Haluk.
Üye
bende baglanti yok yazisi cikiyor freedom uygulamasini kapatinca boyle bir sorun cikmiyor
Aynen
bende baglanti yok yazisi cikiyor freedom uygulamasini kapatinca boyle bir sorun cikmiyor
dediğin herşeyi yaptım titanium backupdan google playı yedekledim sonra işte o programı yükledim açtım en üsttekini seçtim install and reboota bastım olmadı uygulama yanıt vermiyor hatası geldi sonra girdim onun bi altındakine tıkladım şimdi en eski market sürümlerinden biri yuklendi . adı da market zaten. herneyse denedim kredi kartı ekle diyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adresten modlu google playi indirip deneyin arkadaşlar ama önce titanium backupdan arama kısmına "google play" yazıp çıkan her şeyin yedeğini alsınlar.
Ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum. Where's my water, candy crush, jetpack joyride, bad piggies vb oyunlarda bizzat denedim çalışıyor.
Sorularınız takıldığınız bir sey olursa yardımcı olabilirim.
peki kardeşim denedim oldu çok teşekkür ederim en üsttekini seçtim bu sefer kapanmadı ve oldu hill climb oyununda oldu başka hangi oyunlarda olur??

teşekkürleerrLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan hangi uygulamanın hangi sürümünde çalıştığını öğrenebilirsiniz.
Not: bazı uygulama ve oyunlarda (örneğin candy crush) aynı seçeneği iki kere satın alınmayıp hata veriyor. Böyle bi durumda tekrar en üstteki marketi "install and reboot" yapın o zaman sorun olmuyor![]()

Vector oyununda gold aliyorum tesekkurler felan diyo bakiyorum gelmiyo 2 gun gecti gelmedi

Uygulamaya fazla yükledim sanırım.
Google playe girmiyorum artık bağlantı yok diyor.
Bu hatayla karşılaşan varmı acaba? Ve çözümünü bilen ? Veri silme ve güncelleme kaldırı denedimama girmiyorom hala freedoom kaldırıp denedim.Bunlarin dışında çözümü bilen
Uygulamaya fazla yükledim sanırım.
Google playe girmiyorum artık bağlantı yok diyor.
Bu hatayla karşılaşan varmı acaba? Ve çözümünü bilen ? Veri silme ve güncelleme kaldırı denedimama girmiyorom hala freedoom kaldırıp denedim.Bunlarin dışında çözümü bilen
Belki de baglanti yoktur.
tarayıcılara giriyorum.Bir
Bende bayağı bir satın alma yaptım ama bende sıkıntı yok freedoma giriyor. Bağlantı yok tarzında bir hata almadım. ...
Edit : siz google playemi giremiyorsunuz yoksa freedoma mı....
Şimdi baktım google playe giriyor....
tarayıcılara giriyorum.
- - - Eklendi - - -
Goggle play giremiyorum sadece bağlantı her yerde sağlanıyor. Goggle playde bağlantı yok diyor
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız