Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
peki neden pişmansın ben iphone 4 ile n8 arasında kaldım bi türlü kara veremedim
nedenmi pişmanım flash lite sürümü var diye aldım faceden v.s video izley eyim diye...fakat ne hikmetse kendi tarayıcısından veya başka pir programla girsem bile sadece en erken 8 saatlik olanları izleyebiliriyorum tarayacıcı berbat sadece haber kaynağında olanlar izlenebiliyor..bağlantılar sekmesi çalışmıyor......dokunmatik sitede sadece kaydediyor...telefon sürekli tarayıcıya girdiğimde kafasına göre kayıtlı olduğum form şifrelerini istiyor... vs..vs.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya tamam tarayıcı eski s60 versiyonu ama yok video izlenmiyo diye bişe yok herkes izliyor sen izleyemiyosun bi tek bide dokunmatik sitede tüm telefonlar kaydeder sadece n8 has bişe değil bu bence sen nokia shop filan git de bunları şikayetciysen düşün bence

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
ben testleri söylüyorum ya adamların hepsi n8 e kin tutmuş olabilirmi.ben gördüğüme mi inanayım yoksa sırf bu düşüncülerimi bastırma amaçlı gidip 1000 lira n8 e mi sayayım..kime sorarsan sor,benim dediğim telefona göre bu n8 yavaş..kaç tane test yapılmış bi araştırın ya..hatta desire aldığımda napalım dövüştürelim mi :Dben diebilirmiyim desirenin kamerası 5 mp deilde 12 mp die..yooo..ben diyebilirmiyim usb on the go özelliği desirede var die?ee hayır..siz nie böyle yokuşa sürüyosunuz ki:)bak bişe dieim bide anket yapmışlar ya n8 aldığına pişmanmısın die ee bi gidin o adama bi gün desire heyecanı yaşatın,o arzuyu yaşatın zaten telin manası arzu keyif :)bakalm ne diecekler o zaman..adam önceden 5800 (bu bi örnekti)kullanmışsa tabi ki diecek n8 hızlı..ben diyebilirmiyim ki bi önceki serilerle aynı..ee yooo...siz önceki telefonunuzla kıyaslıyosunuz..bu da çok saçma..bi alın elinize kullanın öyleyse.testlere inanmıyosanız tabi..ha inanıyosanız problem yok..

Fedata bu anketi senin ileri geri laflarin icin hazirladim ve sana dedim ki, eger gercek N8 kullanicilari pisman ise telefonu aldigi icin ben yazdigim butun yazilari silecegim ve bir daha yazmayacagim, aksi cikarsa susun artik....

Ama bakin gorun ki hala konusuyor, hala N8 kullanicilarini ahmak, piyasadan, dunyadan habersiz koyun gibi nitelendiriyorsunuz..

HTC dedigin telefon burda yani basimizda uretiliyor, senin Tr'ye gelse de gorsek dediklerini biz aliyor deniyoruz.. Neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz merak etme...

Ama artik milleti enayi olarak nitelendirecek yazilar yazmaktansa, HTC forumlarinda takilman sana daha fazla fayda getirecege benziyor. Zira N8 ya da symbian bir telefon kullanmayi dusunmeyen bir arkadasa benziyorsun HTC forumlarinda takil daha mutlu olursun..

Bu arada memnun degilim diyen 4 kisiden en az birisi kesinlikle hileli oy, Mustafa nickli arkadas N8 kullanicisi olmadigi halde aldigima pismanim diye oy vermis...

Hadi N8'in sorunlarini yazilimla cozduler diyelim, Mustafa ve benzerlerinin sorunlarini kim cozecek?
Herseye saldirilmaz ki koru korune canim... Yalan soyluyorsunuz diye yazdigimizda da agiriniza gidiyor, bizi sacma sapan yontemlerle rencide etmeye calisiyorsunuz sonra...

tasarimx

Üye
N8 pısman olmakmı ?

Yapma kardes n8 bu boru degıl

--------------- Ekleme ---------------

Pardon ıphone degıl kı pısman olayım :)

fedata

fedata

Üye
Fedata bu anketi senin ileri geri laflarin icin hazirladim ve sana dedim ki, eger gercek N8 kullanicilari pisman ise telefonu aldigi icin ben yazdigim butun yazilari silecegim ve bir daha yazmayacagim, aksi cikarsa susun artik....

Ama bakin gorun ki hala konusuyor, hala N8 kullanicilarini ahmak, piyasadan, dunyadan habersiz koyun gibi nitelendiriyorsunuz..

HTC dedigin telefon burda yani basimizda uretiliyor, senin Tr'ye gelse de gorsek dediklerini biz aliyor deniyoruz.. Neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz merak etme...

Ama artik milleti enayi olarak nitelendirecek yazilar yazmaktansa, HTC forumlarinda takilman sana daha fazla fayda getirecege benziyor. Zira N8 ya da symbian bir telefon kullanmayi dusunmeyen bir arkadasa benziyorsun HTC forumlarinda takil daha mutlu olursun..

Bu arada memnun degilim diyen 4 kisiden en az birisi kesinlikle hileli oy, Mustafa nickli arkadas N8 kullanicisi olmadigi halde aldigima pismanim diye oy vermis...

Hadi N8'in sorunlarini yazilimla cozduler diyelim, Mustafa ve benzerlerinin sorunlarini kim cozecek?
Herseye saldirilmaz ki koru korune canim... Yalan soyluyorsunuz diye yazdigimizda da agiriniza gidiyor, bizi sacma sapan yontemlerle rencide etmeye calisiyorsunuz sonra...
benim laflarımla geriliyosun ve bu çok hşuma gidiyor.seni daha çok gereceğim özgür bey...ben burda bu msı tek sana yazmadım..bi tek sen yurt dışındasın beyefendiiiiii...herkes işte senin gibi HTC Desireyi bize deneyip gönderemiyor..daha bayiler tanımıyor telefonu bence sen koyun gibi görüyosun bizleri...hı tmm biz sonradan görüyoruz teknolojiyi ama iyi görüyoruz..sen zaten htc desire kullanıp n8 ondan hızlı diyor iseee buna öyle gülünür :D:D:D:D:D yanlış denemişsin özgürrr beyyy bi daha dene..tarafsız test et..alacak arkadaşlara diyorum gidip tekrar tekrar izleyin testleri..ve gerçeği görün ...ee alacak lanlar muhakkak burayı kntrol ederler..o zaman bu yorumada iyi bakın..sizin bi önceki nokia telefonunuzla kıyaslandığında almayı düşündüğünüz N8 hızlı olabilir..ki öyledirde..ama şu anki rakiplerine göre ram ve işlemci olarak zayıf.2 kere 2 dört işte tartışmanın anlamı yok..özgür sende bana cvp yazmayı sonlandır artık..sen zaten görmek istemiyosun kusurunu..bak ben artık bu yorumları yeni alacak olanlara diyorum sen karışma çünkü sen o hatayı bi kere zaten yaptın :):)

Uruloki

Uruloki

Üye
fedata sen hala mobilbekçisindeki yazıyı okumadın yada anlama kıtlığın var sizin androidler 680 mhz de çalışması için zaten 1ghs lik işlemci ve 512 ram koyuyorlar kapiş anladın mı biz symbian kullanıcılarının o kadar güce ihtiyacı yok ve işletim sistemi olarak spyware kullanmıyoruz yazıkki hala daha desire diye tutturuyorsun adamlar onun geçiş hızını düşük tutmuşlar nokia ise 1 snde animasyonlu geçiş yap demiş sen o telefona symbian yükle emin ol daha hızlı çalışır çünkü symbianda dalvin vk diye sanal yazılım yok yani işlemci ve ramin %68ni kullanan yalandan kullanan bişe yok ve n8deki gpu piyasadaki tüm telefonlardan üstündür bikere kendi belleği vardır android gibi işlemciyi beklemez rami kullanmaj için ve ben daha önce SE nin java sistemlerini kullandım ve gayet hızlydı ve şu anda s^3 kullanıyorum onun kadar hızlı ve kolay bir sistem ve ayrıca spyware değildir kendisi ve nokia 2009 pazar payı %39 apple %16 blackberry %17 2010 ise nokia %41 apple %14 blackberry ise %16 hani nokia bitiyodu ya esas apple bitiyo ve android in ise spyware olduğu iyice anlaşılınca google da kesin desteği keser o zaman gelir ağlarsınız ve ne gariptir ki bu istatikte ne samsung vardır ne htc çünkü diğerleri arasındadır onlar yani birinci herzaman birincidir ve kalitesi bellidir

fedata

fedata

Üye
benim anlama kıtlığm falan yok fakat senin seviye sorunun var.seviyeli konuşma nedir bilmiyosun..ha sen diyosun sorun yazılımda..peki google devi bu problemi aşabildiğinde ne dieceksin merak ettim doğrusu..kendini nie kandırıysun.ya banane bilimsel açıklamandan mobilbekçisinden ben gördüğümemi inanayım sanamı..tamam android desteği kessin benim internetimin telefonumun hızı düşermi hayır..programlarım gidermi hayır..her şeyi hazır 4 4lük ama sen bi düşün symbian ^3 ün tutulmadığını ve ona özel programlar yazılmadığını..nolcak halin tabi ki dumannnnnnnnnnnn...güncelleme beklemekten usanmamış olabilirsin ama bırak ben alacak olanlara fikir vereyim..sen de almaları için önere dur..ben diyorum işte internette gezinip video sitelerine takılacaksanız adobe flash player güvencesi altında lütfen android 2.2 froyo işletim sistemli telefonları tercih ediniz..mükemmel hız için ise desire yi alınız:)bitmiştir kardeşim seni ilgilendirmez benm fikirlerim..ve bundan sonrada lütfen msj yazmadan önce oku,hakaret etmemeyi öğren..ben diyorum siz beni ilgilendirmiyosunuz.zaten siz n8 i alarak hata yapmışsınız..bırakın da alacak olanlar o hataya düşmesin :D yani bu benm fikrim...nokiia n8 in muhteşem multimedya üstünlüğünü kaç kez söyleyecem artık..tamam multimedya içerik istiyosanız buyrun muhakkak ama muhakkak n8 alın..bu yazıyı okuyan n8 kullanıcılarına değil dediklerim alacaklara diyorum..n8 ile ne yapacaksanız ona göre alın..tıpkı reklamın dediği gibi.. ünv de bi hocada dedi n8 alacam dedim hocam internete pek takılıyomusunuz dedi evet bende dedim internette bazen bu problemler çıkabiliyor bunun dışında telefon süper özellikli..saklamıyorum ki bunu telefon fevkaladeeeee..usb on the go.hdmı çıkışı.plug and touch ve fm trasnmitter..işte bunlar yeter lakin interneti 2.planda tutanlara...uygulama çeşitliliği arıyosanız n8 alacaaaaaakkkk olan arkadaşşşşşlarrrrr şimdilik bişey yok bu da telefonun populerliğine göre değişecektir...dedim diyeceğimi artık size cvp yazmayayım en iyisi..sizde multimedya konusunda bana istediğiniz savunmayı yapın fakat ram işlemci konusu tartışılır.ama artık tartışmakta istemiyorm..anlayan olursa tartışırım ama seviyesini bozanlarla aaaa aslaaa..

rapman

rapman

Üye
symbian 3 gibi bir işletim sisteminin onlarca yazılım mühendisi hayranı varken, varsın büyük firmalar uygulamalarını ve oyunları N8'e çıkarmasın.Yazılımcılar önemli uygulamaları ve oyunları port ederler N8'e zaten ve ediyorlar da ( örn : Popda )

Uruloki

Uruloki

Üye
sen bizi yine anlamamışsın ki android in o güce ihtiyacı var zaten onun farkına bir he internet olarak haklısın ama güncelleme ile düzelcek bir sorundur bu telefon acele çıktığı içindir onun dışındada hiç yavaşlığı yok bu telefonun sen bunu anlamamışsın işte ya bunu diyoruz sana tarayıcı eski s60 5versiyonun tarayıcısı ve symbiana asla destek kesilmez 1 kere açık kaynak kodlu bir sistem 2 pazar lideri ve 2020 de bile pazar lideri olarak düşünülen bi sistem he ama dediğin doğru nette yavaş ama düzelticek bişe he bugüne kadarda sadece youku sitesinde rastladım video açmamasına ama youkununda ne kadar popüler olduğunu biliyoruz ve android bir sypware bunu google hala yalanlamadı sen casus yazılım kullanmak istiyosan kullan bişe diyemem ve hala daha işlemci konusunda ikna olmadıysa sen n8 deki gpu faktörünü unutma onuda kat çünkü diğer sistemler onu hesaba katmaz ama s^3 ile bu gerçekleşti sen desire ile netten hd video izlerken takılabilir ama n8 de bu sorunu yaşamazsın emin ol ve senin tarayıcı yavaşlığına katılıyorum ama o hariç telefon çok hızlı eğer yazımı okuduysan SE java sistem dedim bi ara nokia ile dalga geçiyoduk biz konusunda ve aşırı hız konusunda ve bence s^3 onun kadar hızlı ve uygulama yok diyorsun forum uygulama kaynıyo aynı zamanda ovi store da he iphone daki gibi saçma uygulama ararsan tabi yok

emre817

Üye
telefonu bugün aldım 2. N8 im oldu bu ilk aldığımı değişim yaptılar telefon şu ana kadar süper hiç bir programdan atmadı 30 uygulamaya kadar sorunsuz çalıştırdı sonra kendiliğinden kapandı bir kaç tanesi tarayıcının geliştirilmesi lazım onu herkes biliyor birde mesaj yazarken ekran fps oranı düşüyor daha akıcı mesaj yazabilsek keşke ama 5800 çıktığında da ekran böyleydi sonraki sürümde düzelttiler

yesduncan

Üye
kesinlikle hayırrrrrr

high45

high45

Üye
aldığım ilk gün kapanma problemi yaşadım ve 2-3 saat açılmıyor şu an serviste inşallah olur

MSTF1981M

Üye
arkadaşlar arasıra donma yapıyor bu sisinkilerdede oluyormu.

zelimhan

Üye
arkadaşlar buraya forumlarda abuk sabuk yorum yapanlar yüzünden yazdım.N8 almayı düşünen arkadaşlar bence alın.Ben yeni aldım.1 hafta olacak kullanalı.Telefon beklediğimden daha iyi çıktı.Kamerası süper.hele mikro çekimlerde müthiş sonuç alıyorsunuz.Flashı harika zifir karanlıkta resim çekebiliyorsunuz.Video çekimi süper.Hele seslerdeki detay sizi şaşırtacak.Kulaklığını takıp videolarını izledim dolby digital ses desteği şaşırtıcı şekilde güzel.İçindeki demo videolar kulağınıza bayram ettiriyor.bir güzel tarafı bilgisayardan direk çevirmeden HD film attım.tık demedi açtı.İnanın bligisayarın codek istediği videoyu direk koydum canavar gibi gösteiyor.Bataryası müthiş.Bir film izledim 1 saat 40 dakika filmi tamamını izledim ve inanın batarya göstergesinde haraket olmadı.sesler okadar güzelki hele 5.1 destekli film bulup izlerseniz ki ben öyle yaptım sinama havası yaşarsınız desem çok az abartmış olurum.usb den maus bağladım gayet güzel kullanılabiliyor.yani kullandığım kadarıyla telefon beklentimin üstünde oldu.haa bu ara dokunmatiği n97 den daha iyi olup 2 parmağınızı kullanabilmenize rağmen HTC veya İphone ile kıyaslanacak kadar iyi değil.Yani o konuda HTC ve İphonenin çoook gerisinde.

pcwolf

pcwolf

Üye
@fedata
İşletim sistemlerinin donanım gereksinimi olduğunu ve telefondaki donanımın ona göre verildiğini niye kabul etmiyorsun anlamıyorum seni. Bada 1 ghz işlemci kullanıyor, android de- gerçi ikisi de bir sayılır-bada android kaynaklıydı heralde-.. Çünkü ihtiyaçları öyle, N8de o 1 ghz işlemci olsa şarjı tüketmekten başka bir işe yaramaz ve adım gibi eminim o sistem yine aynı hızda çalışır. Ha bu sefer işletim sistemine laf atarsan bişi diyemem ona da cevap olur:d
Mesela bilgisayardaki bir program 2 ghz işlemci istedi, 4 ghz işlemcili bilgisayarda çalıştırınca program hepsini mi kullanacak sanki?

mku_hrn

Üye
arkadaşlar bi kaç gün önce n8 aldım ama bi sorunum var ekran dönmüyor sensörler açık ve etkin ama ekran dönmüyor herşeyi yaptım fabrika ayarlarına bile döndüm ama yok işe yaramıyor nasıl çözecm ben bu sorunu bilen arkadaşlar var mı?

sh0ck

sh0ck

Üye
arkadaşlar bi kaç gün önce n8 aldım ama bi sorunum var ekran dönmüyor sensörler açık ve etkin ama ekran dönmüyor herşeyi yaptım fabrika ayarlarına bile döndüm ama yok işe yaramıyor nasıl çözecm ben bu sorunu bilen arkadaşlar var mı?

Telefonununn büyük ihtimal sorunlu seri. Teknik servise götür kardeş..

emre817

Üye
arkadaşlar telefonun alt tarafındaki batarya kapağından çok az gıcırtı geliyo bastırınca ilk sorunum bu oldu yoksa telefon süper ötesi kamerası ses çıkışı batarya süresi falan gayet güzel birde menü tuşunun sağ tarafı içine kaçmış gibi baya bi bastırmak gerekiyo ve basınca da tutukluk yapıyo bunu servise versem yaparlar mı ? telefonu alalı 2 gün oldu aldığım dakikada fark ettim bunu

Trackmania

Trackmania

Üye
hiç kullanamdm ama ben samsung wave s8500 almayı düşünüyorum nokiadan soğudum sonra günlerde s60 serilerinde gerçkten bir düşüş var..telefonumdaki sorunlarn aynısı baska kullanıcıalardada gördüm vallaha samsung ve iphone benim gözümde 1 numara
nokia n8 kpanıp birdaha açılmıyormuş..öyle bir durumda nokia telefonu değiştiriyormuş yenisini veriyormuş

muzcag

Üye
Telefonu alalı bir ay oldu hertürlü proğram kurdum denedim. Yazılımdan kaynaklı ufak sorunlar var ama hızına kesinlikle laf söyleyemem. Bu sorunlarda zaten yüklediğim proğramlardan kaynaklıydı. Format atınca sorun kalmadı. Ovi store yüklenemiyor oda düzelirse bence mükemmel bir telefon. Maliyet olarak Iphone 4 ile aynı ama Iphone4 2000 Tl N8 999 Tl işte fark burada extralarıda cabası. Bir fotoğraf makinası ortalama 500 tl Fm transmitter 16 gb yok ama 75 tl telefon oldumu 424 tl buyurun. İsteyen alır isteyen almaz. Elektronikle ugraşmayı seven herkese tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ALpeRTunGa_

Üst Alt