geL vatandaŞ geL TAZE bM_c5-03 CFW_21.0.03 si By_bM_TÜRKÇEEEE :D

Dediklerinizi aynen yaptım ama yukleme baslamıyor tel sarj olmaya baslıyor ekranda nokia yazıyor :S

----------Eklendi @ 20:29:10 ---------- Yazıldı @ 20:13:06 ----------

yardımcı olabilecek yok mu :S

Konu Sahibi
dostum işlem sırası aynen böyle sen yalnış bişeyler yapıyosun sanırım... Refbush demeden önce kapa teli çıkar tak bataryayı sonra refbusha tıkla ve teli bağlayıp ok tuşuna bas başlayacaktır.. bu arada Phonexin teli gördüğüne eminsin demi

Yükledim. Şimdi inceleme yapıcam.

telefon açıkken phoneix programı teli görüyor orada bir sıkıntı yok.

Konu Sahibi
o zaman sıralamaya dikkat et kardeşim oluyo dikkatli yap

ben en son yazılımı telefonunun kendi internetin güncellemiştim şimdi navifirmden telın kendıne ait son sürümünü indiriyorum birde öyle atmayı denicem..

Konu Sahibi
tam anlamadım nasıl yapcan onu

telefonun kendi product coduyla navifirmden dosyalarını indireceğim yani rm-697 klasörünü tekrar kurmaya deniyeceğim...
Bu nu da denedim yine olmadı kurulum devam etmiyor tel şarj oluyor ekran nokia yazıyor pc de ise belli bir süre sonra hata veriyor.

----------Eklendi @ 21:02:34 ---------- Yazıldı @ 20:58:31 ----------

bende phoenix 2011 sürümü yüklü acaba bu yüzden olabilir mi ?

----------Eklendi @ 21:05:25 ---------- Yazıldı @ 21:02:34 ----------

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

böyle bir hata veriyor belli bir süre sonra

Konu Sahibi
telin cFW sürümü ne senin

sonunda yükleyebildim ellerinize sağlık çok güzel olmuş telefon çok hızlı görünüşü çok hoşuma gitti..

Konu Sahibi
daha ayrıntılı çalışmalar akabinde gelecektir ne demek... oldukça hızlı güzel bir CFW bu..

Hoşuma gitti ama 'ç' harflerinde bir bozulma oluyor. Peki bu cfw üzerinde çalışma yapabilir miyiz?

Konu Sahibi
Kesinlikle yapabiliriz bu konuda yardım bekliyorum bildiğim ve yapabildiğim seyler sınırlı Cfw gerçekten çok güzel şimdi T9 Eklemek için çalışıyorum bi eksik o gözümde

5800 orijinal t9'u.bunu bi deneyin

Kesinlikle yapabiliriz bu konuda yardım bekliyorum bildiğim ve yapabildiğim seyler sınırlı Cfw gerçekten çok güzel şimdi T9 Eklemek için çalışıyorum bi eksik o gözümde
Hocam her türlü yardıma hazırım elimden geleni yaparım.