Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Kitkatı verememe sebebi GM değil bunu önce bi öğrenmen lazım MTK telefon için kaynak kodlarını vermedi yani daha basit anlatımla GM arabayı aldı herşey tamam ama MTK lastikleri vermiyor bu yüzdende araba yürümüyor bu gibi düşün kaynak kodu olmadan kitkatı çalıştıramazlar yoksa kitkat şimdiye gelirdig2 tabiki nedenleri
lg kalitesi (özellikle ekran kalitesi lg bir numaradır)
kasa yapısı
güncelleme destegi
batarya
yazılımdaki birkaç özellik çift tıkla uyandırma ve misafir modu ile sınırlı erişim
gmd elite alınmaz çünkü birinci telefonu olan discovery cihazına söyledikleri çift tıkla uyandırma özelligi getiremediler nisanda kitkatı verecez dediler veremediler bunları yapamıyan bir firmanı yoksa bunları ve daha fazlasını gerçekleştirmiş lg mi ben kesinlikle o fiyata g2 alırdım
Gm elite den önce o fiyata lg g2 ve nexus 5 var oyun amacıyla alınabilmesi içinKullanım amacı oyun oynamaksa GMD Elite çok daha iyi bi tercih
Kitkatı verememe sebebi GM değil bunu önce bi öğrenmen lazım MTK telefon için kaynak kodlarını vermedi yani daha basit anlatımla GM arabayı aldı herşey tamam ama MTK lastikleri vermiyor bu yüzdende araba yürümüyor bu gibi düşün kaynak kodu olmadan kitkatı çalıştıramazlar yoksa kitkat şimdiye gelirdi
yazmasaydım ıcın duygısal yanını anlatamazdımArgo konusmasak dostum
Hocam izledim video yu da saçma şeyler varBilmiyorum fakat DH editörü mesut çevik Gmd non oyun konusunda G2 ve Nexus 5 ten iyi olduğunu söyledi
Bilmiyorum dediğim gibi kullanmadım telefonuHocam izledim video yu da saçma şeyler var
Gmd elite nin hızı 2.15 ghz
Lg g2 nin hızı 2.27ghz
Nexus 5 in hızı 2.27 ghz
Lg g2 ve nexus 5 daha hızlı ve ayriyetten hocam videoda her seye ram diyor aslında 2 gb ram ile 3 gb ram arasında hız farkı yoktur ki ram hız demek değil aynı anda açabileceğin program sayısı demek
Telefon oyun oynayınca yaniyor resmen
Hocam izledim video yu da saçma şeyler var
Gmd elite nin hızı 2.15 ghz
Lg g2 nin hızı 2.27ghz
Nexus 5 in hızı 2.27 ghz
Lg g2 ve nexus 5 daha hızlı ve ayriyetten hocam videoda her seye ram diyor aslında 2 gb ram ile 3 gb ram arasında hız farkı yoktur ki ram hız demek değil aynı anda açabileceğin program sayısı demek
Telefon oyun oynayınca yaniyor resmen
iphone5ten gecerseniz pisman olursunuz
Aslında sana bir kaç yönden rahatlarsin mesela şarjInan biliyorum pisman olucagimi daha oncede yasadim ayni durumu N Lumia aldiktan sonra ama almazsamda icimde kalicak
Dostum ben en ağır oyunu oynadığımda mesela modern combat 4 u oynarken boş ram 690 mb filan oluyor yani ram demek hız demek değilBen zaten kararimi verdim G2 alicam ama haklisin bende video incelemelerinde dikkat ettim herkes ve ozellikle DH hep ram den bahsediyorlar tamam lg 3 gb ram olsaydi iyi olurdu ama 3 ile 2 arasinda dunyalar yokbir arkadas inceleme yapmisti cihaz isiniyormus ama asiri derecede degil normal bir sicaklik diyordu. Burada inceleme gibi durumum yok cunki GMD elite ingilterede yok G2 kabadan inceledim cok hosuma gitti
Ya Ne lumiasi androidin yaninda adam yerine konmaz al g2 birak 5i 6 yi. Bedavaya verseler almazsin ha alirsin satarsin g2 alirsn kar edersin o ayriInan biliyorum pisman olucagimi daha oncede yasadim ayni durumu N Lumia aldiktan sonra ama almazsamda icimde kalicak
Kesinlikle G2 öneririm. Tek eksiği hafıza kartı yok. Onun dışında mükemmel bir telefon.
Ya Ne lumiasi androidin yaninda adam yerine konmaz al g2 birak 5i 6 yi. Bedavaya verseler almazsin ha alirsin satarsin g2 alirsn kar edersin o ayri
Dostum nokia diye bir şey kalmadı microsoft lumia onlar nokia i bitiren symbian ya da meego yu bitiren sirketten asla alma ben hiç almam zaten 1 yıla nokia yazısını da kaldıracaklar sadece microsoft oyj yazacak nokia yi bitiren microsoftOyle deme bee lumiada guzel saglam cihazama elimden cikardigim icin mutluyum tabiki sira iphone da onuda cikarirsam elimden dahada mutlu olucam
Yalanin bu kadari yahuKesin lg g2 sarji cok uzun sure gidiyor ve cok hizli gmd alinmaz lg g2 nin yaninda ve oyun oynuyorsan 6 dk mc4 test etmis birisi videosu youtubede var cpu kameranin orada ve alev alev yandigini soyledi cok isiniyormus hic dusunme lg g2 al gmd ozellik olsa bile lg kadar kaliteli olamaz hicbir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?