arkadaşlar bende çok merakla bekledim araştırdım olumlu olumsuz yorumlarına baktım her ne olursa osun almaya karar verdim aldım . öncelikle tamam cihaz donanımsal olarak gerçekten yeterli dyebiliriz fakat olumsuz olarak çok ciddi donmalar klitlenmeler var öyleki donduğu zaman malum türk malındaki oyuncu halt etmiş asla kapatamıyorsunuz ne yaparsanızyapın kesinlikle kapanmıyor. tek çare pili çıkartmak tabi garanti olayı var işin içinde cesareti olan söksün aslında tecrübeli olduğum için zor bişey de değil nette görsel olarak pili çıkartmanın video ları da var felç geçiriyor yani kısaca çözüm olarak güncel yazılımının gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla . fotoğraf video fena değil gps çok güzel on numara ha birde pil olayına gelelim malesef sabahtan akşama zor çok zor bir olayda wifi olayı çok güzel bağlanıyor çekim gücü de güzel ama gel gelelim her ne yaparsanızyapın kapan mıyor bağlantıyı kesiyorsunuz inatla 3 sn sonra tekrar bağlanıyor her şeyi denedim sadece eşleştiğiniz wifi modemi kapatmak yada eşleşmeyi silmek zorundasınız bu sorunu çeşitli stelerde okuduğum kadarı ile çok yaşayan var yani ayarla alakalı değil her çözümü denedikten sonra sorunun yazılımsal olabileceğine karar verdim. sonuç olarak pişman mısınız sorusuna böylede olsa güncellemeden sonra düzeleceği ümidi ile pişman değilim. alan arkdaşlar biraz daha sabır diyorum...

....olumsuz olarak çok ciddi donmalar klitlenmeler var öyleki donduğu zaman malum türk malındaki oyuncu halt etmiş asla kapatamıyorsunuz ne yaparsanızyapın kesinlikle kapanmıyor.
Ben N8 den memnunum yalnız bu icadı alan arkadaşlara bir sorum var.
Telefonun kendine ait 16 gb dahili hafızası var peki telefonun içinde ayrı olarak 16 gb bellek çıkıyormu?
arkadaşım restleme yada donma gibi durumlarda kapatma düğmesine 8 ila 10 sanıe arası basılı tut cihaz 2 kere titreme yapar ve kapanırarkadaşlar bende çok merakla bekledim araştırdım olumlu olumsuz yorumlarına baktım her ne olursa osun almaya karar verdim aldım . öncelikle tamam cihaz donanımsal olarak gerçekten yeterli dyebiliriz fakat olumsuz olarak çok ciddi donmalar klitlenmeler var öyleki donduğu zaman malum türk malındaki oyuncu halt etmiş asla kapatamıyorsunuz ne yaparsanızyapın kesinlikle kapanmıyor. Tek çare pili çıkartmak tabi garanti olayı var işin içinde cesareti olan söksün aslında tecrübeli olduğum için zor bişey de değil nette görsel olarak pili çıkartmanın video ları da var felç geçiriyor yani kısaca çözüm olarak güncel yazılımının gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla . Fotoğraf video fena değil gps çok güzel on numara ha birde pil olayına gelelim malesef sabahtan akşama zor çok zor bir olayda wifi olayı çok güzel bağlanıyor çekim gücü de güzel ama gel gelelim her ne yaparsanızyapın kapan mıyor bağlantıyı kesiyorsunuz inatla 3 sn sonra tekrar bağlanıyor her şeyi denedim sadece eşleştiğiniz wifi modemi kapatmak yada eşleşmeyi silmek zorundasınız bu sorunu çeşitli stelerde okuduğum kadarı ile çok yaşayan var yani ayarla alakalı değil her çözümü denedikten sonra sorunun yazılımsal olabileceğine karar verdim. Sonuç olarak pişman mısınız sorusuna böylede olsa güncellemeden sonra düzeleceği ümidi ile pişman değilim. Alan arkdaşlar biraz daha sabır diyorum...
merhaba n8 almayı düşünüyorum ancak , merak ettiğim bir konu var.
yorumlardan okuduğum kadarıyla batarya n8 de sabit ve çıkarıldığında garanti dışı kalıyormuş.
Eğer öyle ise ; bildiğimiz üzere bataryaların belli bir zamandan sonra performansları düşüyor. Bu durumda günde iki kere şarj etmek gerekse bile bataryayı yenisi ile değiştiremeyecekmiyiz ?
Bu önemli bir sorun değil midir ? Almalı mıyım buna rağmen ?
teknoloji ilerledi dostum bu lithuim bataryanin ozelligi sarjin tek dis olmasa bile 3-4 dis olsa bile sarja taksan zarar vermiyor eski teller de bu yok.. 1 dis kalcak ancak oyle sarj etsen bataryaya zarar vermemis olursun ama N8de ole degil istedgin zaman sarj edersin + Lithuim bataryanin bir ozelligi de 5-1o sene gider batarya degisme sorunu flanda olmaz 5 senye kim ole kim kala