Huawei de diger klasörü sorununa çözüm getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Huawei de diger klasörü sorununa çözüm getiriyor

Microsoft'un Windows Phone8'deki en büyük hatası hic şuphesiz kontrolsuzce artarak hafiza sorunu oluşturan diger klasorudur.

Bu soruna ilk olarak Nokia bir uygulamayla çözüm getirmişti. Nokia Storage Check(Hafıza Kontrolu) uygulamasıyla diger klasöründe belli bir alan açılabiliyor. Gelinen noktada ise daha cok giriş ve orta seviye cihazlar uzerine yonelen huawei de bu konuda bir uygulama geliştirme calışması icinde oldugu ortaya çıktı. kullanıcılara önbelleğe alınmış dosyaları, geçici dosyaları ve uygulama kurulum paketleri silme olanagı verecegi rapor edilen uygulamanın ne zaman yayınlanacagı ise bilinmiyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel haber özellikle sabit hafızası düşük olup sd kart kullanan cihazlar için. İnşallah bu uygulamayı firma genel olarak tüm cihazlara yönelik yaparda bizde faydalanırız.:oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:D HTC 8S ne yapsın :D HTC daha fazla alan yarat gibi bir şey getirmiş arkadasın 8S i aldım elime baktım :D Karsına gelen 4 seçenek Office dosyaları müzik resim vb. bunları silerek daha fazla alan yaratabilirsin denmiş.Bu komiğime gitti insanlar zaten Office girip müziğe girip silebilirler. :off:

PureFood

PureFood

Üye
Vay helal olsun adamların sadece iki cihazı var ama demek ki ilgililer.

ÖEY

ÖEY

Üye
Vay helal olsun adamların sadece iki cihazı var ama demek ki ilgililer.
E, piyasadan müşteri çalabilmek ve tutunabilmek adına farklılık yaratmaları lazım. Çok can alıcı bir yerden vurmuş adamlar :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Adamlar üstelerine düşüyorlar başı boş bırakmıyorlar platformu :)

luckysleven

luckysleven

Üye
:D HTC 8S ne yapsın :D HTC daha fazla alan yarat gibi bir şey getirmiş arkadasın 8S i aldım elime baktım :D Karsına gelen 4 seçenek Office dosyaları müzik resim vb. bunları silerek daha fazla alan yaratabilirsin denmiş.Bu komiğime gitti insanlar zaten Office girip müziğe girip silebilirler. :off:

Shrink Storage tavsiye et arkadaşına 4-5 günde 1 uygularsa 250-300 mb yer siliyor . Zaten nokia da fazlasını yapamıyor : )

Lobin12

Lobin12

Üye
Süper haber konu için tesekkurler

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

luckysleven

luckysleven

Üye
Aylar öncesinden önermiştim.Ama komiğime gitti :D

e komik zaten sen git tasarım güzeli bir telefon yap adı da yılların htc si olsun üzerine 4 gb hafıza koy komik yani : )

ama şu uygulamaları karta taşıma özelliği gelsin o zaman keyifli bir cihaz olur.

Hoş çoğu yerde uygulamaları karta taşıma özelliği güncelleme ile gelir deniliyor da bu zamana kadar hiç bir kaynak gösterilmedi : )

- - - Eklendi - - -

ama şu da var htc nin daha fazla alan yarat uygulaması mantıken yararlı .. kurduğun uygulamaların boyutlarından haberdar oluyorsun bazen çok saçma bir uygulama haddinden fazla yer kaplıyor onu silip alternatifini kuruyorsun böylelikle .

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yok htc8s.sen git tasarımı süper telefon yap ama uygulama desteği felan berbat neyse aklı başına gelmeye başladı

luckysleven

luckysleven

Üye

Üst Alt