Google Play Bedava Gold,Cash,Premium Almak /// BOMBA PAYLAŞIM //// Root Gerektirir// freedom-0.9.0

Sponsorlu Bağlantılar

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Telefon rootlu oldugu halde ve izin verildigi halde host u silemiyorum. Google play baglanti yok

Atacan-

Atacan-

Üye
bayramalex

bayramalex

Üye
kardeşler benim telefon rootsuz geçici root yapsak olmaz mı

A N D Y

A N D Y

Üye
Online oyunlardan ban yedim :D

neksussword

Üye
tamam yaptım girebiliyorum artık google playa yanlız eternity warriors 2 gold çekerken başarılı dior a loadinkte kalıo sonra time out dio o nasıl çözülücek acaba

cemaltr18

cemaltr18

Üye
    Konu Sahibi
Genellikle online oyunlarda hata veriyor arkadaşlar.

Violonist

Üye
Zombiwood market eski diyor. Modlu son versiyon var telde.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
Google play store bağlantı hatası alanlar root explorer gibi programlarla system/etc/ içine girip hosts dosyasını silmeniz yeterli. işlemi yaptiktan sonra cihazı yeniden başlatınız.
Bu yöntemle çözüldü sorun ilk sayfaya ekleyin isterseniz.Sorun yaşayan olursa.
Yedeğini de alsınlar şimdiden bu dosyanın. Çünkü ne dosyası bilinmiyor. Başka bi kaynaktan buldum çözümü.

bahsettiginiz dosya yada klasor neyse artk cihaz rootlu olmasa silmeyebilir ilerde hata verdirtebilir.. onun icin bende soyle bisi ise yaradi.. freedom a girip seceneklerden stop diyin tekrar markete sorunsuz bi sekilde girebilirsiniz.. kacakcilik yapacaginiz zaman freedom u acin yapin ;)

- - - Eklendi - - -

ayrica vector da calisti bi arkadas calismadi falan demisti de calismasi lazim.. olmadi baglantinizi kesin freedim a stop diyun sonra tekrar acin deneyin bazen hic sorun yokken almayabiliyor.. yani bazen aldigi biseyi kafasina gore almayabiliyo.. sorun yok..

Anil-D

Anil-D

Üye
bişey oluyormu

42 k 42

Üye
Dr.driving işe yaradı sagolun :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

asabi67

asabi67

Üye
kardes dr driving de yaptim gold icin odeme basarili oldu diyo fatura falan gelmesin sonra ?

4yhan

4yhan

Üye
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Ben bir hafta önce indirip kurdum. Oyunlarda ise yarıyor lakin bir sorun ile karşılaştım. Programı kullandıktan sonra google play store erişimim engelleniyor. Markete girdiğimde bağlantı hatası diyor. Sadece market değil google hesabıma bağlı diğer google programları dahi bağlantı hatası veriyor. Tüm hesap erişimim engelleniyor. Programla alakalı. Çünkü kardeşim google play store bağlanıyor. Şu an google hesabım erişim hatası veriyor. Bilginize....

4yhan

4yhan

Üye
Özür dilerim ciwan__47 arkadaşimiz açıklama yapmış. Ben okumadan yazdım. Çünkü bloke oldu diye endişelendim. Teşekkür ederim

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
ben root yapamıyorum birisi dr driving in rootsuz hilelisini yapsın allah rızası içiiiiiiiiiiin

mustafa4605

Üye
bu root u nasıl yapcam ynlış yparım diye krkuyom :S

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
ben tabletime yapamıyorum

Üst Alt