LeoFrankLy
Üye
dostum nasıl çözdün sorunusanki cözdüm gibi. Telefona fw yükledikten sonra menüde seçeneklerdemi ç harfi yerine denktir işareti mi cıkıyordu. online olan öm atsın
----------Eklendi @ 12:57:45 ---------- Yazıldı @ 12:39:23 ----------
beyler Ç sorununu çözdüm link vereyim rofs2 yerine benim vereceğim dosyayı şeçin az bekleyin link verecem
----------Eklendi @ 13:03:04 ---------- Yazıldı @ 12:57:45 ----------
Buyrun beyler linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazı tipi önemli değil ise bunu indirin önemli ise font ismini verin onu ekleyeyim
bunu yapan adam font dosyasınla oynamış bazı programların belle gibi gözükmesi için dillerinde kullanılmayan harfleri belle seçenekler Denktir vs gibi kaydetmiş bende başka font atarak düzelttim.dostum nasıl çözdün sorunu
dostum şuan çoık güzel bi çalışma var bekleyin herkes çok mutlu olacak garanti veriyorumbunu yapan adam font dosyasınla oynamış bazı programların belle gibi gözükmesi için dillerinde kullanılmayan harfleri belle seçenekler Denktir vs gibi kaydetmiş bende başka font atarak düzelttim.
Masterthone, c5-03' cülere n8 ana ekranlı cfw yapabilirmisin ?
----------Eklendi @ 04:26:32 ---------- Yazıldı @ 04:09:39 ----------
bu arada konuya ekle benim verdiğim linki
aynen katılıyorum sonuc alcaz kanaatindeyimBekliyoruz bekliyoruz, adamı çok sık boğaz edip kaçırtma da sıkarız biz dişimizi ne kadar gerekliyse
dostum şuan çoık güzel bi çalışma var bekleyin herkes çok mutlu olacak garanti veriyorumyurt dışından bi kaç elemanla ortak çalışıyoruz yapcaz işeyler yakındır
----------Eklendi @ 12:56:20 ---------- Yazıldı @ 12:46:27 ----------
ekledim dostum ilk sayfada
aman ha tel elinde patlar5800 a olurmu
ill sayfayı dikkatlice oku herşey açık kardeşimarkadaşlar ben biryerde takıldım yaw bende frimwareupdate ye girince dead phone kutucuğu kapalı tıklanmıyor neyapacağım ?
RM-697 DOSYASI productun içinde demi ona dikkat et sonra dene RETY derse korkma ilk sayfada yazdım bak oku onu çıkar bataryayı tak sonrada keyfine bak açılıo hata deil oben yanlış felan yaparsam telefon açılmama gibi bişi olurmu?
----------Eklendi 18.02.2012 @ 00:23:10 ---------- Yazıldı 17.02.2012 @ 23:57:53 ----------
Verifying communication to product (before flash finalizing) burda kaldı hata veriyor retly diyorum gene aynı şeyi diyorneyapmalıyım hala deniyor
----------Eklendi @ 01:10:03 ---------- Yazıldı @ 00:23:10 ----------
yardım edebilecek yokmu telefon açılmıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?