Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Play Bedava Gold,Cash,Premium Almak /// BOMBA PAYLAŞIM //// Root Gerektirir// freedom-0.9.0
bu freedom warspear da kristal almaya veyada tibiame de platinum ve premium almaya yararmi deneyen varsa veya bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi. bu arada tesekkurler guzel uygulama
Arcane Empires'ta denedim, işlem tamamlandı dedi ama oyun ciddi hata veriyor hesabıma giremiyorum..
Big win soccer de denedim oyun ciddi hata veriyor hesabım siliniyor..
Telefon rootlu ve modlu marketim yükledim, ama deyim dikkatli olun...
indirfalcon
Üye
Olayı çözdüm arkadaşlar.. Pek çok oyunda denedim uygulamayı. Server bazlı oyunlarda kesinlikle altın-taş-para alamazsınız,zaten mantıksız olur bu. Ama bilgileri telefonda tutulan Temple Run,Subway Surf, Candy Crush Saga gibi oyunlarda istediğinizi alabiliyorsunuz.. Yani basit oyunlarda işe yarıyor, ama itemli RPG oyunlarında falan bir şey beklemeyin..
jahrooo
Üye
ya arkadaş ben yükledim programı aç dediğim zaman bende bi sorun çıkıyor lütfen acil bi yardım... sorun şu...
you need root accessin order to use freedoom
ve root tan Hosts dosyasını silemıyorum...warning hatası veriyor
Cihazın rootlu olacak.
Freedoom uygulamayı yukliyeceksin.
Uygulamanın içinden yüklemiş olduğun uygulama veya oyunu açacaksın.
smh60
Üye
Çok iyi
Systemathic
Üye
kingmaster76
Üye
Güzel paylaşım
Mr.FSK
Üye
Abi ninja saga da işe yaramıyor yha
Ayrıca download da kalıyor diyen ark.lar
Artik hangi superuser varsa sizde ayarlardan işiniz bitince reddet izin verme diin sonra gider o
FeLonieS
Üye
Laf atmak gibi olmasın ama bu uygulamayı yükledikten sonra telefon kafayı yedi.
05erkan05
Üye
Hiç tavsiye etmem bende bir daha google play açılmadı