Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben dunyadaki ilk Nokia N8 kullanicilarindan birisiyim ve MADE IN CHINA (pekin) NOKIA N8 (SIYAH) kullaniyorum.

Aylardir sorun yasayan arkadaslarin yasadigi sorunlari yasamadim.
Benim yasadigim tek sorun web browser'dan film izlerken filmi oynatmaya baslayip bir sure sonra flash codec hatasi vermesi. Madem codec eksik nasil baslattin oynatmaya, madem oynatiyorsun niye kesip o unlu "f" harfini burnumun ucuna sokuyorsun diye soruyorum browser'a o kadar..

Reset atma, donma, kilitlenme, hat cekmemesi, GPS bulamamasi vs sorunlar hic yok...

Tekrar ediyorum MADE IN CHINA..
Yinede en güvenlisi FİNLAND Üretimi . Belli olmaz ama yinede öyle .

rapman

rapman

Üye
N8 alan bir akrabam telefonundan gayet memnun.Bende elime alıp her yönünü inceledim.Gayet güzel telefon bayıldım.Hiçbir problemi yok.Dokunmatiği iphone ile aynı hassaslıkta.Made in Finland idi, Siyah renkliydi.

NOT : Ankette yanlışlıkla evet'i işaretledim :D Keşke soruyu " N8 Aldığınız için memnun musunuz ? " diye sorsaydınız.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
O nedenle şaşırmışsın :ehe

Soruyu olumlu yonlendirme seklinde degil de olumsuz yonlendirme olacak sekilde sormayi tercih ettim, yanlislikla olumlu isaretlenme olursa tepki almamak icin, biliyorsunuz N8 ile ilgili olumlu buldugumuz seylere tepki gosteren cok arkadas oldu forumda...

Dusunun ki yanlislikla evet isaretleyen kullanicilara ve N8 almadiklari halde aldigima pisman oldum diyen kotu niyetli arkadaslara ragmen %80 gibi bir pisman olmama durumu sozkonusu...

Demek ki denildigi kadar kotu degilmis telefon...

rapman

rapman

Üye
Soruyu olumlu yonlendirme seklinde degil de olumsuz yonlendirme olacak sekilde sormayi tercih ettim, yanlislikla olumlu isaretlenme olursa tepki almamak icin, biliyorsunuz N8 ile ilgili olumlu buldugumuz seylere tepki gosteren cok arkadas oldu forumda...

Dusunun ki yanlislikla evet isaretleyen kullanicilara ve N8 almadiklari halde aldigima pisman oldum diyen kotu niyetli arkadaslara ragmen %80 gibi bir pisman olmama durumu sozkonusu...

Demek ki denildigi kadar kotu degilmis telefon...

Evet :oke: Kötü diyenlere de sorunlu serinin geldiğini düşünüyorum..

Crescent-23

Crescent-23

Üye
kesinlikle pişman olmadım bende uzun bi süre bekledim bu cihazı ve aldığıma hiçbir şekilde pişman etmedi beni çok duydum N8 donuyo açmıyo takılıyo şöyle böyle valla şu ana kadar söylenenlerin hiçbirini yaşamadım bence bu cihazla birlikte nokia nın tekrar işleri düzelteceğine inanıyorum hele bide yeni uygulamalar ve güncellemeler ile daha da güçlenecek Nokia N8 :)

worse_joseph

Üye
iphone almaya gittim N8'le çıktım ve çokta memnunum ama uygulamalara çok ağırlık verilmesi lazım 10 üzerinden 8 veriyorum şimdilik (: daha güzel uygulamalar gelirse 10'u şüphesiz hakedecek bir cihaz

ohalandeve

Üye
hıc bır tartısmaya bulasmak ıstemıyorum ınsanlar turkıyede nokıa yı ne hıkmetse sevıyor...symbıan kullandıgı surece nokıa almam zaten 3 telefondan sonra aklım basıma geldı..bu sayfalarda bırı desmı 5800 neydı ne oldu..ne oldu arkadasım bana bı acıklarmısın???? he su oldu zamanında 750 lıra bayıldıgım cıhazı(ılk cıktıgında) 300 lıraya yuzune bakan olmadı...o oldu :) nyse arkadaslar nokıa sevenler telefonun ınternet ozellıgını kullanmak ıstemeyenler ıcın guzel bır telefon ama ozellıklerını kullanmak ıstıyorsannız almayın sadece telefon olarak guzel..dıger kısımını saymak ıstemıyorum cunkı cok dandık..

Uruloki

Uruloki

Üye
alın bende yazıyorum özgür abiyede yazdım benim telefon açılınca çok yavaşdı bazen donuyodu süm kartı çıkartıp taktım hiç sorun yok ne iş siz bunu söyleyin arkadaş ben şunu anlamıyorum iphone 4 üretim maliyeti 187 dolar N8 de 187 dolar iphone 4 satış fiyatı 599 $ N8 479 $ ne iş yine ve donanım olarak yine fazlası var N8 in bi işlemciden geçer o kadar siz bunu bi düşünün

Rich4arD

Rich4arD

Üye
İphone iyi süper telefon bişey demiyoruz ona fakat N8 ondan daha iyi

Uruloki

Uruloki

Üye
ben zaten iphone a lav demiyorum ki alabiliceğiniz en iyi telefonlardan biridir ama aşırı pahalı ben ona dikkat çekmek istedim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ben zaten iphone a lav demiyorum ki alabiliceğiniz en iyi telefonlardan biridir ama aşırı pahalı ben ona dikkat çekmek istedim
Kesinlikle . Fiyata bakılacak olursa N8 daha cazip geliyor . N8 de Az değil hani . Süper telefon :oke:

uçanlaz

Üye
mukemmel bır telefon cok memnunum bende

zoniengi

zoniengi

Üye
Verdigim para bin kere helal olsun dedim kendi kendime bir çok kez bana bunu söyletti
kendi adıma beklediğim herşeyi buldum bu telefonda güncellemelerle dahada iyi olucagına şüphem yok..
arabamdaki navigasyon cihazını kaldırdım ondan daha iyi
bir cok kişinin para verip oynadıgı oyunları, kullandıgı programları ücretsiz ve legal olarak kullanabiliyorum..
HDMI cıkışından projeksiyona baglıyorum televizyona baglıyorum cok keyifli..
Resim ve video çekme konusunda bu boyutlarda bi cihazda olabilicegin en iyisi
herhangi olumsuz bir kitlenme yavaşlama bekletme gibi negatif birşeyle karşılaşmadım
aksine o kadar kurcalamama ragmen hergün yeni bir şeyler keşvediorum
örnegin ; FM vericiyle araba teybine bagladıgımda şarkının adı arabanın ekranında belirdi olmasada olurdu ama cok hoş.. ayrıca youtubeu izlerkende sesi arabanın kolonlaırna verince cok güzel oluyor (106.3) istanbul için bu frekansı öneriyorum..
çoğu özelliğini henüz kullanmadım fakat yapabilicek oldugunu bilmekte cok hoş
mesela herhangi bir flashdiskteki bir resmi ya da videoyu bir bilgisayara ihtiyaç duymadan kesip biçebilmek üstünde oynamalar yapabilmek.. herhangi bir ekrana dokunmatik özelliği kazandırabilmek.. bir çok tv kanalını canlı izleyebilmek vb...
Kesinlikle pişman değilim :)

emre_123456

Üye
kesinlikle hayır nokıanın şuana kadar çıkardıgı en iyi telefon diyebilirim

rapman

rapman

Üye
alın bende yazıyorum özgür abiyede yazdım benim telefon açılınca çok yavaşdı bazen donuyodu süm kartı çıkartıp taktım hiç sorun yok ne iş siz bunu söyleyin arkadaş ben şunu anlamıyorum iphone 4 üretim maliyeti 187 dolar N8 de 187 dolar iphone 4 satış fiyatı 599 $ N8 479 $ ne iş yine ve donanım olarak yine fazlası var N8 in bi işlemciden geçer o kadar siz bunu bi düşünün

iphone 4'ün üretim maliyeti 100 doları geçmez.zaten amerikadaki satış fiyatı 199 dolar.

GaGo_VII

GaGo_VII

Üye
telefon çok iyi ama hoparlörü yanlış yere koymuşlar cihazı masaya koyduun zaman çalsada duyulmuyo :D o yüzden ekran alta gelicek şekilde koymak lazım :S

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bu hangi yönden daha iyisini sorduğuna bağlı.populerlik yok bu telde hatta nkia mağazası olarak :)ha hız dersen o da yok bilginize.internetin faydası mükemmel yönleride yok bu telefonda.2 sekme açamayan telefon hiç bir zaman internet için ideal olamaz..multimedya dersen iyisini tanımam...en iyisi bu..kamera 12 mp hdmı çıkışı,usb on the go ve plug and touch..bunlara denecek söz yok.ama gerisi boş.bunlar lazım değilse en iyisini sorarsan f 16 dediğin tel olarak HTC derise yi öneririm :)..saygılar

c7 kullanıyorum 2. sekme açıyo ikiside aynı sistem kullanmamışsın belli oluo:bann::bann::bann::bann:

erkara_64

peki internette 2 sayfa açamamazı donanımsal mı yazılımsal mı....?

Üst Alt