geL vatandaŞ geL TAZE bM_c5-03 CFW_21.0.03 si By_bM_TÜRKÇEEEE :D

Konu Sahibi
Nfe ile ryapıyorum dostum evet her seferinde yeniden cfw atılarak test edilio

arkadaşlar şöyle bir sorunum var telefonla görüşme yaparken menüye giremiyorum hiç bir işlem yapamıyorum bu nedendir?

Konu Sahibi
menü tuşuna uzun bas menüyü seç girebiliyorsun dostum

tùrkce karakterlerini desteklemesini nasil saglayabiliriz

Türkce karekterde sadece ç harfini göremiyoruz ingilizce kullanmaya razıyım ama bu ç harfi yüzünden vazgeçtim font dosyasını degiştiriyorum ama olmuyor denemedigim yol kalmadı bir türlü yapamadım ç harfi yok onun yerine = var bunu düzenleyecek biri yok galiba.

Konu Sahibi
dostum öyle olacağını bende biliyorumda ekran kararıyor tamamen kapatma tuşuna basarsam geliyor ve ozaman görüşme sonlanıyor
menüye çıft tıkla giriyo dostum

----------Eklendi @ 00:21:42 ---------- Yazıldı @ 00:19:17 ----------

çe ve
t9 konusu canımı sıkıyo bi türlü düzeltemiyorum benim yaptığım Türkçelertirme orjinal Cfw den aldığım Tr DİL DOSYASINI bu Cfw ye upload etmek oldu cidden yönetimini bilsem yapcam site modetorleri destekelrinizi bekliyorum bi el atsak....

sessiz16

Üye
onu bunu bilmem arkadaşlar bir ç harfi icin kim nederse desin ben okadar takip ettim v21 cfw yoktu ellerine kollarına saglık ufak tefek hatalar olacak daha iyisi yapılana kadar en mükembeli bu süper kendi adıma eyvallah........................................................DDDDDDDDDDDDD

Konu Sahibi
Dostum çok saol işini görüyosa mutluyum

sessiz16

Üye
Masterthone kardeşim dünden beri kullanıyorum cfw yi görtügüm hataları yazayım ( ş harfi , telefonla konuşurken menüye girememe , titreşim çalışmıyor ) benim için sorunmu degil düzeltilir diye düşünüyorum vaktim yok esasında kendim denemek isterim modlamayı ama vakit yok dedigim gibi ellerin dert görmesin

Konu Sahibi
titreşim çalışmıyor sorunu şöyle düzelio ana ekran temalarından kısayol çubuğunu seçin sonra profil düzenlemelerinden titreşimi açın.. sonra ev ekranı temalarından istediğinizi seçin düzeliyo kardeşim.. Telde konusurken menü ye çift tıkla oda çalışıo tek sorun ş ve ç harfi ve T9 Onuda yapamadım daha bu konuda yardım bekliyorum modatörlerden geri kalanı için pek bi sıkıntı yok sanırım cfw gayet güzel ve hızlı

görüşme yapılırken telefonun menüye girmemesi nedeniyle tekrar orjinal yazılımını yükledim

c_z55

Üye
teşekkürler. eline sağlık. küçük ç harfleri yerine 3 çizgi çıkıyor sadece. başka problem göremedim şimdilik

sen denedinmi fw yi ben yükledim menüdeyken seçenekler yazısında ç yerine ust uste 3 cubuk var (matematikte denktir işareti )

indirdim yükliyorum şimdi tşkrler