-alikan-
Üye
Bu N8 nereden kaybediyo arkadaşlar biliyo musunuz ben söyleyeyim. Bu kadar güzel bir cihaz bu kadar aşırı ve yeterli özellikler hiçbir telefonda bulunmayan bazı spesifik özellikler koyuyorsun dış tarasımı neredeyse harika ötesi yani telefonun herşeyi %99.9 tastamam ama fiyatını 1000 TL yapıyorsun. Şimdi X6 gibi bi telefona bakıyorum ve şaşıyorum hala 800-850 lira C6 ya bakıyorum 800 lerde C7 ye bakıyorum 900 küsur sen bu telefona 1000 lira fiyat kriteri koyuyorsun aslında bu bizler için harikulade birşey ama insanlar böyle özellikli bir telefonu 1000 liraya alınca bunda bir şey var havasına giriyo, çünkü muadillerine bakıyorsun samsung galaxy S 1400-1500 seyrinde İphone4 2000 lerde N8 1000 TL. Yani fiyat diğer telefonlara göre biraz daha ucuz kalınca bazı insanlarda (neden daha ucuz o zaman daha kötü) mantığına giriyor diye düşünüyorum hal böyle oluncada telefonda ufacık bir hata çıksın yerlere göklere sığdıramıyolar. Bakın 2000 TL ye satılan İphone4 bütün dünyada hayal kırıklığı yarattı ama adamlar fiyatını hala yüksek tutuyor herkes ulaşamıyor böyle oluncada telefon bir nebzede olsa ulaşılması güç olduğu için değerini koruyabiliyor, fakat bir nebze diyorum. Aynı şekilde herkes gidip ha deyince Galaxy S te alamıyor 1400-1500 liraya. Galaxy S 1500 liraya yakın Galaxy Tab 1600 küsur buda bence ayrı bir muamma. Kişisel görüşümdür doğru yada yanlış olabilir ama bence etkisi vardır.
neyse
)