Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 aldiginiza pisman misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    365
  • Anket kapatılmış .
ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Gercek N8 kullanicilarina soruyorum: N8 aldiginiz icin pisman oldunuz mu?
Ben hic pisman olmadim ve son derece memnunum...

--------------- Ekleme ---------------

Ben gercek N8 kullanicilarina soruyorum, mustafa geliyor evet pisman oldum diyor... mustafa sen ne zaman N8 kullandin da pisman oldun, Allah musteakini versin mustafa...

Nokia N8 satinalmadigi ve kullanmadigi halde, Nokia N8 aldigina pisman olan arkadaslar:

mustafa
samsungmania
...
...
...
neden kenarindan kosesinden gecmediginiz bir platformla ilgili GERCEK kullanicilarina hitap eden anketi etkilemek icin haksiz yere oy veriyorsunuz ki...
tatmin olacaksaniz super bir yontem soyleyeyim size, maxicepe fake hesaplar acin, gidin-gelin EVET PISMAN OLDUM SECENEGINE OY VERIN. Evet oylarinin HAYIR oylarina hizla yetistigini goreceksiniz, ama unutmayin hic bir zaman bu tavrinizdan en ufak bir fayda goremeyeceksiniz.

Yarin sizin de dogru bilgiye ihtiyaciniz olur da sizin gibiler yuzunden dogru bilgiye ulasmakta sikinti duyarsaniz saga sola kufretmeyin sadece su yaptiginizi hatirlayin arkadaslar...

Bir insan almadigi birseyi almaktan nasil pisman olabilir bunu da bir baslikla aciklayin hepimize de bunyelerimizde yarattiginiz tahribati tamir edebilelim.

Saygidan sevgiden gectim, Allah akil fikir versin hepimize...

• Beğen
Tepkiler: tayren, serotonin, AhmeTR95 ve 7 diğerleri

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır asla olmadım yapabildiklerini görünce helal ulan sana nokia diyorum ama ufak tefek hatalar ama güncellemerle yok olacak bkz. 5800 neydi ne oldu

ihsndrmz

Üye
2 hafta önce aldım ve kesinlikle pişman değilim her yöneyle mükemmel bir telefon hız kamera malzeme kalitesi beni cezbetti son çıkan 5800 ve n97 den sonra büyük bir korkuyla iphone 3gs telefonumu satıp bu telefonumu aldım hiç pişman deilim ancak uygulamalara biraz daha ağırlık verirse nokia belli buglar var onlarıda düzeltirse tamamdır

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
N8 Almadan önce çok araştırdım kararsız kaldım ama şimdi n8 im olduğu için çok mutluyum.. hayatımda kullandığım en iyi telefon...!

• Beğen
Tepkiler: etherkes
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
ben pişmanım....

halis18

halis18

Üye
Hayir

sutrakama

sutrakama

Üye
be3n hiç pişman olmadım ama tek şeye pişman oldum ben ilk çıktığında aldım dünyada :D keşke türkiye bekleseydim para dan yöne yani ama sağlık olsun her konuda süper cihaz ve program diyorlar ya ben o programları bi çözemedim her programı çalıştırıyor tek kelime N8 O KADAR :))

venusutarit

venusutarit

Üye
Kesinlikle hayır

franzliszt

franzliszt

Üye
cihaz mükemmel kesinlilkle (sorunlu seri denk gelmemişse)

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
6 ay boyunca bekledim. Ertelenmeler nedeniyle canım sıkılmıştı. Başka arayışlar içine girdim. Şunu mu alsam bunu mu alsam diye elime aldığım hiç bir cihaz tatmin etmedi. Bunun içinde fiyatı N8'den iki kat daha fazla olan cihazlarda dahil. Neyse derken Türkiye'ye geldi. Sonra Konya'ya. İlk alan ben oldum Konya'daki Nokia Shoplardan.
Dürüst olmak gerekirse aklımdaki "Bu beni n9 çıkana kadar idare eder"di. Fakat şu an n9 çıksa da bu düşünceyi tekrar gözden geçiririm.
Bir de şöyle söyleyeyim, şöyle baktım n8 kullanıcılarının neredeyse hiç birinin pişman olmadığını gördüm, şu anki uygulama kıtlığında bile. Bir de programlar çoğaldığında ne olur artık siz düşünün.

çark

Üye
uygulama az ama genede bir süre daha idare eder beni diye düşünüyorum.

wolverinex

Üye
uygulama çeşitliliğini arttırmalı nokia..en iyisi bu olur..appstore her gün bir sürü şeyler çıkarıyor nokia da böyle yapmalı..

venusutarit

venusutarit

Üye
uygulama çeşitliliğini arttırmalı nokia..en iyisi bu olur..appstore her gün bir sürü şeyler çıkarıyor nokia da böyle yapmalı..
Evet arkadaş doğru söylüyor appstorede gaz çıkartma uygulamaları var hemde çok sayıda
Bunlar önemli şeyler değil mi ? Olmazsa olmazlar:haha:

keremerm

Üye
Pişman mı? daha iyisini gösterin de pişman olalım
ha pardon F16 vardı unutmuşum bir an :))

fedata

fedata

Üye
bu hangi yönden daha iyisini sorduğuna bağlı.populerlik yok bu telde hatta nkia mağazası olarak :)ha hız dersen o da yok bilginize.internetin faydası mükemmel yönleride yok bu telefonda.2 sekme açamayan telefon hiç bir zaman internet için ideal olamaz..multimedya dersen iyisini tanımam...en iyisi bu..kamera 12 mp hdmı çıkışı,usb on the go ve plug and touch..bunlara denecek söz yok.ama gerisi boş.bunlar lazım değilse en iyisini sorarsan f 16 dediğin tel olarak HTC derise yi öneririm :)..saygılar

Uruloki

Uruloki

Üye
2 sekme açamayan telefon mu dostum 5 tane açabiliyor oda eski qt tabanlı tarayıcıyı kullanıyor ondan ama güncelleme ile düzelcek oda lütfen telefonu kullanadan hız konusunda yoru yapma daha önce yazdım cevabıda buraya

mc_mfi

Üye
bende giç pişman deilim iphone neymiş benim için fiyat önemli deildi ve n8aldım hiç pişman deilim (bunları n8den yazıyom)

fedata

fedata

Üye
ben testleri söylüyorum ya adamların hepsi n8 e kin tutmuş olabilirmi.ben gördüğüme mi inanayım yoksa sırf bu düşüncülerimi bastırma amaçlı gidip 1000 lira n8 e mi sayayım..kime sorarsan sor,benim dediğim telefona göre bu n8 yavaş..kaç tane test yapılmış bi araştırın ya..hatta desire aldığımda napalım dövüştürelim mi :Dben diebilirmiyim desirenin kamerası 5 mp deilde 12 mp die..yooo..ben diyebilirmiyim usb on the go özelliği desirede var die?ee hayır..siz nie böyle yokuşa sürüyosunuz ki:)bak bişe dieim bide anket yapmışlar ya n8 aldığına pişmanmısın die ee bi gidin o adama bi gün desire heyecanı yaşatın,o arzuyu yaşatın zaten telin manası arzu keyif :)bakalm ne diecekler o zaman..adam önceden 5800 (bu bi örnekti)kullanmışsa tabi ki diecek n8 hızlı..ben diyebilirmiyim ki bi önceki serilerle aynı..ee yooo...siz önceki telefonunuzla kıyaslıyosunuz..bu da çok saçma..bi alın elinize kullanın öyleyse.testlere inanmıyosanız tabi..ha inanıyosanız problem yok..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
hayır asla olmadım yapabildiklerini görünce helal ulan sana nokia diyorum ama ufak tefek hatalar ama güncellemerle yok olacak bkz. 5800 neydi ne oldu

5800 güncellemelerle adam oldu.

v30 da kinetik kaydirma mi vardi ??
v40 v52ye göre daha hizli de seni pencereden atarlar :D

n8 alanlarin arasinda eminim 5800 kötüleyenler de vardir.bakalim nokianin bile kabul ettigi sorunlu telefona ayni muameleyi yapacakmsnz merak ediyorum ((:

Üst Alt