arkadaşlar n8 i kötüleyenin aklından şüphe duyarım 2x2=4
Nokia N8 özellikleri:
59.1 x 113.5 x 12.9 mm boyutlarında, 135 gram ağırlık
Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
12.5 saat konuşma, 390 saat bekleme süresi
Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
16777216 renkli, 360 x 640 px ekran
16 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
12 MP kamera, Otomatik netleme
3G teknolojisi, Görüntülü görüşme ,HD Video Kaydı
Kablosuz bağlantı, GPS desteği, FM Radyo
Multi Touch dokunmatik ekran
Apple iPhone 4 özellikleri:
58.6 x 115.2 x 9.3 mm boyutlarında, 137 gram ağırlık
Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
14 saat konuşma, 300 saat bekleme süresi
Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
16777216 renkli, 640 x 960 px ekran
16 GB / 32 GB dahili hafıza
5 MP kamera, Otomatik netleme
3G teknolojisi, Görüntülü görüşme
HD video kaydı, Multi-touch
n8 i kötüleyen arkadaş sence hangisi daha mantıklı dürüst ol 2 dk lütfen
1800 tl lik ıphone mi yoksa sadece yazılımsal sorunları olup düzeltileceğine inandığın ve düzelecek olan 990 tl lik N8 mi...hızı şunu bunu gec sadece bunun cevabını istiorum senden...
şahsen ben olsam 990 tl n8 alır üstüne 810 tl ye de sağlam pazarlık payıyla bada lı bir telefon alırdım..
burada yazılım sorunlardından bahsedip insanların kafasını karıştırmayın...
zaten forumun amacı nedir fiyat ve performansa göre insanları düzgün bilinçlendirip yardımcı olmak..
ben N8 kullanıyorum die yazmıorum nokia fanı da değilim..5800 aldım lanet ettim şimdi güzel diorlar?
x6 aldım 3 defa hoperlör patladı lanet ettim dedim daha nokia alırsam...telefoncuya giderken ıphone 4 almak niyetiyle çıktım evden ama n8 inceleyince ıphone gözüm görmedi..sadece hızlı die 1800 tl vermek yerine daha fazlasına sahip olabileceğim n8 i çok uygun fiyata aldım...neymiş ıphone oyunlar daha hızlı ve akıcıymış arkadaş benim acil bir yere yetişme gibi derdim yok varsın 2 sn ye sonra açılsın banasonuç veriyor mu EVET.. önemli olan kısmı da o zaten..
n8 in şikayet edilecek yerleri varsa onlarda;
hoperlörün yanlış yere konumlandırılması ve bataryanın sabit olması benim görüşüm..diğer yönleriyle süper bir cihaz...