Google Play Bedava Gold,Cash,Premium Almak /// BOMBA PAYLAŞIM //// Root Gerektirir// freedom-0.9.0

Sponsorlu Bağlantılar

tolunay378

Üye

Adresten modlu google playi indirip deneyin arkadaşlar ama önce titanium backupdan arama kısmına "google play" yazıp çıkan her şeyin yedeğini alsınlar.
Ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum. Where's my water, candy crush, jetpack joyride, bad piggies vb oyunlarda bizzat denedim çalışıyor.
Sorularınız takıldığınız bir sey olursa yardımcı olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: emrecanzincir
Haluk.

Haluk.

Üye
Saol kardesim titanium backup parali galiba link atarmsn

- - - Eklendi - - -

Adresten modlu google playi indirip deneyin arkadaşlar ama önce titanium backupdan arama kısmına "google play" yazıp çıkan her şeyin yedeğini alsınlar.
Ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum. Where's my water, candy crush, jetpack joyride, bad piggies vb oyunlarda bizzat denedim çalışıyor.
Sorularınız takıldığınız bir sey olursa yardımcı olabilirim.
dediğin herşeyi yaptım titanium backupdan google playı yedekledim sonra işte o programı yükledim açtım en üsttekini seçtim install and reboota bastım olmadı uygulama yanıt vermiyor hatası geldi sonra girdim onun bi altındakine tıkladım şimdi en eski market sürümlerinden biri yuklendi . adı da market zaten. herneyse denedim kredi kartı ekle diyo

lale63

lale63

Üye
Evet normal market geliyor

tolunay378

Üye
Uygulama root gerektirir ve en üstteki marketi kurmalısınız. Ben note2 cihazımda yaptım sorunsuz çalışıyor.

Haluk.

Haluk.

Üye
peki kardeşim denedim oldu çok teşekkür ederim en üsttekini seçtim bu sefer kapanmadı ve oldu hill climb oyununda oldu başka hangi oyunlarda olur??

tolunay378

Üye
peki kardeşim denedim oldu çok teşekkür ederim en üsttekini seçtim bu sefer kapanmadı ve oldu hill climb oyununda oldu başka hangi oyunlarda olur??

Buradan hangi uygulamanın hangi sürümünde çalıştığını öğrenebilirsiniz.
Not: bazı uygulama ve oyunlarda (örneğin candy crush) aynı seçeneği iki kere satın alınmayıp hata veriyor. Böyle bi durumda tekrar en üstteki marketi "install and reboot" yapın o zaman sorun olmuyor :)

Haluk.

Haluk.

Üye

Buradan hangi uygulamanın hangi sürümünde çalıştığını öğrenebilirsiniz.
Not: bazı uygulama ve oyunlarda (örneğin candy crush) aynı seçeneği iki kere satın alınmayıp hata veriyor. Böyle bi durumda tekrar en üstteki marketi "install and reboot" yapın o zaman sorun olmuyor :)
teşekkürleerr :)

yeauw

yeauw

Üye
teşekkürler :)

Haluk.

Haluk.

Üye
Vector oyununda gold aliyorum tesekkurler felan diyo bakiyorum gelmiyo 2 gun gecti gelmedi

oqlahoma

Üye
Ben yaptim ideos x5 sorunsuz subway deki altinlari anahtarlari resmen yağmaladım:)

Haluk.

Haluk.

Üye
Vector da calisior dediler

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
Valla program çalışıyor.....Sömürüyom şu anda :)

Çalışması için root gerekli ve google play installar ı kurun bende v1.1.2 kurulu şu anda 5-6 farklı programdan google play üzeri satın alma yaptım...

tabi şunu da söyliyim bende kredi kartı ekli idi google play store a (bir programı bulammıştım apk sını onu almak için eklemiştim) onu sildim ne olur ne olmaz diye bakıyorum alıyor gold ekstara özellikleri teşekkürler....

Atacan-

Atacan-

Üye
Uygulamaya fazla yükledim sanırım.
Google playe girmiyorum artık bağlantı yok diyor.
Bu hatayla karşılaşan varmı acaba? Ve çözümünü bilen ? Veri silme ve güncelleme kaldırı denedimama girmiyorom hala freedoom kaldırıp denedim.Bunlarin dışında çözümü bilen

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
Bir
Bu hatayla karşılaşan varmı acaba? Ve çözümünü bilen ? Veri silme ve güncelleme kaldırı denedimama girmiyorom hala freedoom kaldırıp denedim.Bunlarin dışında çözümü bilen

Bende bayağı bir satın alma yaptım ama bende sıkıntı yok freedoma giriyor. Bağlantı yok tarzında bir hata almadım. ...
Edit : siz google playemi giremiyorsunuz yoksa freedoma mı....

Şimdi baktım google playe giriyor....

Haluk.

Haluk.

Üye

Belki de baglanti yoktur.

Atacan-

Atacan-

Üye

Belki de baglanti yoktur.

:) tarayıcılara giriyorum.

- - - Eklendi - - -

Bir

Bende bayağı bir satın alma yaptım ama bende sıkıntı yok freedoma giriyor. Bağlantı yok tarzında bir hata almadım. ...
Edit : siz google playemi giremiyorsunuz yoksa freedoma mı....

Şimdi baktım google playe giriyor....

Goggle play giremiyorum sadece bağlantı her yerde sağlanıyor. Goggle playde bağlantı yok diyor

- - - Eklendi - - -

tolunay378

Üye

:) tarayıcılara giriyorum.

- - - Eklendi - - -

Goggle play giremiyorum sadece bağlantı her yerde sağlanıyor. Goggle playde bağlantı yok diyor

- - - Eklendi - - -

Freedomdan stopa basıp bekleyin, olmadı telefonu açıp kapatın.

Üst Alt