Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Maalesef son gelen Belle Refresh güncellemesi biraz kastırıyor telefonu. Ancak düzgün bir mod ile gayet stabil hale de getirebilir, birçok ek özellik de ekleyebilirsiniz. Ayrıca N8 efsanedir. Nokia'nın efsane kameralarından birine sahiptir.

demir001

Üye
Şu an lumia 1520 kullanıyorum ama N8'i mi asla terk etmem benim için diğer telefonları tek geçer 1520 de olmayan bir çok özellik mevcut zaman zaman Microsoft'a onun üzerinden giydirme bile yapıyorum gerçek flaşı, kamerası, Hdmı, fm vericisi, sağlamlığı ve daha bir çok özelliği o beni terk edinceye kadar ben onu terk etmeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
The SLayeR

The SLayeR

Üye
G2 kullanıcısıyım eskiden bi nokia hastası olarak nokia akıllı telefon işine girse dipnot wp yi sevmiyorum zrvk meselesi gider nokia alırım hemen g2 de aldgımdan beri hiç kasma yaşamadım bana bana androidi sevdirdi ama gel gelelim lafa eskiden en kral telefondu o zamnlar nerde samsung vs N8 hayalimdi benim nedense içimde ukte kaldı yav alıp kullansammı acaba diye arada diyorum kendime

• Beğen
Tepkiler: savaza
savaza

savaza

Üye
N8 alalı iki sene oldu o telefonu kurcalamak haclemek format atmak herşeyi hoşuma gidior..

cyborg78

cyborg78

Üye
N8 candır ;)

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Şu anda kullanıyorum tek kelime ile harika Symbian kullandım o kadar n8 n serisinin en iyisi bence.

Üst Alt