Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .

gitarro

Üye
kesinlikle pişman değilim arkadaşım telekominikasyonda çalışıyor ıphone4 u bir hafta sonra sattı ve n8 aldı ve arasıbda dağlar kadar fark olduğubu söyledi ve bende 1 aydır kullanıyorum öyle olduğubu anladım tek kelimeyle süper bir telefonnn

seat76

Üye
Ben senelerdir symbian kullanicisi ve jailbreak yuzunden elime iphone dusmus ve incelemeleri olan birisi olarak kesinlikle pisman degilim. Hic bir guncelleme olmadan telefon bu durumdaysa birde guncellemelerden sonra dusunun. Ayrica bugune kadar hic bir kimse ile iphone konusunda tartismaya bile gerek duymadim.Cunku herkesin kendine gore zevki vardir ve buna saygiliyim. Olay sadece populerlikten kaynaklaniyor o kadar.Saglicakla kalin.

ziya68

ziya68

Üye
pisman oldugum tarafi internet n900 gibi degil siteleri tam pcdeki gibi acmiyor ama n900 aciyodu dün aldim
gerci tam inceliyemedim ama cok ekran donuyor

srkn0834

srkn0834

Üye
....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8500 wave insanı hastamı ediyor?neden acaba?sar oranımı çok yüksek:)

pcwolf

pcwolf

Üye
Şu bölüme gelip de wave diyenlere acayip gıcık oluyorum ya git kullan telefonunu ne yapalın ya hayret bişi madalya mı istiyon?

tasarimx

Üye
samsung wave güzel telefon hakkını yememek lazım .
ancak o telefonu n8 almadan önce detaylı inceleme fırsatım oldu .
telefonda ısınma problemi var . citti bi ısınma öyle böyle değil .
bide kamera çekimleri sorunlu kırmızılık , pembelik sorunu var ..
n8 kadar olmasada iyi bir telefon . ama fiyat olarak özellikleri ne göre yüksek

pRime.

pRime.

Üye
N8 karşısında wavei savunanlara sadece gülüyorum.. :kop:

--------------- Ekleme ---------------

Oldu olacak Iphone'dan da hızlı diyin.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
N8 karşısında wavei savunanlara sadece gülüyorum.. :kop:

--------------- Ekleme ---------------

Oldu olacak Iphone'dan da hızlı diyin.

Bu arada istatistik dogru degil, Sirf Nokia be N8'e olan tavirlari yuzunden kullanici olmayip pisman oldum diyen arkadaslar ve GECEBEKCISI gibi aslinda pisman olmayip, yanlislikla pisman oldum diyen arkadaslar da var, AMMA DA COK PISMAN OLAN VAR DIYENLER ICIN UYARIDIR!

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada istatistik dogru degil, Sirf Nokia be N8'e olan tavirlari yuzunden kullanici olmayip pisman oldum diyen arkadaslar ve GECEBEKCISI gibi aslinda pisman olmayip, yanlislikla pisman oldum diyen arkadaslar da var, AMMA DA COK PISMAN OLAN VAR DIYENLER ICIN UYARIDIR!

Yapma özgür hocam pişman olan arkadaşlar sorunlu alet almış bence, benim halamda var telefon ve gayet güzel çalışıyor, ayrıca sırf özellikleri yeter n8'in...

ewsel

ewsel

Üye
valla okadar memnunumki 2.yide aldım. :) her hata bir N8 :box

blosbomb

blosbomb

Üye
benim laflarımla geriliyosun ve bu çok hşuma gidiyor.seni daha çok gereceğim özgür bey...ben burda bu msı tek sana yazmadım..bi tek sen yurt dışındasın beyefendiiiiii...herkes işte senin gibi HTC Desireyi bize deneyip gönderemiyor..daha bayiler tanımıyor telefonu bence sen koyun gibi görüyosun bizleri...hı tmm biz sonradan görüyoruz teknolojiyi ama iyi görüyoruz..sen zaten htc desire kullanıp n8 ondan hızlı diyor iseee buna öyle gülünür yanlış denemişsin özgürrr beyyy bi daha dene..tarafsız test et..alacak arkadaşlara diyorum gidip tekrar tekrar izleyin testleri..ve gerçeği görün ...ee alacak lanlar muhakkak burayı kntrol ederler..o zaman bu yorumada iyi bakın..sizin bi önceki nokia telefonunuzla kıyaslandığında almayı düşündüğünüz N8 hızlı olabilir..ki öyledirde..ama şu anki rakiplerine göre ram ve işlemci olarak zayıf.2 kere 2 dört işte tartışmanın anlamı yok..özgür sende bana cvp yazmayı sonlandır artık..sen zaten görmek istemiyosun kusurunu..bak ben artık bu yorumları yeni alacak olanlara diyorum sen karışma çünkü sen o hatayı bi kere zaten yaptın

cerkezkoylu_

Üye
bende n8 kullanıcısıyım ve kesinlikle pişman degilim mükemmel bişey

erkara_64

arkadaşlar n8 i kötüleyenin aklından şüphe duyarım 2x2=4

Nokia N8 özellikleri:
59.1 x 113.5 x 12.9 mm boyutlarında, 135 gram ağırlık
Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
12.5 saat konuşma, 390 saat bekleme süresi
Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
16777216 renkli, 360 x 640 px ekran
16 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
12 MP kamera, Otomatik netleme
3G teknolojisi, Görüntülü görüşme ,HD Video Kaydı
Kablosuz bağlantı, GPS desteği, FM Radyo
Multi Touch dokunmatik ekran

Apple iPhone 4 özellikleri:

58.6 x 115.2 x 9.3 mm boyutlarında, 137 gram ağırlık
Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
14 saat konuşma, 300 saat bekleme süresi
Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
16777216 renkli, 640 x 960 px ekran
16 GB / 32 GB dahili hafıza
5 MP kamera, Otomatik netleme
3G teknolojisi, Görüntülü görüşme
HD video kaydı, Multi-touch

n8 i kötüleyen arkadaş sence hangisi daha mantıklı dürüst ol 2 dk lütfen

1800 tl lik ıphone mi yoksa sadece yazılımsal sorunları olup düzeltileceğine inandığın ve düzelecek olan 990 tl lik N8 mi...hızı şunu bunu gec sadece bunun cevabını istiorum senden...

şahsen ben olsam 990 tl n8 alır üstüne 810 tl ye de sağlam pazarlık payıyla bada lı bir telefon alırdım..
burada yazılım sorunlardından bahsedip insanların kafasını karıştırmayın...
zaten forumun amacı nedir fiyat ve performansa göre insanları düzgün bilinçlendirip yardımcı olmak..
ben N8 kullanıyorum die yazmıorum nokia fanı da değilim..5800 aldım lanet ettim şimdi güzel diorlar?
x6 aldım 3 defa hoperlör patladı lanet ettim dedim daha nokia alırsam...telefoncuya giderken ıphone 4 almak niyetiyle çıktım evden ama n8 inceleyince ıphone gözüm görmedi..sadece hızlı die 1800 tl vermek yerine daha fazlasına sahip olabileceğim n8 i çok uygun fiyata aldım...neymiş ıphone oyunlar daha hızlı ve akıcıymış arkadaş benim acil bir yere yetişme gibi derdim yok varsın 2 sn ye sonra açılsın banasonuç veriyor mu EVET.. önemli olan kısmı da o zaten..

n8 in şikayet edilecek yerleri varsa onlarda;

hoperlörün yanlış yere konumlandırılması ve bataryanın sabit olması benim görüşüm..diğer yönleriyle süper bir cihaz...

cenewar88

cenewar88

Üye
pişmanım
çok sebebim var

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Alalı 3 - 4 gün oldu ve kesinlikle Almak isteyenlere hiç beklemesin derim !
Harika ötesi bi telefon ayrıca Hatırladığım kadarıyla Kutuda Made in Finland Yazarsa daha iyi !
Kesinlike Made in Finland olması lazım . Şu ana kadar een ufak bir sorunla karşılaşmadım .

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Alalı 3 - 4 gün oldu ve kesinlikle Almak isteyenlere hiç beklemesin derim !
Harika ötesi bi telefon ayrıca Hatırladığım kadarıyla Kutuda Made in Finland Yazarsa daha iyi !
Kesinlike Made in Finland olması lazım . Şu ana kadar een ufak bir sorunla karşılaşmadım .

Ben dunyadaki ilk Nokia N8 kullanicilarindan birisiyim ve MADE IN CHINA (pekin) NOKIA N8 (SIYAH) kullaniyorum.

Aylardir sorun yasayan arkadaslarin yasadigi sorunlari yasamadim.
Benim yasadigim tek sorun web browser'dan film izlerken filmi oynatmaya baslayip bir sure sonra flash codec hatasi vermesi. Madem codec eksik nasil baslattin oynatmaya, madem oynatiyorsun niye kesip o unlu "f" harfini burnumun ucuna sokuyorsun diye soruyorum browser'a o kadar..

Reset atma, donma, kilitlenme, hat cekmemesi, GPS bulamamasi vs sorunlar hic yok...

Tekrar ediyorum MADE IN CHINA..

Üst Alt