umarım karttan gitmez :D

Evet temple run 2 de çalışıyor aldım hatta son güncelleme ile gelen usain boltuda freedomla aldım :) :) ama freedoma çok gerek kalmadi çünkü zaten hem coins hemde yeşil elmasımın adetleri 9.999.999 :):) hacklemişim farklı bir programla.... freedomla birçok şey aldım farklı uygulamalarda ....

Edit : kartından gitmez zannetmem çünkü freedom üzerinden girdigin için kendi free fake karttan işlem yapıyor :)

neksussword

Üye
Bu uygulamadan fruit ninja para çektim ama artık google play storeye giremiyorum baglantı yok dior napıcam şimdi

Üst Alt