GDR2 Güncellemesi "Diğer Klasörü" Sorununa Çözüm Getiriyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
GDR2 Güncellemesi "Diğer Klasörü" Sorununa Çözüm Getiriyor!

Bildiğiniz gibi şu an Windows Phone'da silinemeyen geçici dosyaların birikmesiyle oluşan bir "diğer klasörü" sorunu var.
Öyle ki bazı kullanıcılar bu klasörün boyutunun 15-20GB'a kadar ulaştığını söylüyorlar.

Görünüşe göre nihayet bu soruna kalıcı çözüm geliyor.

Yukarıdaki resimde de görüldüğü gibi, WP'den Joe Belfiore attığı twitter mesajında GDR2 güncellemesi ile bu durumun artık bir sorun teşkil etmediğini söylüyor.

Bekleyip görelim bakalım ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

Bakalım nasıl bir çözüm üretmişler!

Lobin12

Lobin12

Üye
Bende 2.5 gb yer kaplıyor inş. Düzelir :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Diğer diye dışlarlarsa böyle olur :D ( çok ince )

• Beğen
Tepkiler: omerk88
acoustic

acoustic

Üye
Eğer ki htc 8s lere tekrar vermezlerse işimiz zor çünkü çok zordayım :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi bende de ciddi anlamda bir şişme yok fakat geçenlerde fark ettim, Wp8'de diğer klasörünün şişmesinde büyük rol oynayan uygulamalar harita ve drive. Uygulamaları her kullandığımda diğer klasöründe günlük 3mb oranında artış oluyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Lumia lara ne zaman vereceklerinide deseymiş iyiymiş :naughty:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ınsallah bende 2.5 gıbı bir buyuklukte :)
Allah 8S lılere sabır versın :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia lara ne zaman vereceklerinide deseymiş iyiymiş :naughty:

Aynen bu konudada birşey deseymiş keşke :D

Ama bu diğer sorunu benimde canımı sıkıyor yani bu haber çok iyi oldu.Zaten telefonun 28 gb dolu bari diğer klasöründen sileyim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu hatalarını giderip bir an önce güncelleme yi versinler millet şu sorunlardan kurtulsun

canumy

Üye
diğer klasörü 4gb oldu sd ile zor idare ediyorum oyun yükleyemiyorum umarım çözüm kısa zamanda gelir

dakamon

dakamon

Üye
Aynen bende bile 2.5 gb kardeş :) sanırım sen haritaları falan sd karta taşımadın onun etkisinden oldu böyle kapasite kontrolünden haritaları sd karta taşı.

luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar gdr2 nin duzeltmeler ile tekrar yayinlanacagi soyleniyor nedir dogruluk payi ? Saka maka adamlar saat gibi calisan telefonu bozdular : )

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Biz önce Bi Amberli Gdr2 mizi alalımda (925lerde problem çıkarmayan).

sympatico

Üye
Arkadaşlar fotograflarda ve muzıklerdekı cogalma sorunu ne zaman duzelecek , duzeltılecek bilgisi olan var mı ? gdr 2 de duzelmismidir , bilgısı olan bi arkadaş cevap verirse sevınirim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben diğer klasörü ne hiç bakmamıştım arttı mı artmadımı bilemiyorum 955 mb şu an böyle bir sorun varmış demek ki çözüm bir an önce gelsin birde kapasite kontrolü çalışsa da uygulamaları oradan sileriz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar fotograflarda ve muzıklerdekı cogalma sorunu ne zaman duzelecek , duzeltılecek bilgisi olan var mı ? gdr 2 de duzelmismidir , bilgısı olan bi arkadaş cevap verirse sevınirim

Onun çözümü telefonu virüs programından geçirmek.Olmuyorsa format başka bir çözümü olduğunu bilmiyorum ama virüs olması yüksek bir ihtimal

Üst Alt