Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
pcwolf

pcwolf

Üye
Keşke nokia n8deki donanımı kısıtlasaydı da çeşitli üreticiler onlarca uygulamalayı ücretli ücretsiz yayınlasaydı...

kanks54

kanks54

Üye
anlayan anladı :D 10 milyarlık telefon alcaksam hepsinlede n8 alırdım.sonunda beklediğime deydi bu hafta her renk n8 gelcekmiş nokia shop a ilk beni arayacaklar :D

ayhan bulut

ayhan bulut

Üye
arkadaşlar bende çok merakla bekledim araştırdım olumlu olumsuz yorumlarına baktım her ne olursa osun almaya karar verdim aldım . öncelikle tamam cihaz donanımsal olarak gerçekten yeterli dyebiliriz fakat olumsuz olarak çok ciddi donmalar klitlenmeler var öyleki donduğu zaman malum türk malındaki oyuncu halt etmiş asla kapatamıyorsunuz ne yaparsanızyapın kesinlikle kapanmıyor. tek çare pili çıkartmak tabi garanti olayı var işin içinde cesareti olan söksün aslında tecrübeli olduğum için zor bişey de değil nette görsel olarak pili çıkartmanın video ları da var felç geçiriyor yani kısaca çözüm olarak güncel yazılımının gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla . fotoğraf video fena değil gps çok güzel on numara ha birde pil olayına gelelim malesef sabahtan akşama zor çok zor bir olayda wifi olayı çok güzel bağlanıyor çekim gücü de güzel ama gel gelelim her ne yaparsanızyapın kapan mıyor bağlantıyı kesiyorsunuz inatla 3 sn sonra tekrar bağlanıyor her şeyi denedim sadece eşleştiğiniz wifi modemi kapatmak yada eşleşmeyi silmek zorundasınız bu sorunu çeşitli stelerde okuduğum kadarı ile çok yaşayan var yani ayarla alakalı değil her çözümü denedikten sonra sorunun yazılımsal olabileceğine karar verdim. sonuç olarak pişman mısınız sorusuna böylede olsa güncellemeden sonra düzeleceği ümidi ile pişman değilim. alan arkdaşlar biraz daha sabır diyorum...

efe_24

Üye
n8 e verdiğim tüm para helal olsun hayatımda böyle bir telefon kullanmadım ben özellikle kamerası ve gps i çok iyi.

sh0ck

sh0ck

Üye
arkadaşlar bende çok merakla bekledim araştırdım olumlu olumsuz yorumlarına baktım her ne olursa osun almaya karar verdim aldım . öncelikle tamam cihaz donanımsal olarak gerçekten yeterli dyebiliriz fakat olumsuz olarak çok ciddi donmalar klitlenmeler var öyleki donduğu zaman malum türk malındaki oyuncu halt etmiş asla kapatamıyorsunuz ne yaparsanızyapın kesinlikle kapanmıyor. tek çare pili çıkartmak tabi garanti olayı var işin içinde cesareti olan söksün aslında tecrübeli olduğum için zor bişey de değil nette görsel olarak pili çıkartmanın video ları da var felç geçiriyor yani kısaca çözüm olarak güncel yazılımının gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla . fotoğraf video fena değil gps çok güzel on numara ha birde pil olayına gelelim malesef sabahtan akşama zor çok zor bir olayda wifi olayı çok güzel bağlanıyor çekim gücü de güzel ama gel gelelim her ne yaparsanızyapın kapan mıyor bağlantıyı kesiyorsunuz inatla 3 sn sonra tekrar bağlanıyor her şeyi denedim sadece eşleştiğiniz wifi modemi kapatmak yada eşleşmeyi silmek zorundasınız bu sorunu çeşitli stelerde okuduğum kadarı ile çok yaşayan var yani ayarla alakalı değil her çözümü denedikten sonra sorunun yazılımsal olabileceğine karar verdim. sonuç olarak pişman mısınız sorusuna böylede olsa güncellemeden sonra düzeleceği ümidi ile pişman değilim. alan arkdaşlar biraz daha sabır diyorum...

Yorumun çok uzun, bu yüzden can damardan giricem.

1-) Bataryayı çıkarmana kesinlikle gerek yok. Bende yaşadım donmalar.. Ama hiç birinde gerek duymadım bataryayı çıkarmaya.. Kapatma tuşuuna 15 Snye basılı tutmanı öneririm. Sonucuda buraya yazarsın.. :)

2-) Bende niyeyse o problem yok. WiFi bağlantısını v.s.. ayarlarını "gerektiğinde" yaptım.. Ben ne zaman girersem o zaman bağlanıyor.. Çok şikayetçiysen kardeşim, gir wilan ayarlarına, "Hiç Bir zaman" olarak ayarla..

Bunlar sorun değilki, ayar. :).

Güncelleme kısmına gelince, kesinlikle dahada iyi olacak..

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
...olumsuz olarak çok ciddi donmalar klitlenmeler var öyleki donduğu zaman malum türk malındaki oyuncu halt etmiş asla kapatamıyorsunuz ne yaparsanızyapın kesinlikle kapanmıyor.

Senin telefonun ne yaparsan yap kapanmadi ve pili cikartmak ve garantiyi yakmak zorunda kaldin o zaman, bunu mu anlamaliyiz yazdiklarindan?

borasezer

borasezer

Üye
bende pişman deilim kral tel
ben ençok xenon flaşını sevdim karanlık bi odada resim çekiyorum sanki lambası yanan bi odada çekilmiş gibi
resim çok net gözüküyor

haliş06

Üye
arkadaşlar n8 in gümüş rengini almayı düşünüorm ama siyah ve yeşil war baktığım yerlerde ankarada nerde bulabilirim acil yardımmm:aha:

nefretten

Üye
telefonu elimden birakamiyorum ya ne pisman olmasi!!!

iphone 4 falan hikaye 720p hdm cikis var ya baska hangi telefinda böyle birsey var ??

her konuda harika bir telefon sadece internet sitelerinde video izleyememe problemini asamamislar... oda olsa harika olurdu..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Güncellemeler sonrası dahada mükemmelleşeceği için çok mutluyum şu haliyle zaten yine mükemmel ama N8 ' in gücü var ve daha mükemmel olabilir . Hiç pişman değilim .

BİLSEM

Üye
Ben N8 den memnunum yalnız bu icadı alan arkadaşlara bir sorum var.
Telefonun kendine ait 16 gb dahili hafızası var peki telefonun içinde ayrı olarak 16 gb bellek çıkıyormu?

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Ben N8 den memnunum yalnız bu icadı alan arkadaşlara bir sorum var.
Telefonun kendine ait 16 gb dahili hafızası var peki telefonun içinde ayrı olarak 16 gb bellek çıkıyormu?

Standart uygulamalarda cikmiyor, ancak kampanya yapan istisnai satis noktalari olabilir.
Normalde kendin ek olarak satin almalisin..

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Gücellemeler bu telefonu daha da adam etsin o zaman bu soruyu soranlar gülecek kendine sorduğum soruya bak diye :) Sadece sabır gerekiyor

matanist

matanist

Üye
Kesinlikle pişman değilim. Allah pişman etmesin...

hb8

Üye
merhaba n8 almayı düşünüyorum ancak , merak ettiğim bir konu var.
yorumlardan okuduğum kadarıyla batarya n8 de sabit ve çıkarıldığında garanti dışı kalıyormuş.
Eğer öyle ise ; bildiğimiz üzere bataryaların belli bir zamandan sonra performansları düşüyor. Bu durumda günde iki kere şarj etmek gerekse bile bataryayı yenisi ile değiştiremeyecekmiyiz ?
Bu önemli bir sorun değil midir ? Almalı mıyım buna rağmen ?

erkara_64

ben onca telefon kullandım 2 seneden önce batarya değiştirdiğimi hatırlamıyorum ki ayrıca zaten garantisi 2 yıl olan cihazında o saatten sonra sökülmedik yerini de bırakmam:)

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar bende çok merakla bekledim araştırdım olumlu olumsuz yorumlarına baktım her ne olursa osun almaya karar verdim aldım . öncelikle tamam cihaz donanımsal olarak gerçekten yeterli dyebiliriz fakat olumsuz olarak çok ciddi donmalar klitlenmeler var öyleki donduğu zaman malum türk malındaki oyuncu halt etmiş asla kapatamıyorsunuz ne yaparsanızyapın kesinlikle kapanmıyor. Tek çare pili çıkartmak tabi garanti olayı var işin içinde cesareti olan söksün aslında tecrübeli olduğum için zor bişey de değil nette görsel olarak pili çıkartmanın video ları da var felç geçiriyor yani kısaca çözüm olarak güncel yazılımının gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla . Fotoğraf video fena değil gps çok güzel on numara ha birde pil olayına gelelim malesef sabahtan akşama zor çok zor bir olayda wifi olayı çok güzel bağlanıyor çekim gücü de güzel ama gel gelelim her ne yaparsanızyapın kapan mıyor bağlantıyı kesiyorsunuz inatla 3 sn sonra tekrar bağlanıyor her şeyi denedim sadece eşleştiğiniz wifi modemi kapatmak yada eşleşmeyi silmek zorundasınız bu sorunu çeşitli stelerde okuduğum kadarı ile çok yaşayan var yani ayarla alakalı değil her çözümü denedikten sonra sorunun yazılımsal olabileceğine karar verdim. Sonuç olarak pişman mısınız sorusuna böylede olsa güncellemeden sonra düzeleceği ümidi ile pişman değilim. Alan arkdaşlar biraz daha sabır diyorum...
arkadaşım restleme yada donma gibi durumlarda kapatma düğmesine 8 ila 10 sanıe arası basılı tut cihaz 2 kere titreme yapar ve kapanır

esperi34

esperi34

Üye
hiç pişman değilim.allahtan almışım n8 imi

muratcan1905

Üye
reset sorunu yüzünden pişman oldum

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
merhaba n8 almayı düşünüyorum ancak , merak ettiğim bir konu var.
yorumlardan okuduğum kadarıyla batarya n8 de sabit ve çıkarıldığında garanti dışı kalıyormuş.
Eğer öyle ise ; bildiğimiz üzere bataryaların belli bir zamandan sonra performansları düşüyor. Bu durumda günde iki kere şarj etmek gerekse bile bataryayı yenisi ile değiştiremeyecekmiyiz ?
Bu önemli bir sorun değil midir ? Almalı mıyım buna rağmen ?

dostum N8in bataryalari lithuim bataryadir eski bataryalar gibi degildir mrk etme :oke: teknoloji ilerledi dostum bu lithuim bataryanin ozelligi sarjin tek dis olmasa bile 3-4 dis olsa bile sarja taksan zarar vermiyor eski teller de bu yok.. 1 dis kalcak ancak oyle sarj etsen bataryaya zarar vermemis olursun ama N8de ole degil istedgin zaman sarj edersin + Lithuim bataryanin bir ozelligi de 5-1o sene gider batarya degisme sorunu flanda olmaz 5 senye kim ole kim kala :oke:

+

bnde hic pisman degilm allahtan almisim 1o numara telefon ;)

Üst Alt