Google Play Bedava Gold,Cash,Premium Almak /// BOMBA PAYLAŞIM //// Root Gerektirir// freedom-0.9.0

Sponsorlu Bağlantılar

Haluk.

Haluk.

Üye
En son care format atmak

Atacan-

Atacan-

Üye
Google play store bağlantı hatası alanlar root explorer gibi programlarla system/etc/ içine girip hosts dosyasını silmeniz yeterli. işlemi yaptiktan sonra cihazı yeniden başlatınız.
Bu yöntemle çözüldü sorun ilk sayfaya ekleyin isterseniz.Sorun yaşayan olursa.
Yedeğini de alsınlar şimdiden bu dosyanın. Çünkü ne dosyası bilinmiyor. Başka bi kaynaktan buldum çözümü.

troy25

troy25

Üye
Silinmiyor o dosya

aslls

aslls

Üye
Arkadaşlar asıl işime yarayacak oyunlarda işime yaramıyor :'( bildiğiniz baska bir program varsa bir deniyim :)

Caglaris

Caglaris

Üye
Pou da denedim baglanti zaman asimina ugradi diyor ne yapacagim

ibo3825

Üye
İlk başlarda olmuyordu ama kendi kendine bi güncelleme yapıyor ondan sonra oldu bende 1,5 aydır geçemediğim bölümü geçtim Candy Crash ta Subway surf de de işe yarıyor :D :D ama keşke Top Elevenda da işe yarasa :banghead: başka var mı böyle bir Program onu da deneyelim :) gerçekten çok teşekkürler :thumbup::thumbup:

ankin38

ankin38

Üye
çok güzellll google playde bağlantı yok diyor hostu da sildim olmadı lütfen biri yardım etsin

Atacan-

Atacan-

Üye
Sorun düzeldi birkaç defa yeniden başlattım

Tamam o zaman.tekrar freedom kullanmak için uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeniz lazım.
Ayni hatayı yine alirsan hostu sil yeniden başlat.

cycloner

Üye
Candy crushta işe yaramadı

WEWEW

Üye
beyler bnm google play çalışmıyor bunu yükledikten sonra ne yapmam lazım bağlantı yok diyor zaten uygulamada çalışmadı

Atacan-

Atacan-

Üye

GmBatuhan

Üye
Başarılı buldum birçok oyunda çok işime yarayacak.

herowar28

Üye
bu freedom warspear da kristal almaya veyada tibiame de platinum ve premium almaya yararmi deneyen varsa veya bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi. bu arada tesekkurler guzel uygulama

Üst Alt