Uruloki
Üye
cok pismanim symbian 3 unde eski surumlerden hic bir farki yok cok hantal bi telefon kamerasida fotoraf ve video yonunden abartilacak kadar iyi degil ve beraberinde sony ericsson xperia x10 almistim bence xperia x10 n8 10 ceker hic bekledigim gibi bir telefon degil...
cok pismanim symbian 3 unde eski surumlerden hic bir farki yok cok hantal bi telefon kamerasida fotoraf ve video yonunden abartilacak kadar iyi degil ve beraberinde sony ericsson xperia x10 almistim bence xperia x10 n8 10 ceker hic bekledigim gibi bir telefon degil...
Kesinlikle katılıyorum . Bu telefona hantal diyene daha ne diyim bilmiyorum .Yuuh daha bugün gittim iyice inceledim telefoncuda, hantal demeye bin şahit ister.. Yalancı şahitleri kastetmiyorum tabi...
iphone 4'ün üretim maliyeti 100 doları geçmez.zaten amerikadaki satış fiyatı 199 dolar.
symbian 3 cok klasik eski surumlerden islevsel olarak ve gorsel olarak hic bir farki yok.. nokia n8 de + yonu olarak tek farki HDMI girisi var almis olan arkadaslara gecmis olsun diyorum ve almayi dusunen arkadaslara hic tavsiye etmiyorum..
Önceliklebende istemezdim pisman oldum demeyi ama bazi arkadaslar bilip bilmeden birseyler atiyolar ortaya n8 e 5 veya 10 tane program veya oyun v.s yukledikten sonra hantalligini goreceksiniz ben rastgele yazmadim yasadigim sorunlar bunlar xperia x10 onda minumum 30 program ve oyun yuklu nokia n8 gibi ne hantallasma oldu nede yavaslama var xperia x10 la n8 fotoraf kalitesini ve ekran kalitesini karsilastirdigimdada xperia 10 daha kaliteli.. noki n8 donanimi cok iyi fakat symbian 3 5 para etmez bu telefon android yuklu olarak gelseydi daha guclu ve basarili olurdu symbian 3 cok klasik eski surumlerden islevsel olarak ve gorsel olarak hic bir farki yok.. nokia n8 de + yonu olarak tek farki HDMI girisi var almis olan arkadaslara gecmis olsun diyorum ve almayi dusunen arkadaslara hic tavsiye etmiyorum..
tavsiye ettigim telefonlar
samsung galaxy s
google nexus s
sony xperia x10
samsung omnia 7
bende istemezdim pisman oldum demeyi ama bazi arkadaslar bilip bilmeden birseyler atiyolar ortaya n8 e 5 veya 10 tane program veya oyun v.s yukledikten sonra hantalligini goreceksiniz ben rastgele yazmadim yasadigim sorunlar bunlar xperia x10 onda minumum 30 program ve oyun yuklu nokia n8 gibi ne hantallasma oldu nede yavaslama var xperia x10 la n8 fotoraf kalitesini ve ekran kalitesini karsilastirdigimdada xperia 10 daha kaliteli.. noki n8 donanimi cok iyi fakat symbian 3 5 para etmez bu telefon android yuklu olarak gelseydi daha guclu ve basarili olurdu symbian 3 cok klasik eski surumlerden islevsel olarak ve gorsel olarak hic bir farki yok.. nokia n8 de + yonu olarak tek farki HDMI girisi var almis olan arkadaslara gecmis olsun diyorum ve almayi dusunen arkadaslara hic tavsiye etmiyorum..
tavsiye ettigim telefonlar
samsung galaxy s
google nexus s
sony xperia x10
samsung omnia 7
bende istemezdim pisman oldum demeyi ama bazi arkadaslar bilip bilmeden birseyler atiyolar ortaya n8 e 5 veya 10 tane program veya oyun v.s yukledikten sonra hantalligini goreceksiniz ben rastgele yazmadim...
yildizkiran sen su gonderdigim videoyu bir izle bakalim, atip tutuyorsun da bu video kendi telefonuma ait kendi cekimimdir..
bak bakalim kac program acik, ve hangi programlar ve neresi yavas... 15 dakikadir, 15 dakikani ayir, sonuna kadar izle... atlamadan.... cunku telefonun performansini gosteren bir cekimdir, atlamadan izlemen cok onemli... videonun cekim kalitesinden ziyada kac program acildigina, nasil calistigina bak...
sonra tekrar gorusunu alalim...
ISTE VIDEO LINKI HEMEN ASAGIDA:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BIR BAK BAKALIM HANTAL DEDIGIN TELEFON NASIL BIRSEYMIS...VIDEO DA TELEFON TUPLU TV'YE BAKLI, BEN KOLTUKTAN BLUETOOTH MOUSE ILE TELEFONU KULLANIYORUM VE WIFI DE ACIK HALDE TELEFONU KASACAK HERSEY ACIK YANI.... IZLE YUKARDAKI LINKTEN
Arada bir donuyo aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?